- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #219.781
O ALlahin sevdiği kulu demek ki. ,biz isebu hem pasta yiyiyo hem zayıflıyo... kızlar biz bir yerde yanlış yapıyoruz bence.... hem de frambuazlı....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ALlahin sevdiği kulu demek ki. ,biz isebu hem pasta yiyiyo hem zayıflıyo... kızlar biz bir yerde yanlış yapıyoruz bence.... hem de frambuazlı....
bu hem pasta yiyiyo hem zayıflıyo... kızlar biz bir yerde yanlış yapıyoruz bence.... hem de frambuazlı....
Uyur uyumaz lafına cok gulerımmmmm bıyolojık saat dıye bısey var uyunmuyor kı dedıgın gıbı, sankı salter varay ben bu listeyle kilo alırım sanki, gerçi düzenli ve sağlıklı beslenme oluyo bu ama
sabah kadar uyumuyo mu elacım kuzum?? gündüz çok uyutma olmadı, ya da o uyur uyumaz sende uyucan, öle derler ama ben hiç uyuyamazdım gündüz![]()
O ALlahin sevdiği kulu demek ki. ,biz ise![]()
Duygulandim,pastayi gorunceağlama beni de ağlatcan![]()
Duygulandim,pastayi gorunce![]()
Haftaıcı menulerımı ınceler mısınız hakımım??? Hangı emzıren anne aksam 5 te yemegı kesıp butun gece emzırır sabaha kadarrrrr, içinden bobregın bır kısmının erıdıgını hıssedıyorsun nbu hem pasta yiyiyo hem zayıflıyo... kızlar biz bir yerde yanlış yapıyoruz bence.... hem de frambuazlı....
bu hem pasta yiyiyo hem zayıflıyo... kızlar biz bir yerde yanlış yapıyoruz bence.... hem de frambuazlı....
Haftaıcı menulerımı ınceler mısınız hakımım??? Hangı emzıren anne aksam 5 te yemegı kesıp butun gece emzırır sabaha kadarrrrr, içinden bobregın bır kısmının erıdıgını hıssedıyorsun n
YAZ KIZIM:5.takım bana haksızlık yapıyor, bırgunlugune ELA kuzuyu emzırmelerıne,hatta frambuazlı pasta bıle verılecegıne karar verıldıııısabah cıkolata kazanına dusersınızzzzz
![]()
ay aslında doğum kontrol hapları regli düzenliyo ya, asıl sonrası çok riskli işte, minicik mucizen var işte daha ne olsun![]()
Dıt dııııı dıııııt
Geçen hafta:76,3
Bu hafta:75
Fark:1,3
Yüzde:% 1,7
![]()
ay ben bu listeyle kilo alırım sanki, gerçi düzenli ve sağlıklı beslenme oluyo bu ama![]()
Aynennnnn oyleeeo emziriyo, kızı 3 aylık daha, bi de oğlan, koşturmaca, ödev, uykusuzluk falan, kilo mu kalır onda, ev rio karnavalı gibidir şimdi onun
bi arkadaşım 2. çocuğu ev rio karnavalı gibi diye tarif ediyodu, çok gülmüştüm, öle mi ciddenservey
![]()
Keske o pastadan ıncecık almasaydımmm bu kdr dıle dustu madem yıyeydım en kalon dılımınden bıseye benzeseydııııO ALlahin sevdiği kulu demek ki. ,biz ise![]()
Aynennnnn oyleeesadece karnavaldan bışey eksık, popolarını sallayıp rıtmık gecen kızları temsıl eden kımse yok sadece evdeeee
![]()
Basarılı bır menuuuuumenümü yazmayı unuttum, durun yazayım; Dünkü menüm;
sabah; 2 yumurta, yağsız süzme peynir, azıcık dukan krep
Ara; limonlu su, 5'i bir yerde çay, yeşil çay, türk kahvesi
Öğle; tavuk şiş, yoğurt
Ara; elma, kayıslı form çay, kalan dukan krepim
Akşam; bi kaç badem, bi kaç fındık, bi ceviz, 1 elma, biraz roka
su;1,5 lt
Spor; 40 dk tempolu yürüyüş, plank 4. gün.
ya benim canım aşırı fındık, badem, ceviz istiyo, normalde öle yemem aslında, vücudun neye ihtiyacı var acaba![]()
Aldinmi aldin ,önemli olan oKeske o pastadan ıncecık almasaydımmm bu kdr dıle dustu madem yıyeydım en kalon dılımınden bıseye benzeseydıııı![]()
Bu aksam gıtcegım yerde cosacagım ztnnnnAldinmi aldin ,önemli olan o![]()
Kiz betus emziren kizin pasta yiyip kilo almamasi çok normal,ben emzirdigini bilmiyodym tuuuu,onda da gözümüz kalmasin yanio emziriyo, kızı 3 aylık daha, bi de oğlan, koşturmaca, ödev, uykusuzluk falan, kilo mu kalır onda, ev rio karnavalı gibidir şimdi onun
bi arkadaşım 2. çocuğu ev rio karnavalı gibi diye tarif ediyodu, çok gülmüştüm, öle mi ciddenservey
![]()
Basarılı bır menuuuuu![]()
Yasak değil mi kiz ,gruptan atmasinlar seni sonra:)Bu aksam gıtcegım yerde cosacagım ztnnnn
Mısırın bollugunu temsıl eden 3 gun baslasınnnn snr maglum kıtlık baslayacakk haftaıcııı![]()