Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hem pasta yiyiyo hem zayıflıyo... kızlar biz bir yerde yanlış yapıyoruz bence.... hem de frambuazlı....

ben emzirirken hem yemedim hem veremedim, sanırım yemem gerekiomuş, aslında anladım gibi yemediğim için metabolizmam da çalışmıyomuş benim, bileydim yerdim yaaa :oops:

betüş doğur bi tane, hem pasta ye hem zayıfla, hadi görim :KK48::KK48:

ay ben bu listeyle kilo alırım sanki, gerçi düzenli ve sağlıklı beslenme oluyo bu ama :olamaz:

sabah kadar uyumuyo mu elacım kuzum?? gündüz çok uyutma olmadı, ya da o uyur uyumaz sende uyucan, öle derler ama ben hiç uyuyamazdım gündüz :olamaz:
Uyur uyumaz lafına cok gulerımmmmm bıyolojık saat dıye bısey var uyunmuyor kı dedıgın gıbı, sankı salter var :confused:sık kalkıyor emmeye o yuzden sersem gıbı oluyorummm

menümü yazmayı unuttum, durun yazayım; Dünkü menüm;

sabah; 2 yumurta, yağsız süzme peynir, azıcık dukan krep

Ara; limonlu su, 5'i bir yerde çay, yeşil çay, türk kahvesi

Öğle; tavuk şiş, yoğurt

Ara; elma, kayıslı form çay, kalan dukan krepim

Akşam; bi kaç badem, bi kaç fındık, bi ceviz, 1 elma, biraz roka

su;1,5 lt
Spor; 40 dk tempolu yürüyüş, plank 4. gün.

ya benim canım aşırı fındık, badem, ceviz istiyo, normalde öle yemem aslında, vücudun neye ihtiyacı var acaba :olamaz::olamaz:

Duygulandim,pastayi gorunce:KK42:

o emziriyo, kızı 3 aylık daha, bi de oğlan, koşturmaca, ödev, uykusuzluk falan, kilo mu kalır onda, ev rio karnavalı gibidir şimdi onun :KK48::KK48:

bi arkadaşım 2. çocuğu ev rio karnavalı gibi diye tarif ediyodu, çok gülmüştüm, öle mi cidden servey servey :KK48::KK48:

:rolleyes:
bu hem pasta yiyiyo hem zayıflıyo... kızlar biz bir yerde yanlış yapıyoruz bence.... hem de frambuazlı....
Haftaıcı menulerımı ınceler mısınız hakımım??? Hangı emzıren anne aksam 5 te yemegı kesıp butun gece emzırır sabaha kadarrrrr, içinden bobregın bır kısmının erıdıgını hıssedıyorsun n:KK70:
YAZ KIZIM:5.takım bana haksızlık yapıyor, bırgunlugune ELA kuzuyu emzırmelerıne,hatta frambuazlı pasta bıle verılecegıne karar verıldıııı:KK70:sabah cıkolata kazanına dusersınızzzzz:rolleyes:

:rolleyes:
Haftaıcı menulerımı ınceler mısınız hakımım??? Hangı emzıren anne aksam 5 te yemegı kesıp butun gece emzırır sabaha kadarrrrr, içinden bobregın bır kısmının erıdıgını hıssedıyorsun n:KK70:
YAZ KIZIM:5.takım bana haksızlık yapıyor, bırgunlugune ELA kuzuyu emzırmelerıne,hatta frambuazlı pasta bıle verılecegıne karar verıldıııı:KK70:sabah cıkolata kazanına dusersınızzzzz:rolleyes:

serveycim, gece çocuk aç kaldığından uyumuyo olabilir mi? kız sütün kalmaz geceye, söle yesen doysa da uyusa kuzucuk ya, ba analık duygularım kabardı yine :anne::anne:

ay aslında doğum kontrol hapları regli düzenliyo ya, asıl sonrası çok riskli işte, minicik mucizen var işte daha ne olsun :anne:

daha ne olsunnnnn ne bilim ikincisi olabilir :KK8:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Dıt dııııı dıııııt En Büyük TÜRKİYE

Geçen hafta:76,3
Bu hafta:75
Fark:1,3
Yüzde:% 1,7
:KK200::KK200::KK200:

:KK9::KK9::KK9:
ay ben bu listeyle kilo alırım sanki, gerçi düzenli ve sağlıklı beslenme oluyo bu ama :olamaz:

yemek konusunda kısıtlama olmasın ama miktar konusunda her türlü kısıtlamaya razıyım dedi. ben de valla lamı cimi yok kızartma yiyemezsin ama onun dışında bişeyler hazırliyim sana dedim bu çıktı 6-7 ay oldu bunu da hazırlayalı ona.. cumartesi başlicak inşallah 83 kilo o da:KK51:

o emziriyo, kızı 3 aylık daha, bi de oğlan, koşturmaca, ödev, uykusuzluk falan, kilo mu kalır onda, ev rio karnavalı gibidir şimdi onun :KK48::KK48:

bi arkadaşım 2. çocuğu ev rio karnavalı gibi diye tarif ediyodu, çok gülmüştüm, öle mi cidden servey servey :KK48::KK48:
Aynennnnn oyleee:KK70:sadece karnavaldan bışey eksık, popolarını sallayıp rıtmık gecen kızları temsıl eden kımse yok sadece evdeeee:KK70:

menümü yazmayı unuttum, durun yazayım; Dünkü menüm;

sabah; 2 yumurta, yağsız süzme peynir, azıcık dukan krep

Ara; limonlu su, 5'i bir yerde çay, yeşil çay, türk kahvesi

Öğle; tavuk şiş, yoğurt

Ara; elma, kayıslı form çay, kalan dukan krepim

Akşam; bi kaç badem, bi kaç fındık, bi ceviz, 1 elma, biraz roka

su;1,5 lt
Spor; 40 dk tempolu yürüyüş, plank 4. gün.

ya benim canım aşırı fındık, badem, ceviz istiyo, normalde öle yemem aslında, vücudun neye ihtiyacı var acaba :olamaz::olamaz:
Basarılı bır menuuuuu :KK19:

Kiz betus emziren kizin pasta yiyip kilo almamasi çok normal,ben emzirdigini bilmiyodym tuuuu,onda da gözümüz kalmasin yani:KK43:(( btlbetul btlbetul

Back
X