Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tüm baskılara rağmen yemediğim için mutluyum. Bugün Adanada romance gittim. Kadın tüm gelinliklerin 38 beden olduğunu, eğer istersem özel diktireceklibini söyledi. Baya bozuldum. Bu gelinlikler hep 38 beden mi??
Evet canim malesef hepsi 38 bazen 40 beden oluyo nadir sen moralini bozma zayiflayinca denersn kuzum
Senin alt tarafin pek yok gibi ustten aliyon sanirim kilo fark belli ha gayret az kaldi :KK50:

Kızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt

Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt

Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi

Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister
Gordum simdi evett guzel sporda sahane olmus yanii :KK8:

Bıraktım deme fururymmmmm:KK57:
Liseden sonra açıktan devam etmeye başladım. Evlilikle birlikte devam edemeyeceğimden değil çünkü ablam hala okuyor. Ama biz nisanliyken eşim burada çalışıyordu ve 2-3 haftada bir geliyordu ve hep haftasonu geliyordu. Bana onunla gezip tozmak daha cazip geldi. Ve dersaneyi yarıda bıraktım ve calışmadım sınava
Yani şimdi kesinlikle mutsuz değilim. Ve geç kalmış bisey yok
Esimde genetik mühendisliği okumami istiyor. Neden hallerinin peşinden gitmiyorsun diyor. Belki Karadenize gidersek sansimi denerim.
Elinde çok imkanı olan ama degerlendirmeyenlerdenim.
Hala daha öyle :))
Hayatımda hiçbir zamn sabahlara kadar calışmadım
Hayatın tadını çıkarmaya odaklanıyorum sanırım.
Bu özelliğimi sevmiyorum ama degistiremiyorum da

kızlar biraz önce balkona çıktım aşağıdan bi kız geçti %90 Russ ..mini etek giymiş uzun boy incecik bacaklarr yaa haksızlık onlar kadın biz neyiz :mad: çok güzel yaa ağzım açık baktım Antalya da yaşamak çok zor Rus dolu burası çok kıskanıyorum fiziklerini bee :KK34:
İşin zor gerçektenn :))
Hadi zayıf olunur da boya yapacak bişey olmuyor :))
Tapuklu da biyere kadar gidiyor. :KK70:

Bir ara 56'larda olduğumu söylesem daha iyiydi :KK48:
Ama bugun 60.3 çıktım.
Ben acaba senide gecermiyim :-)
Ben aslen sayisalciyim lisedeyken mimarlık yada tıp istiyordum ilk yanlış tercihten iki yıllık okudum puanim öğretmenlik tutuyordu ben yüksek yerler yazmisim yanımda bi bilen yoktu
7 yıl sonra hiç çalışmadan girdim sınava çalışıyordum çünkü tarihi kazandım
Ama hayalindeki meslekler içimde kaldı sende çok geç kalmadan gerçekleştir coluga çocuğa karışınca daha da zorlaşıyor
Bende KPSS için çalışacağım ins bu yıl kazanirim artık

Kızlar bugün sp yapıyoruz tartı öncesi Yarinda protein sebze cumartesi abartmadan serbest günümüz pazar günü kendi diyetinizi deneyecegiz hiç kacamaksiz tam uyarakk bakalım ne kadar verebileceği mekik ve plank ve pilatesle devam bugün yuruyusede cikacam biraz kafa dinlemek lazım :-)

@wendy vazmi geçtin lahanadan benim ki bitti 73.7 ile başladım 69 la tamamladım

kafam karışık biraz ama saf lahana yapmayacağım kesin, özgenin durumu gözümü korkutuyor valla ne yalan sölim, detox'lar bana göre değil ama hafta sonu sebze proteine geçicem, o zaman 2 ögün yiyim diyorum, ne diosun? yağ yakacaksa öyle yaksın :)

maşallah bu arada sana :nazar:

kafam karışık biraz ama saf lahana yapmayacağım kesin, özgenin durumu gözümü korkutuyor valla ne yalan sölim, detox'lar bana göre değil ama hafta sonu sebze proteine geçicem, o zaman 2 ögün yiyim diyorum, ne diosun? yağ yakacaksa öyle yaksın :)

maşallah bu arada sana :nazar:
Özge son zamanlardaki menulerimizi paylaşmadığı için neyi yanlış yapiyo bilemedimm ama sen dukana uydurarak yap 5+5 yap 5 gün lahana ye sen sonrasında da sıkı bir diyette olacağın için okadar etkilenmezsin ben ilk yaptığında normal yemek düzenine geçtim yani diyet değildim ama kaç ay kg almadim göbek falan kalmamıştı 1-2 gün dene iyi gelmediğini hissedersen birak

Özge son zamanlardaki menulerimizi paylaşmadığı için neyi yanlış yapiyo bilemedimm ama sen dukana uydurarak yap 5+5 yap 5 gün lahana ye sen sonrasında da sıkı bir diyette olacağın için okadar etkilenmezsin ben ilk yaptığında normal yemek düzenine geçtim yani diyet değildim ama kaç ay kg almadim göbek falan kalmamıştı 1-2 gün dene iyi gelmediğini hissedersen birak

tamam canım, aynen öyle yapayım, lahanayı ince ince kesicem, içine pırasa da keseyim, azıcık su koyup kavurayım, üstüne de bi hazır çorba diyosunuz, birini beğenip alayım da koyayım, azıcık salça, ek baharatlar, düdüklüde 10 dk pişirsem yeter herhalde dimi?

Back
X