- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #219.041
Aksama kızıma hayırlı olsuna gelcek arkadaslarım ıkı aile ıkramlık seyler haxırladım kedı gıbı bakıyorum şuannn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inan çok mutluyum bide çok güzel arkadaşlıklar edindim türk değiller ama süper anlaşıyoruz yakında aynı evi paylaşacağızHayırlısı olsun.Çok daha mutlu ol.
Kilo alma konusunu hiç kafaya takma zaten o boyla 70'te bile çıtır görünürsün sen. :))Hanımlar benim iştahım muthis acildihabire acıkıyorum acikinca da deli gibi yiyorum
napcam ben yaa?
buluşalım kaptanım ama siz bize bişey de yedirtmezsiniz şöyle ağız tadıylan bi pastanede otursak pasta falan yesek terlikle kovalarsınız mazallahayy ben senin çizgini yerim betüşümm
canım nilgün de söylemiş listemiz dolu ama listeye girmeden motivasyon amaçlı katılabilirsin mezun olanlar olunca girersin şimdi izinden dönemeyen arkadaşlar var söylemesi ayıpnilsub ,
ebrusonmez ,
savurgan gibi
haa demek lise arkadaşın ne güzel
kızlar ankara buluşması yapalım en iyisi
ne triliçesi kız unut triliçeyi bi de +1 deyken poaça almış bu cuma bi fazla gel terlikle kovaşayacam seni 1-2 dilim baklava ye dedik sen baklavaları götürdün
Kız ben bunla bi güzel tatlı yapıyorumkiii ne kadarda güzel oluyor sonrada bol bol göbüş yapıyorEee bu kızarmış ekmek gibi görünüyor.
Kız Ankara buluşmasında getiriyor ben sana geçmişi yadedersin Evethadi yaa ülker demi çalışıyor eşin .. bir zamanlar benim babamda çalışmıştı öyle paketlerden vermezlerdi babam bi tek halley getirirdi 1 koli kendi parasıyla mı alıyodu yoksa hediye mi onu bilmiyorum annemde saklardı yaa çocukluğumdan unutamadığım anılardandır![]()
Bebişinin gözleri keskin olacak desene :))ay aklıma geldi deli gibi havuç yiyodum ben bi de ayvahavuç bağımlılığı sanırım benimkisi, anaam ne havuçtan ne elmadan vazgeçemiom ben
![]()
Gün içinde aktif çalışıyorsun ama bence sıkılaşmak için plates gibi bişeylerde yapmalısın. Kilo veremesende taş gibi görünürsün..Kilolarima savaş açtım. Kızlar ciddi ciddi cumaya en az 75.0 görmek istiyorum. Akşamları sadece tarçınlı, zerdecalli yoğurt yiyeceğim.
olsun canım hayatında değişiklikler olmuş stresli günler geçirmişsin anladığım kadarıyla gider kilolar merak etmeHOşbuldum tatlım nelerrr kaçırdın nelerrevet boşandık 2 hafta oldu resmi boşanmamız yoksam biz bayağı oldu ayrıldığımız neyseki resmi olarakda bitti en son 76 kiloydum
Normalde şekersiz içerimde bugün hiç iyi değildimazıcık tatlı kaçamağı yaptım
işe sebze götürememde akşamları yaparım iş yerinden tüm gacıları topladım 4 bayan yaşıyacağız artıkkkkk
sırayla yaparız
Burda düzenimi kurdum bebiş valla türkiyede maaşlara bakdım özel sektör çok az para veriyor ben o kadar çalışmaya burda iyi para kazanırım çok yakında yeğenim gelcek üni okumaya buraya benle kalcak zaten 4 bayan yaşıyacağız biri bekar anne 2 çoçuğuda var diğer kızlar üni öğrencisi bol şenlik bizi bekliyor aynı din farklı diller olcaz
Aman kıskanma bebişim yarın bakmışım bırakırım hep öyleyim ben boyum 168 kilom 76burda 69 kadarmı ne düşmüştüm
![]()
Ay dağ başında oturduğumu hatırlatıp durmayın bacım...
kaptanımız yedirtmez bana halley terlikle kovalar sonra beniKız Ankara buluşmasında getiriyor ben sana geçmişi yadedersin Evettoplight kaptanimla diyo Ankara bulusmasi yapalım ikinci dönem çalışacağım ama haftasonuna boş olurum
kız ye sen bişey olmaz şimdi birazcık ye nefsini körelt akşama yemezsin hemde sütlüsün bişey olmaz bu saatte yemektenAksama kızıma hayırlı olsuna gelcek arkadaslarım ıkı aile ıkramlık seyler haxırladım kedı gıbı bakıyorum şuannn![]()
Bende dün 20 sn zor dayandım ama bugun çok rahat yaptım. Vucut alışacak.Bence dukan harika bisey diyetisyen dyetine bastan baslasaydin bence yine kilo verirdin vcudun dukan alisti kiloda verdin smdi baska bi yonteme gecnce kilo alman normal ki dukani birakinca kilo alinir diyo zten dulanamca en gzeli btun evreleri tamamlamak hic morlini bozma asil dahada hirslanman lazm incecik tazecik bi gelin olucaksn sen canim ben 65 kiloyla gelin olmustum byumda 1.60 dusun ama kilolu durmuyodum normal kilolu durmuyodum senin boyun kac bilmiyorum boyun uzunsa 65 kiloda olsan bile yine incecik gelin olucagindan eminim 1 2 kiloya takilma dukana geri donduysende bence brakma canim 1+1 seklinde seyir evresnde devm et
Hmm dgru soluyosun canim sen elma yiyerek sorununu cozdun bende form cayi icerek sorunumu cozdumayy insallah bu ay daha gzel kilo veririm canm saol
Ya ben en fazla 20 tane yapabiliyorum ilk gun icin 30 tane cok degilmi
Bide plank nasil 1 dkika durabiliyosun @w e n d y yok artik dyorum brawo simdi yazini okuyunca bende bi denim dedm 10 sn anca durabildim ilk dkikadan zangir zangir titredm resmen
Bende kendimi guclu sanirdim![]()
halley miiii
ben ilkokula giderken babam ülker de çalışıyordu bi kamyonu vardı hergün sayım yapardı arkasında annemle bende inerdik yardıma çikolota bisküvi cennetine düşmüş gibiydim ama yiyemezdim firmaya ait diye.. babam her ay 1 kutu halley getirirdi yiyelim diye annem de saklardı günde 1 tane verirdi yalaya yalaya yerdim hemen bitmesin diye![]()
Merhaba hoşgeldim.Boyy maşallahh. Kilonda çok değill. Çabucak veririrsin.Slm kızlar takımınıza katılmak ıcın geldım fakat doluymuş galıba takımınız benide aranıza alırsanız sevinirim hergün bildirimde bulunmaya çalışırım ınsallh 24 yaşındayım 1 oğlum var ıstanbulda yasıyorum 75 kıloyum 174 boyundayım @azaydidem arkadaşıyım![]()
Ben kaçamak yapmadım heryerim ağrıyo bugün 2mile yaparsam bile yeticek ...çivi çiviyi söker hesabı ...benim de annem her gün bir tane verirdi.. şimdikilere ver yüzüne bakmıyolar :))) kinderden aşağısı kurtarmıyo bebeleri...
Ne guzel valla bence de dönmeyin ya ben de burdan gidis imkanlarina bakiyorum, Avustralya bizi de alir mi ki :) once şu doktoranin bitmesi lazim gerci su an hamilelik de oldugu icin mecburen o da sarkti ama pılımı pırtımı toplayıp gidesim var buralardan :)Burda düzenimi kurdum bebiş valla türkiyede maaşlara bakdım özel sektör çok az para veriyor ben o kadar çalışmaya burda iyi para kazanırım çok yakında yeğenim gelcek üni okumaya buraya benle kalcak zaten 4 bayan yaşıyacağız biri bekar anne 2 çoçuğuda var diğer kızlar üni öğrencisi bol şenlik bizi bekliyor aynı din farklı diller olcaz![]()
Valla elimden geldiğince oyle yapmaya çalışıyorum Ebrusum ama arada kacamaklarim da olmuyor degil tabi :) bi de dedigim gibi aksam yemeginde cok yiyorum ornegin. Oha diyorum kendimeKilo alma konusunu hiç kafaya takma zaten o boyla 70'te bile çıtır görünürsün sen. :))
Ama bebeğin gelişimi için sağlıklı şeyler ye
Düzensiz beslenme
Bol ara öğünlü bir beslenme programı oıluştur.Süt,yoğurt, kuruyemiş ve sağlıklı protein al.Gün içinde sağlıklı tahılda dahil her gıda gurubundan yemeye çalış.
Kaldır bakem popoyu spopr yap geçer o istekAy keşke senin kilonda olsam..
Bugün yine böyle cıslara saldırasım var...![]()
ayy evet yaa yok ben petito istiyom falan daha ismini bilmediğim çeşit çeşit şeyler ... ahh bizde öylemiydii .. günde 1 tane halley yicem diye mutlu olurdumbenim de annem her gün bir tane verirdi.. şimdikilere ver yüzüne bakmıyolar :))) kinderden aşağısı kurtarmıyo bebeleri...