Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlar, sabah kuzenimin sancısı vardı hastaneye ugradım yanına, ebruşum ağlamış hemen, kuzum ağlamaaa kıyamam sanaaa, menü yorumun geliyo dur bekle :KK15:

@Pdr93 kızım sana diyecek laf yok, süpper olmuşsun daha ne olsun, bu halinin bile gideri çok daha neler yapıcaksın 2 aya, takılma 38 beden muhabbetine çünkü sen o gelinliği begensende sana yine de vermeyip diktiricez dicekler, her türlü dikilecek yani, bi de onlar arkadan büzdürmeli olduğundan 40-42 bedene bile oluyo zaten, sıkıntı yok :KK15:

Günaydın kızlar sabah sabah coşmuşsunuz

inatettimolacak inatettimolacak nasılsın bitanem ,sen okuyordun değil mi dersler nasıl gidiyor, diyetin nasıl gidiyor:)

morordek morordek canım sen nasılsın,bebiş nasıl hareket ediyormu ufaklık :) hormonların değiştimi ,herşeye alınıyomusun artık ,hormolardan öyle olurmuş ya :):):)
Ayy feyzosum ivit hala öğrenciyim 1000 yaşına kadar okicimm ben sanırım :D yoğunum şimdi malum vize dönemi deneyler filan çarşı pazar karıştı
Ahahah deli kız tüm takımı etiketlemiş :D kız benim takımın yolunu bulabilmişliğim mi var. akşam yatağa düşmek suretiyle uyumuşum.. hatta düşerken uykuya dalmışım :D :D

Şimdi gelelim diğer konularaaaa
toplight toplight kaptanım geçmiş olsun.. ben de olucam ama anesteziden uyanırken çok sacmalarım diye cekınıyorum :D kaçıyorum o yuzden.. buyuk kısmı atlatmıssın iyileşirken de sorun yaşamazsın inşallah

@Pdr93 tatlım cok fark olmus masallah sana.. daha da guzel olacak gelinliğini de kafana takma. hazırların bı yerını ıllakı begenmıyosun kafana göre diktir istediğini hem para çoktu sizde zatiii ;) :D

nilsub nilsub orticim noldu paşaya iyi mi şimdi??

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kız krakerım sen de mı yavru yapacan kendıne.. yapın yapın doğurun gözümün önünde sizin yavrularınızı severım ben de napayım ;)

Yeni gelen vardı sanırım candy_candy candy_candy hosgeldın canım sanırım sen gıtmıssın ben gelmısım bıraz kendınden bahset de bızde tanısalım ;)
Benim adım Özge.25 yasındayım.istanbuldayım.y.lisansla boğusuyom. nısandan berı buralardayım. camış gibi yediğim için 95 kiloya kadar çıkmıştım 69 küsürlere indim cok şükür.. 2aydır spor yapamıyorum adam akıllı yoğunluk yüzünden.. bu arada k.yardımcı oldum ne ara oldu hatırlamıyom :D söyliceklerim bu kadar yarışmacı arkadaslara basarılar diliyorum :D :D

Kızlar bu arada ben hala artıdayım. hatta pazartesı bıldırımının artısının da artısındayım.. vücudum bi çıldırdı ama anlamış değilim.. bu hafta ortalamanın gözünün yaşına bakmıcam sanırım. şimdiden söyliym yarın sürpriz olmasın :110:

@Pdr93 canım gelinliğini diktir zaten bunun kiloyla alakası yok ben düğün zamanı 36 bedendim hazır almak istemedim diktirdim neresini nasıl istiyorsam öyle yaptırdım tam üstüme göre oldu sonuçta bana özel yapıldı zaten düğüne kadar 38 beden olursun sana güveniyorum ama sadece fikir vereyim dedim zayıflasan bile bence hazır alma diktir derim

Çok güzel cnm aynen devam sen ve @wendy 1 gün arkadan geliyosunuz cnm bugün benim 4. gün

evet matildacım, arkadan geliyoruz, ağrılar devam :olamaz:

Kızlar iyi akşamlar..gelemedim bugun oğlum rahatsız kusuyor sürekli ....
İnşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi..

kuzucuuum oğlun nasıl oldu, ay Allah çocuklarımıza sağlık versin yaa :KK42:

Kızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister
way ebruşum, hiç bişi yememişsin ki kız, makarnaa yerine söle bi protein olaydı helee, bomba olurdu bomba :KK36:

canım ben lu ara kabızlık için yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörekotu içiyom biraz etkisi oldu 2 gündür ameliyata gircem diye içmedim tıkandı eve gidince gene başlayacağım haa iştahı da azaltıyo bu arada
tamam kaptanım, çörekotu içiyorum derken 1 tk alıp çiğnicez mi? yoksa bu yağı-suyu falan mı? çok çok geçmiş olsun bu arada.

İyi akşamlar kızlar. Şükürki bugünü hasarsız atlattım. Akşam kv davetliydik. Doğum dünü vardı. Ne yaprak sarması ne pasta ne de poaca yedim. Menum
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı labne
Ogle: Ton balıklı, az tursu
Aksam: 1 kase yoğurt
Su: 2 lt
canım, bu menü booş?? kız sende azıcık protein al, bak yumurtayı yeniden 2'ye çıkardım, kilo vermem başladı, proteini abart inan daha çok kilo vericeksin :KK36:
Tüm baskılara rağmen yemediğim için mutluyum. Bugün Adanada romance gittim. Kadın tüm gelinliklerin 38 beden olduğunu, eğer istersem özel diktireceklibini söyledi. Baya bozuldum. Bu gelinlikler hep 38 beden mi??
ilk mesajımda anlatmıştım kuzum, takılma 38'e 40'a.

sonuç inanılmaz yani, özge ile seni yürekten kutluyorum valla süpersiniz :KK68:

Dukan atak 2.günün sonucu -900 gr oldu. :KK73:
Dün 76.1 idim bugün 75.2' yim yarına hedef 74.2 hadi inşallah.:KK36:
Bugün 3.atak günüm 5+5 yapacağım. Kısa sürede en hızlı sonucu veren dukan uygulama buymuş. Hoppa

canım saf proteinden çıkıp direkt 5 gün sebzeye geçme istersen, 1+1 yap ordan 5 protein 5 sebze yaparsın, psikolojik açıdan kilo veremiom diye strese girersin çünkü 5 sebzede kilon artarsa.

Düne kadar artıydım ama bugun artılarımı atmış bulunuyorum. Hafta başında hedef 59.5 idi ama şimdi 59.9görsem başka bişey istemem. :))
Senin hedefin kaç bakimm
ebruşum merakla yarını bekliyorum, süppersin valla :KK56:

ağlama kuzum beni de ağlatcan :KK42::KK42:

Bütün takıma küsüyorumm. :KK61::KK61::KK61:

Kahvaltı:
3 kaşık yoğurt

Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt

Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi

Spor:
Leslie 2 mile

:KK42::KK42::KK42:
Suusss Ebrumm suuss canımmm..İçindenn ağğlaaaa

@servey takımın dengeyi bozdun bak bi kendi kendine konuşan daha oldu sayende :KK70:

Senin yine menün yorumlanmamıs, benim resmimi sadece 1 2 kişi yorumladı.:KK57: nilsub nilsub toz-pembe toz-pembe @keremcemim morordek morordek btlbetul btlbetul KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR

İçimden ağlayınca kimse görmüyor ama:mad::mad::mad::mad::mad:

O zman gel beraber ağlayalım ya daha çok ses çıkarr.. :KK66:

Kim niye ağlıyooo yaaaa ben ağlıcam asıl geceden beri gözüme uyku girmedi...
Oğluşum biraz iyi şimdi şukur

Günaydın nilgünüm, meraklandırma bizi arada yaz :KK15:

Kızlar bu arada ben hala artıdayım. hatta pazartesı bıldırımının artısının da artısındayım.. vücudum bi çıldırdı ama anlamış değilim.. bu hafta ortalamanın gözünün yaşına bakmıcam sanırım. şimdiden söyliym yarın sürpriz olmasın :110:

deme öle kuzucum yaa, bugün saf protein yapsan olmaz mı? okulda tavuk şiş falan ye bari, lahana bozdu dengeyi anacım, kreker lapa yaptı sıkıntılandı, sen lahanadan sıkıntılandın, ben en iyisi dukana devam edeyim :KK17:

@Pdr93 canım gelinliğini diktir zaten bunun kiloyla alakası yok ben düğün zamanı 36 bedendim hazır almak istemedim diktirdim neresini nasıl istiyorsam öyle yaptırdım tam üstüme göre oldu sonuçta bana özel yapıldı zaten düğüne kadar 38 beden olursun sana güveniyorum ama sadece fikir vereyim dedim zayıflasan bile bence hazır alma diktir derim

valla gönlüne göre bişi denk gelirse ne uğraşıcak diktirmeyle, ben şahsen ilk giydiğim gelinliğe aşık oldum aldım ama vermediler :KK48: illa diktircez dediler, yani hazır da begensen kendinde çizsen dikecez diyolar @Pdr93

günaydınlarr kapalı burunla uyunmuyormuş tamponlar yüzünden nerdeyse hiç uyuyamadım @Pdr93 canım inan çok zarif bir gelin olacaksın çok fark var 2 resim arasında

geçmiş olsun ex-kaptanım :KK19:

Gunaydin çıtır hatunlarimm bugün yediklerinize ekstra dikkat edin :)

Ben de değerlendirmek istiyorum da uyku düzenim değisti adeta :KK43:

Feyzosum daha oyle cok hissedemiyorum kendisini, 20. haftalarda hissediliyormus sanırım. Karnimda arada segrimeler ve igne batmasi gibi seyler oluyor ben hatta bebik mi acaba diyordum ama tecrubeli analar bebek oyle yapmaz dediler, peki dedim ben de :)) iste bi uyku düzenim sacmaladi bence, ilk aylar surekli uyurdum simdi cok uyuyamiyorum :) hormonlar tepiniyor iceride ama ben cok etkilenmedim sanirim, azcik odunum ya ondandir belki :KK70:

ay ben de o haftalarda gazım mı var bebek mi kıpırdıyor anlamıyorum ki diye isyanlardaydım :KK48: ay özledim kız o zamanlarımı :KK51: şu kiloları verirsem inşallah ben de istiyorum tekrar :KK51:

yaaaa ben menünü görmedim :KK53:

Kahvaltı:
3 kaşık yoğurt

Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt

Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi

Spor:
Leslie 2 mile

çok güzel :KK9: çok çok az yiyorsun ama o_O

günaydın kızlarr

dünkü menümü yazayım hemen

sabah 2 dilim tt ekmek arası tulum peyniri biraz cevizle
sütsüz şekersiz kahve

öğlen tabldot yemek söyledim
mercimek çorba, arnavut ciğeri,bulgur pilavı yoğurt hepsinden azar azar vardı

ara şekersiz türk kahvesi

işe gelirken 35 dk yürüdüm
100 ip atladım

akşam yemeği yemiyor musun? öğlen ben de kuru fasulye nohut falan çıkmadığı sürece yemekhane de tabldot yiyorum bence porsiyonları iyi oluyor çok olmuyor. pirinç pilavı çıkınca yemem hiç çok kötü yapıyorlar çünkü:KK43: menün güzel ama akşamı merak ettim:KK51:

Kim niye ağlıyooo yaaaa ben ağlıcam asıl geceden beri gözüme uyku girmedi...
Oğluşum biraz iyi şimdi şukur

geçmiş olsun canım.. sen tam ben ayrılırkn girmiştin takıma 81 kiloydun sanki o zamanlar :KK51:

hedefini büyük tut canımm kararlı ol güçlü dur boyuna göre 60 olman gerek başarabilirsin yolun biraz uzun ama yapılamicak bişey değil :KK19:

en son hedefim 60 zaten ama bi hamilelik planım var o yüzden çok uzak bi hedef benim için o

Yeni gelen vardı sanırım candy_candy candy_candy hosgeldın canım sanırım sen gıtmıssın ben gelmısım bıraz kendınden bahset de bızde tanısalım :KK66:
Benim adım Özge.25 yasındayım.istanbuldayım.y.lisansla boğusuyom. nısandan berı buralardayım. camış gibi yediğim için 95 kiloya kadar çıkmıştım 69 küsürlere indim cok şükür.. 2aydır spor yapamıyorum adam akıllı yoğunluk yüzünden.. bu arada k.yardımcı oldum ne ara oldu hatırlamıyom :KK70: söyliceklerim bu kadar yarışmacı arkadaslara basarılar diliyorum :KK70: :KK70:

Canım ben de 29 yaşındayım (henüz :KK53:) 118 kiloyum gene.. 6 kilo doğan hep her zaman toparlacık ve her zaman da boğazdan kaynaklanan bi kilom oldu. ama lise 1 den sonra çok hızlı kilo alarak maalesef 140 a merdiven dayadım. sonra aşık oldum eridim birazcık. 103 kiloya kadar kk da 90 üstü grubunda ve 5.takımda düştüm (sene 2010) 97 kiloya da düğüne kadar düştüm. sonra aldım verdim aldım verdim ama 98 in altını hiç göremedim :KK43: inşallah bu sefer görürüm :KK14: 28 aylık bir kızım var. şubat ayında ikincisi için korunmayı bırakıcam. hayırlısı bakalım :KK51:

Günaydın kızlar,

Dünkü menümü yazayım bende;

Sabah; 2 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir

Ara; 5'li çay+ yeşil çay karışımı 1 kupa

Öğle; kalan dukan ekmeğim, kalan peynirim

Ara; bir elma, kayısılı form çay + kiraz sapı çayı karışımı 1 kupa

Akşam; bikaç fındık, bi kaç badem, 10 tane kadar fıstık (kınamız vardı yemek yiyemeyince uzun zamandır gözümde tüten kuruyemişe hayır diyemedim :KK42:)

su; 2 lt
spor; kınaya hazırlanma telaşı, azıcık oynama :KK48:

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez

Canım ben de 29 yaşındayım (henüz :KK53:) 118 kiloyum gene.. 6 kilo doğan hep her zaman toparlacık ve her zaman da boğazdan kaynaklanan bi kilom oldu. ama lise 1 den sonra çok hızlı kilo alarak maalesef 140 a merdiven dayadım. sonra aşık oldum eridim birazcık. 103 kiloya kadar kk da 90 üstü grubunda ve 5.takımda düştüm (sene 2010) 97 kiloya da düğüne kadar düştüm. sonra aldım verdim aldım verdim ama 98 in altını hiç göremedim :KK43: inşallah bu sefer görürüm :KK14: 28 aylık bir kızım var. şubat ayında ikincisi için korunmayı bırakıcam. hayırlısı bakalım :KK51:

canım hoşgeldin, gidicek kilolar merak etme, çok şey öğreniyoruz burdan inan, benimde bi kızım var, o da 28. ayında, T tatlitambak onun da oğluşu 28. ayına girdi, aynı zaman anneleriyiz biz ne güzel :KK68:

kızım 24 temmuz doğumlu, şu an hiç bişi beğenmiyo hanımefendi, onu sevmedim giymicem, bunu sevmedim giymicem derdinden sabah çıkamıyoruz evden, 2 yaş sendromları varki aman aman valla, Allah sağlık versin yavrularımıza :anne:

Kahvaltı:
3 kaşık yoğurt

Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt

Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi

Spor:
Leslie 2 mile
Bence gayet az yemişin ebru umm
Makarna yerıne badka sey yeden daha doyurucu olabılırdııı
Spor superrr

canım hoşgeldin, gidicek kilolar merak etme, çok şey öğreniyoruz burdan inan, benimde bi kızım var, o da 28. ayında, T tatlitambak onun da oğluşu 28. ayına girdi, aynı zaman anneleriyiz biz ne güzel :KK68:

kızım 24 temmuz doğumlu, şu an hiç bişi beğenmiyo hanımefendi, onu sevmedim giymicem, bunu sevmedim giymicem derdinden sabah çıkamıyoruz evden, 2 yaş sendromları varki aman aman valla, Allah sağlık versin yavrularımıza :anne:
Ben de 24 temmuz dogumluyum
Sıze anne dıebılır mi yimmmmm:halay:

Daha dur son aylarda neler çekeceksin.Allahan sıcak değil..
Benim görümcem sabaha kadar uyuyamıyorum sabahtan öğleye kadar yatıyorum diyordu.
Iste o zamanlar bebise hazirlik zaten, dogunca da uyuyamayacagim icin son aylar insani doguma hazirliyor bence :)
Allahim bi akıllı yok şu takimda ya :KK53:
Ebrusum cok guzel bir menu umarim yarin guzel bir eksi ile geleceksin :KK15:
Senin yine menün yorumlanmamıs, benim resmimi sadece 1 2 kişi yorumladı.:KK57: nilsub nilsub toz-pembe toz-pembe @keremcemim morordek morordek btlbetul btlbetul KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR
Dogru vallahi yorumlamadim ben :olamaz:
Ama baya baya iyi bi fark vardi canim, insallah daha da incelip kugu gibi bir gelin olacaksin :KK68:
bu takım hızlı mezun veriyor yaa o konuda sıkıntı olmaz.. ben kabulüm liste dışı takılırım sorun yok :KK6::KK6:

o zaman cuma bildirirm kilomu pazartesi 118,6 ydı. dikkat etmeye çalışıyorum bu sabah 117,5 ti belki cumaya güzel bişeyler olur benim adıma.. ilk hedef: 18.11 cuma 115 in altına inmek
Tamam yarin seni ekliyoruz alt listeye canim ;) hadi bakalim guzel bi performans bekliyoruz senden :)
ay ben de o haftalarda gazım mı var bebek mi kıpırdıyor anlamıyorum ki diye isyanlardaydım :KK48: ay özledim kız o zamanlarımı :KK51: şu kiloları verirsem inşallah ben de istiyorum tekrar :KK51:
Gaz olmadigina eminim ama bebek olmadigina da emin oldum işte, kirdilar hevesimi :KK61: ben sanmistim ki minik yavrum daha gucu kuvveti az oldugundan anca minik minik batma seklinde haber veriyor kendini amaaaa oyle degilmis :p

Back
X