- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #219.761
iyi akşamlar serveycim, nasılsın bugün 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay betüş Allah seni naapmasın, güldürdün beni :) sık dişini gidicek merak etme 65'te
ay 100'le çarpmamışım kız, diom neden 0,0032 çıktı, yuvarlayamadım da sabit bu dedimaferin matematik iyi
![]()
iyi akşamlar serveycim, nasılsın bugün![]()
Bilerek getırmedık adlında hersey o gunu gosterıyordu
İlerde ben öldüğümde dogumgununu kutlayamaz huzunlu olurr ondannnbir de oğlum var zaman kavramı yok cocukların biliyorsunuz, benım nıye aynı degıl ben de aynı gun dogabılırdım deyıp uzuldu daha dogmadan gel de ona anlatttt
![]()
tamam kaptanım, hemen bulup alayım, diyet sonrası da lazım olur bu bana
ay mantarlı süper olur valla, köri seviyo muydun bilmiyorum, o da çok yakışıyo, hadi al da gel![]()
Mezun olmiycam ben ya gebelik iznine ayrilirim diyorum hem belki sorumlulk yuklenince fazla yemem ne diyosun napim sencekizlarrrrr sizede soruyorum ne yapsam acep
Vuuuo kadar verirsn diyosun yaniii
Ben burda konu açmıştım yaa canım bi kadınla eşim diye sonra bu kadın beni avmde gördü zorla öpecekmiş nasıl mideyse falan epey tartışdak sonra kocan bana aşık dedi ve eski eşimin ona attığı mesajları gösterdi kendi yazdıklarını silmişgüya o masum zavallı
hatta hatırladığım mesajları yazayım bakin ben nasıl kandırılmışım eşim kabul ederse senlede birlikde olurum önce onun iznini almalıyım
Kadın ne yazdıysa
Ben eşim için özel birşey yapmadım o beni her haliyle kabul etti prenses gibi falan yaşamıyor dışardan öyle gözüküyor
Asla boşanmam o benim ilk aşkım sadece izni gerekli ( harem kurcak mal)
Daha bir sürü şeyler
Eve geldim çıldırmışcasına benim saff demezmi alay ettimallah aşkına bu devirde kim kabul eder kumayı sen buna inandınmı
işteee öyle dahasıda var neysekiii bitti yalnız hiç görüşmüyorlar kAdın heryerde millete mesajları gösteriyormuş adam bana asıldı diye kadın 52 yaşında 15 lik beyne sahip onu profosörler avukatlar öğretmenler istiyormuş benim çulsuzu ne yapsın oda garibim harem kurayım derken evdekindende oldu
ay genelde bulantıdan falan yiyemezler benim bi kaç arkadaşım eksiyle doğuma gitmişlerdi, senin bünyenin de maaşallahı varmış valla![]()
kızz nasıl haberin yoktuu regl durumundan da mı farketmedin benim 2 gün gecikse Allah Allah acaba mı diyorum
benim bünyede kilo almaya müsait son 3 -4 yıl hariç hep kiloluydum kendimi bildim bileli oyüzden hamileyken çok kilo alırım gibi geliyo bide sigara içiyorum hamile kalırsam bırakcam inşallah ozaman iştahım iyice artar
aynen canım geçmişe mazi dee hep kiloluydum deme bende öyle diyodum küçüklüğümden beri kiloluydum çünkü sonra karar verdim ve zayıfladım herkes çok şaşırdı ben bile şaşırmıştım vayy be kilo verdim yaa laann diyodum kendi kendime
ayy hamile değilim hap bana kilo yaptı zaten daha elimi sürmem doğum kontrol haplarına ama söylediğin iyi oldu canım hamiş olunca içmem bende aklımda olsun![]()
Şaka sakaaaaaaKeske gecen haftasonu abartmasaydımmm franbuaz cıktı tartı ekranındaaaa
![]()
Nilgunun oyunlari bunlar,yok öyle bi şey,o ayartmaya calisiyo ben kanmiyorumgit senle vasfiye iliglensin sen beni onla aldattın :)))
Keske gecen haftasonu abartmasaydımmm franbuaz cıktı tartı ekranındaaaa
![]()
benim bulantım hiç olmadı ilk aylarda haberim de olmadığından sadece sabah bulantılarım oluyordu ben de midemi üşütmüşüm dedim hep![]()
ben korunmayı yeni bırakmıştım 2,5 yıl hapla korundum o kadar çabuk olacağını düşünmedim o yüzdenilk ay regl olmayınca hapı bıraktığım için olduğunu düşündüm ikincide olmayınca test yaptırdım ondan öyle geç öğrendik
![]()
morordek ayyy beni de listeye almissin çok.mutlu oldum:)))_çok tesekkur ederim bitanem:)
Tesekkur ederım canımmne kadar ince düşünmüşsün canım yaaa
ben de mantarlı tavuklu soteye köri, tarçın ve karabiber atıyorum harika oluyor
bence hamile de kalsan gruptan uzaklaşmaçok pişmanım lan ben
Allah hakkında hayırlısını versin canım. Adamdaki pişkinliğe savunmaya bak yaaa
benim bulantım hiç olmadı ilk aylarda haberim de olmadığından sadece sabah bulantılarım oluyordu ben de midemi üşütmüşüm dedim hep
ben korunmayı yeni bırakmıştım 2,5 yıl hapla korundum o kadar çabuk olacağını düşünmedim o yüzdenilk ay regl olmayınca hapı bıraktığım için olduğunu düşündüm ikincide olmayınca test yaptırdım ondan öyle geç öğrendik
![]()
Şaka sakaaaaaainandınız dımııı hemennn hemen baslayacaktınızzzzz dımıııı yok efendım bız sana demıştık yok efendımmmm vıy vıy vıyyyyyyyy
![]()
Eferınnnnnnn çekirgeesabah normal kaffatı yapıolar canım, öğle ve akşam var lahana, yanlış bilmiosam tabi
ben inanmadım ki![]()
Dıt dııııı dıııııt
Geçen hafta:76,3
Bu hafta:75
Fark:1,3
Yüzde:% 1,7
![]()
Nilgunun oyunlari bunlar,yok öyle bi şey,o ayartmaya calisiyo ben kanmiyorum![]()
Dıt dııııı dıııııt
Geçen hafta:76,3
Bu hafta:75
Fark:1,3
Yüzde:% 1,7
![]()
Kiz numaralar silindi senin numara gitti,almayida unuttum,ozelden bir daha yolla seninlede yaziscam :)))))yok yazışmalar mazışmalar gizli gizli![]()
valla ben de dün gittim bana haftada iki kere 1 yumurta yiyebilirsin dedim. dedim orda dur ben hergün iki yumurta yiyorumdedim niye? kolestrol için dedi. teslerimi gösterdim benim kolestrolüm normal dedim. ilerde çıkar dedi. valla diyetisyene gelirken proteinden yana kısıtlanacağımı hiç düşünmemiştim dedim. o da proteinin fazlası da zarar dedi. neyse uzatmadım ama ben sabah yumurtamı yerim yani heeeeç kusura bakmasın
bi de 4 porsiyon meyve yazmış onunda 1 porsiyonunu gece 10'a yazmış ama ben o saatte uyuyorum onu da yiyemem yani.. öyle gerisine uyucam zaten yaptığım şeyler öğlen tabldot yiyorum işyerinin yemekhanesinde.. akşam da listeye göre bişeyler ayarlarım artık
listem 2000 kalori bana fat secret'ta da 2100 kalori çıkmıştı zaten ama ben onu 1700'e çekmiştim. 15 gün sonra da özeldeki diyetisyene gidicem devletteki aydan aya kontrol yazdı ben dedim 10 günde 1 gelmeyi düşünüyorum. yok dedi çok yoğunuz 10 günlük kontroller veremem dedi
tatlı bi kadına benziyordu ama tombul bi bayandı
çok klişeydi ama hiç yenilememiş kendisini..
şimdi bugün akşam benim misafirim var yarın kardeşimle bi arınma günü yapıcaz yeşil sebzeler yeşilçaylar falan. sonra kardeşime de ben bi liste ayarladım o da sağlıklı beslenme odaklı oldu. buraya da ekliyim side bakın bi olmuş mu
1200-1500 kalori onunda yaklaşık
Eki Görüntüle 1910052 Eki Görüntüle 1910053
Eki Görüntüle 1910051
Iyı aksamlar canımmm
daha ıyı gunlerım olmustusıfır uykuuu
![]()