Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayır o kadar trip var her yerde benim menüm yorumlanmadı diye, kimse kimsenin menüsüne yorum yazmıyo demek ki? benim de menüme kimseden yorum yok! :sinirli: Kaptanlarım buna bi çözüm bulalım, herkesin menüsünü herkes yorumlasın :KK48::KK48:

toplight toplight morordek morordek @nilsub @inatettimolacak
canım aslında özge yapıyordu ama cok yoğun çalışıyo ama gerkes herkese yorum yapabilir şu ara takımda hastalıklar kol geziyo o yüzden atlsmalar oluyo

kız beni bile gaza getirdin, psikolog musun sen, ne güzel yazmışsın :KK68:
Ayy çok isterdimm. :))
Aslında okulda da herkes derdi olduğunda yanıma gelirdi. İnsanların sıkıntılarını paylaşmak onlara umut ışığı olmak bana da iyi geliyor.
Sınıfta derdini sırrını anlatmayan yoktu yeminle :))
Beni bana bırakmadılarr...
Sosyoloji psikolaji mantıkk... Hepsini çok severimm. Sınıfta tek ders işlemeye hevesli bendimm :))
Ama biyolojiye bayılırım.Onun yeri daha başka :))
Eğer evlenmeseydim genetik mühendisliği istiyordum.

kız beni bile gaza getirdin, psikolog musun sen, ne güzel yazmışsın :KK68:

tamam canım, bakim bi ona.

ay bi gögüs falan alsan ne güzel sote yaparsın, ne var onun pişiceğinde?
Evde var ama buzlukta :))
Markete gidiyim mi?? Ayy bu tembellik beni öldürüyor. Tamm hadi ben hazırlanıp çıkayım o zman mantar ve tavuk göğüs alayım güzel bi sote yapayım..

ebrusun dünki menünü kaçırmışım ama dünki sporun gözden kacacak gibi değildi
anaa servey 2 geldi
kuzlar az önce eve geldim biraz dinleneyim uykusuzluk çarptı
@wendy çörek otunun yağı soğuk sıkım olacak canım 1 tatlı kaşığı yemeklerden yarım saat önce içecek dikkat et hemen önce içersen iştah acıyor
Teşekkür ederim kaptanım.
Size iyi istirahatler.

Menülere yorum yapmayarak protesto ediyorum. :halay::halay:
:KK42:
ebrusun dünki menünü kaçırmışım ama dünki sporun gözden kacacak gibi değildi
anaa servey 2 geldi
kuzlar az önce eve geldim biraz dinleneyim uykusuzluk çarptı
@wendy çörek otunun yağı soğuk sıkım olacak canım 1 tatlı kaşığı yemeklerden yarım saat önce içecek dikkat et hemen önce içersen iştah acıyor

tamam kaptanım, hemen bulup alayım, diyet sonrası da lazım olur bu bana :KK48:

Evde var ama buzlukta :))
Markete gidiyim mi?? Ayy bu tembellik beni öldürüyor. Tamm hadi ben hazırlanıp çıkayım o zman mantar ve tavuk göğüs alayım güzel bi sote yapayım..

ay mantarlı süper olur valla, köri seviyo muydun bilmiyorum, o da çok yakışıyo, hadi al da gel :KK15:

ay kuzum, ince düşünceli kuzum, insanın annesi gidince (Allah uzun ömürler versin hepsine de) her türlü üzülür zaten :KK61: ama oğluşuna bişi diyemem, haklı çocuk, yapabilioduysanız onu da denk getireydiniz, bari babasına denk getireydin kız :KK48::KK48:
Babası subat o martta dogdu denk getıremedık 3 haftaylaaaa

Ayy çok isterdimm. :))
Aslında okulda da herkes derdi olduğunda yanıma gelirdi. İnsanların sıkıntılarını paylaşmak onlara umut ışığı olmak bana da iyi geliyor.
Sınıfta derdini sırrını anlatmayan yoktu yeminle :))
Beni bana bırakmadılarr...
Sosyoloji psikolaji mantıkk... Hepsini çok severimm. Sınıfta tek ders işlemeye hevesli bendimm :))
Ama biyolojiye bayılırım.Onun yeri daha başka :))
Eğer evlenmeseydim genetik mühendisliği istiyordum.
Bıraktım deme fururymmmmm:KK57:

kızlar biraz önce balkona çıktım aşağıdan bi kız geçti %90 Russ ..mini etek giymiş uzun boy incecik bacaklarr yaa haksızlık onlar kadın biz neyiz :mad: çok güzel yaa ağzım açık baktım Antalya da yaşamak çok zor Rus dolu burası çok kıskanıyorum fiziklerini bee :KK34:

merhabalar bayanlar bu hafta sanırım kilo olarak bekleneni veremeyeceğim gibi duruyor bir hafta sabit bir hafta 1 kilodan fazla gidiyor galiba, emin olamadım. bide ellerim falan şiş soğuktan mıdır bilmiyorum. bugün tartıldım ve 65.6 gözüküyorum. yarına kadar 1 kilo gider mi emin değilim. Bugün de niyetliyim. Yarına kadar bir şey yememeyi planliyorum nasipse. akşamı 7 zeytin bir incir yiyerek kapatacağım. Birlikte yendiğinde çok faydalıymış :KK45:

medusa38 medusa38 canım bugün protein günü yapıyorum yarın eksi çıkmam lazım kaptana söz verdim haftasonu baklavaları yiyince +1 gelmiştim :KK43: oda bana kızdı herneyse
sana bişey sorcam öğlen ne yemeliyim ? akşam yemeği yemicem gene .. kırmızı et mi yiyim yoksa tavuk mu hangisi daha etkili yarın eksi çıkmam lazım yaa
Tavuk ye ozaman cnm kalorisi de ete Gore daha dusuk balık derdim ama işyerinde zor olur belki

eee tekme atabilir ellerinde ayaklarında hareketlilik vardır diyoo belki kımıldanıyodur gerçekten onu mu hissediyosun acaba canım ?.. yaa hevesleniyom okudukça :anneadayı:
Kımıldamaya kımıldıyor canım ama daha henüz güclü olmadıgı icin hissedilmez yazıyor her yerde. Ama bence ben hissediyorum, hıh işte :KK53:
kuzuum kırılmasın hevesin, boşver milleti sen, ben çok duymuştum ben hissediyordum diyeni, belki de hissediosun nerden bilicek herkes?? 20'den sonra yine sen karar ver asıl hareketleri hissedince.
Evet aradaki farkı yazarım, belki ben de diyecegim "aa evet ya onlar bebek hareketi degilmis" diye kimbilir :KK53:
hayır o kadar trip var her yerde benim menüm yorumlanmadı diye, kimse kimsenin menüsüne yorum yazmıyo demek ki? benim de menüme kimseden yorum yok! :sinirli: Kaptanlarım buna bi çözüm bulalım, herkesin menüsünü herkes yorumlasın :KK48::KK48:

toplight toplight morordek morordek @nilsub @inatettimolacak
Heh bi sen eksiktin :KK48:
Senin menüler Dukan menüsü zaten şekerim, kaçamagın k'si bile yok. Kaçamak dedigin elma oluyor genelde :KK48:
Ne iyi niyetli bir bakış :))
Hormonlar zaharrr :işsiz:
Ben o sekilde bakmayı tercih ediyorum Ebrusum, umarım cocuk dogunca da bu iyi niyetli bakıs acımı koruyacak sabrım olur :KK48:
merhabalar bayanlar bu hafta sanırım kilo olarak bekleneni veremeyeceğim gibi duruyor bir hafta sabit bir hafta 1 kilodan fazla gidiyor galiba, emin olamadım. bide ellerim falan şiş soğuktan mıdır bilmiyorum. bugün tartıldım ve 65.6 gözüküyorum. yarına kadar 1 kilo gider mi emin değilim. Bugün de niyetliyim. Yarına kadar bir şey yememeyi planliyorum nasipse. akşamı 7 zeytin bir incir yiyerek kapatacağım. Birlikte yendiğinde çok faydalıymış :KK45:
Kız sen pek gelmiyorsun buralara, gel bize takıl bize, yoksa veremezsin kilo falan :)

Back
X