Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama bak menümü yazayım

sabah
5 köfte küçücük 5 diyom ama 3e denk
3 kaşık yoğurt

ara küçük paket tulzu çubuk

öğlen 1 kase yoğurt içine 2 kaşık yulaf ezmesi pul biber kinoa +limon

akşam yoğurt + kinoa + pul biber + limon

tuzlu çubuk bu menüde etkisiz kaldı bence....
Katılıyorum.Muhteşem bi menü :KK9::KK9:

ama bak menümü yazayım

sabah
5 köfte küçücük 5 diyom ama 3e denk
3 kaşık yoğurt

ara küçük paket tulzu çubuk

öğlen 1 kase yoğurt içine 2 kaşık yulaf ezmesi pul biber kinoa +limon

akşam yoğurt + kinoa + pul biber + limon

tuzlu çubuk bu menüde etkisiz kaldı bence....
Süper zengin mi oldun kız kinoalar havada uçuyo...:D

hahah, telefon diyosun, kız kıyamam bissürü para telim, kendimi atarım onu atamam şu an :KK70:
Annem heralde o an gözü kararmış bi durumda oluyor. Yaa sürekli telefon aldık kadına :KK70::KK70::KK70:
Neye sinirlenirse telofonu duvara çarpar.
Bir kere biz kardeşlerle hediye aldık.Bir kaç kere babam oda o zamnın muhteşem telefonlarından dı. Ama nafile dayanmadı anneme :KK70::KK70::KK70:

Annem heralde o an gözü kararmış bi durumda oluyor. Yaa sürekli telefon aldık kadına :KK70::KK70::KK70:
Neye sinirlenirse telofonu duvara çarpar.
Bir kere biz kardeşlerle hediye aldık.Bir kaç kere babam oda o zamnın muhteşem telefonlarından dı. Ama nafile dayanmadı anneme :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70:nasıl sinirlendiriodunuz acaba, kadıncagızın gözünü kararttırıyomuşsunuz :KK70::KK70:

Nasıl bişey gögsün mü sızlıyor.Ayy bundan sonra emzirenlerle yemek konuşmıcam. Görümceme falan bazen tarif soruyorumm.. :))

yok canım gögüs sızlaması ayrı bişi, onu zaten sık sık oluyosun :KK48: bu gögsün taş gibi oluyo emziriosun ama rahatlamıo yani, ateşin çıkıyo enfeksiyon kaynaklı işte, haliyle halsizlik, gögsünde ağrı falan, zor bişi işte, gögüsteki süt damarı iltihapı, adı mastit.

yok canım gögüs sızlaması ayrı bişi, onu zaten sık sık oluyosun :KK48: bu gögsün taş gibi oluyo emziriosun ama rahatlamıo yani, ateşin çıkıyo enfeksiyon kaynaklı işte, haliyle halsizlik, gögsünde ağrı falan, zor bişi işte, gögüsteki süt damarı iltihapı, adı mastit.
Ayy ne kdar sürdü bu? Allah bir daha yaşatmasın..

hahah, telefon diyosun, kız kıyamam bissürü para telim, kendimi atarım onu atamam şu an :KK70:

evet canım inanmazdım ama varmış öle bişi, o günün akşamına ö-oldum hemde bilio musun :KK42:

evet bi değişikliğe ihtiyacım var haklısın, cumaya kadar sabredeyim noolur noolmaz, cuma bi haftalığına değiştirebilirim olmazsa, sonra medusa38 medusa38 yaptıuğı diyetinin sonucuna göre ona devam ederim olmazsa, dukan ara vermelik oldu bana kesin.
Cnm ben lahanayı Regl iken yapmış oldum 73.7 ile başladım daha 2 gün tartilacan ama 70.9 um şimdi Regl gitmese daha çok giderdi ama sonra bir hafta daha yapacaz
Ben dukana dönmeden kendi programını deniyecegim onda da 1.5 2 kg verirsem dukana dönmeyeceğim çünkü bu sistemi her zaman yapabileceğim bi hale donusturecem

Tatlım cumaya kendine bir hedef koy ve hedefe ulaşırsan ödül olarak bir dilim kahvaltıda ye
Akşamı da hafif geçirirsen zaten artısı olmaz.
cumaya değil de pazartesi ye hedef koymam lazım benim ya napıyosam haftasonu yapıyorum hopp pazartesi + geliyorum off off haftasonu diyette olmak çok zor geliyo bana haftaiçi sorun olmuyo pek
ay bende küçük portakalın yarısını yedim yaa :KK43: gidişat iyi değil bende, motivasyon düştü, öğle yiyemeyince iptal oldum :KK43:

mart diyosunuz yani, olabilir aslında tarih belirleyin kaçar gelirim belki??

ertesi gün tekrar diyete başlayalım mı diosun yani :KK42:

kızım sendeki irade kimde var? lahanayı bile zevkle yiyosun insanı gaza getiriyosun valla :KK43:

hahaha, travmaya bak :KK70:

anlatma dahaaa :KK42:

kaptanım artık terlik atmakta silah sayılıomuş, bi çocuk annesine dava açmış, basit yaralamadan 2-5 yıl ceza varmış, terlikleri yedik bebelerimize terlikte atamıcaz :KK70::KK70:

kızz bi arkadaşım adını sölemeyim bayıldıgım bi tatlı yapmıştı, diyetteyim diye yemediydim, emzikliyim daha o zamanlar, ay ben bi mastik oldum sorma :KK57: ateş, ağrı, gögsüm şişti çok fenalardaydım valla, bi parça olsun al mastit olursun Allah korusun :olamaz:

ay olur inşallah ebrucum, 2,5 yaşında kızım :anne:
ayy olsun yaa o kadar sabrediyoz 1 gün ödül günümüz olsun hedefe ulaşınca bizde insanız okadar tatlıları görüyoz yemiyoz :KK45:
tramva hemde ne tramva hala halley görünce bi heycan kaplıyor içimi :KK45:

Bende yeni doğum yaptığında hem kendi mastitim vardı hemde süt mastitim oldum emziremedim çünkü zor hastalık

Cnm ben lahanayı Regl iken yapmış oldum 73.7 ile başladım daha 2 gün tartilacan ama 70.9 um şimdi Regl gitmese daha çok giderdi ama sonra bir hafta daha yapacaz
Ben dukana dönmeden kendi programını deniyecegim onda da 1.5 2 kg verirsem dukana dönmeyeceğim çünkü bu sistemi her zaman yapabileceğim bi hale donusturecem
kendi programın nasıl kızz bide de hele şu 1 gün protein 2. gün sebze meyve 3. gün çorba falan demişsin nasıl olcak o anlat bakim

ay bende küçük portakalın yarısını yedim yaa :KK43: gidişat iyi değil bende, motivasyon düştü, öğle yiyemeyince iptal oldum :KK43:

mart diyosunuz yani, olabilir aslında tarih belirleyin kaçar gelirim belki??

ertesi gün tekrar diyete başlayalım mı diosun yani :KK42:

kızım sendeki irade kimde var? lahanayı bile zevkle yiyosun insanı gaza getiriyosun valla :KK43:

hahaha, travmaya bak :KK70:

anlatma dahaaa :KK42:

kaptanım artık terlik atmakta silah sayılıomuş, bi çocuk annesine dava açmış, basit yaralamadan 2-5 yıl ceza varmış, terlikleri yedik bebelerimize terlikte atamıcaz :KK70::KK70:

kızz bi arkadaşım adını sölemeyim bayıldıgım bi tatlı yapmıştı, diyetteyim diye yemediydim, emzikliyim daha o zamanlar, ay ben bi mastik oldum sorma :KK57: ateş, ağrı, gögsüm şişti çok fenalardaydım valla, bi parça olsun al mastit olursun Allah korusun :olamaz:

ay olur inşallah ebrucum, 2,5 yaşında kızım :anne:

portakalda mı yemiyak.... o kaçamak sayılmaz... frambuazlı pasta değil ya boşver :)))

Süper zengin mi oldun kız kinoalar havada uçuyo...:KK70:

kıydım paraya aldım bi daha mı gelicem dünyaya :)))

bir denemelik aldım 34 tl bir şeye de benzemiyor boşuna para verdim.... almışım o kadar yemiyeyim miii... 1 tatlı kaşığı kadar koyuyorum 6 ay yeter bana bu kinoa :)))

Back
X