Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Feyzosum daha oyle cok hissedemiyorum kendisini, 20. haftalarda hissediliyormus sanırım. Karnimda arada segrimeler ve igne batmasi gibi seyler oluyor ben hatta bebik mi acaba diyordum ama tecrubeli analar bebek oyle yapmaz dediler, peki dedim ben de :)) iste bi uyku düzenim sacmaladi bence, ilk aylar surekli uyurdum simdi cok uyuyamiyorum :) hormonlar tepiniyor iceride ama ben cok etkilenmedim sanirim, azcik odunum ya ondandir belki :KK70:
Tatlısın yaa :KK68:

Kızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister

Limon benim bildiğim dengeler
düşürüyor diye biliyorum bende öyle oluyoo
Hahahaha aynen o durum çok güzel insan kilolu psikolojisinden hemen cikamiyor
aynen canım uzun süre kilolu olup büyük bedenler giymeye alışınca öyle küçük bedenler olmayacakmış gibi geliyor
Bulabilirseniz semizotu kırmızı pancar al bağışıklığı güçlendiriyor
semizotu severim yoğurtlu salatasına falan bayılırımm ama pancarla pek işim olmaz :KK45:
canım bayaa fark varr durmak yok süper gidiyosunnn :KK200:

günaydın kızlarr

dünkü menümü yazayım hemen

sabah 2 dilim tt ekmek arası tulum peyniri biraz cevizle
sütsüz şekersiz kahve

öğlen tabldot yemek söyledim
mercimek çorba, arnavut ciğeri,bulgur pilavı yoğurt hepsinden azar azar vardı

ara şekersiz türk kahvesi

işe gelirken 35 dk yürüdüm
100 ip atladım

Kızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt

Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt

Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi

Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister
canım gayet güzel menün
kendini yoğurda vermişsin :spor:
afiyet olsuunn

@keremcemim canım bugün protein günü yapıyorum yarın eksi çıkmam lazım kaptana söz verdim haftasonu baklavaları yiyince +1 gelmiştim :KK43: oda bana kızdı herneyse
sana bişey sorcam öğlen ne yemeliyim ? akşam yemeği yemicem gene .. kırmızı et mi yiyim yoksa tavuk mu hangisi daha etkili yarın eksi çıkmam lazım yaa

Canım yaa çok almışsınn. Sen dikkat edince 2 şer kilo veriyordun.Keşke hiç bırakmasaydın. Bi ara eşin liste hazırlıyordu diyetisyene ne gerek var. Eşinin listesi daha çok işe yarıyordu. :))

ya diyetisyene özellikle takip edilmem açısından gerek var. bi sorumluluk yüklüyo. ayda 1 de yağ kas oranı ölçtürücem özel bi hastanede :KK51: kociş umudu kesti benden :KK14:

Tesekkur ederim :)
Sen gel başla tekrar burda, gerçi liste dolu ama senin de izin kilona düsmen gerekiyor zaten. O zamana kadar belki mezunlarımız olur :)

bu takım hızlı mezun veriyor yaa o konuda sıkıntı olmaz.. ben kabulüm liste dışı takılırım sorun yok :KK6::KK6:

o zaman cuma bildirirm kilomu pazartesi 118,6 ydı. dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah 117,5 ti belki cumaya güzel bişeyler olur benim adıma.. ilk hedef: 18.11 cuma 115 in altına inmek

Back
X