Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Istedigin bunlar olsun sekerim :)

Yaaaaa kumru muuu? :KK61: Ya hamilelikte sosis falan yiyemiyorum malum ama dogurduktan sonra ilk işim kumru yemek olabilir. Bence asıl İzmir'de yemek lazim kumruyu.

Asagi Eglence'de nerde kiz Etlik tarafi mi? Eşim bekarken Etlik tarafinda otururdu beni orda bi kumrucuya goturmustu, baya guzeldi acaba aynı yeri mi diyoruz ki :)

Cidden ya günde 1000 kalori yaksak buhar oluruz :KK70:

Kuzum o kalori degildir 1000 kalori olsa duramazsin :) joule falan olmasın o gunde 1000 kalori ne demek :)
Evet Etlik benim esimde bekarken ayvalidaydi bikac kez gittim küçük salaş bi yer ama kumrusu meşhurmuş eşim öyle derdi

Istedigin bunlar olsun sekerim :)

Yaaaaa kumru muuu? :KK61: Ya hamilelikte sosis falan yiyemiyorum malum ama dogurduktan sonra ilk işim kumru yemek olabilir. Bence asıl İzmir'de yemek lazim kumruyu.

Asagi Eglence'de nerde kiz Etlik tarafi mi? Eşim bekarken Etlik tarafinda otururdu beni orda bi kumrucuya goturmustu, baya guzeldi acaba aynı yeri mi diyoruz ki :)

Cidden ya günde 1000 kalori yaksak buhar oluruz :KK70:

Kuzum o kalori degildir 1000 kalori olsa duramazsin :) joule falan olmasın o gunde 1000 kalori ne demek :)
İzmir olabilir de baklavayı antepte tantuni mersinde çiğ böreği Eskişehirde yemek lazım gel biz senle çiğ borekte buluşalım en yakın orası haftasonuna bi koşu gider geliriz olmamı :-)

Evet Etlik benim esimde bekarken ayvalidaydi bikac kez gittim küçük salaş bi yer ama kumrusu meşhurmuş eşim öyle derdi
Kesin ayni yerden bahsediyoruz o zaman cunku benim eşim de Ayvali tarafinda otururdu, dedigin gibi kucuk salas bi yer adını hatırlamıyorum. Zaten böyle lezzetli seyleri hep salas yerler yapiyor :-)
İzmir olabilir de baklavayı antepte tantuni mersinde çiğ böreği Eskişehirde yemek lazım gel biz senle çiğ borekte buluşalım en yakın orası haftasonuna bi koşu gider geliriz olmamı :-)
Ahaha olur valla sen de benim kafadansin :D bu kilolari nasil aldığımız belli oldu :-)
Araştırdım günde 1000 kalori haftada 1 kilo ediyormuş joule falan değil ciddi ciddi 1000 kalori :KK70:
Alla alla peki o zaman :))

ayy bende hiç kumru yemedim yaaa
oyyy gelinlikmprovasına mı gitcen canım yaa ne güzell kızlar ben bu akşam dibine vurdum ödülün bununla yılbaşına kadar giderim haftasonu giremezsem abartmayın haaa
Güzel yapan yer olursa begenirsin ama bol sosis var seviyorsan begenirsin yüksel caddesinin ara sokaklarında bi kumrucu vardı ordada fena yapmiyolar

Güzel yapan yer olursa begenirsin ama bol sosis var seviyorsan begenirsin yüksel caddesinin ara sokaklarında bi kumrucu vardı ordada fena yapmiyolar
ayse cim senin yeme kültüründe bayaa iyi eskişehirde kırım çibörek var bende ırayı tek gecerim sizi ıraya götüreyim ben

Kesin ayni yerden bahsediyoruz o zaman cunku benim eşim de Ayvali tarafinda otururdu, dedigin gibi kucuk salas bi yer adını hatırlamıyorum. Zaten böyle lezzetli seyleri hep salas yerler yapiyor :-)

Ahaha olur valla sen de benim kafadansin :KK70: bu kilolari nasil aldığımız belli oldu :-)

Alla alla peki o zaman :))
Ben arkadaşımın yanına gitmistim Eskişehire bekarken 11 sene oldu o çiğ böreğin tadı damağımda seviyoruz yemeği içmeyi gezmeyi nolacak benim Keçiören belediyesinde bi kankam var treeking gezme doğa yuruyus bi takiliyolar beni de heveslendiriyo bebeler olmasa takılacak peşine gidecem :-)

Ben arkadaşımın yanına gitmistim Eskişehire bekarken 11 sene oldu o çiğ böreğin tadı damağımda seviyoruz yemeği içmeyi gezmeyi nolacak benim Keçiören belediyesinde bi kankam var treeking gezme doğa yuruyus bi takiliyolar beni de heveslendiriyo bebeler olmasa takılacak peşine gidecem :-)
Yaa aynen benim de arkadasim var Eskisehir'de o goturmustu ama nerde yedik hic hatirlamiyorum. Ama cok güzel bi sey ya çiğbörek :kk77:

ayse cim senin yeme kültüründe bayaa iyi eskişehirde kırım çibörek var bende ırayı tek gecerim sizi ıraya götüreyim ben
Ben gittiğim yerin ismini hatırlamıyorum Eskişehir meşhur camiine yakındı Reşadiye camii çok kalabalıktı gidelim kaptanım ins 2.donem kaynana gelirse bırakırım çocukları artık :-)

Yavvvv millet 8 saattır ne kokorec bıraktı ne kımru ne cıborek emzıklı bu kadın dıyen yok hamıle var dıyen yokkkk ama bız bır franbuazlı pasta dıyelım hemı de parmak kalın kalınlıgında ya bırakın allasennnnn:63::63::63:
Sen yemisin biz hayyal ediyoruz

Bu arada gelinlikte düşündüğüm kadar kilolu durmadım çok mutluyum o yüzden. 74 e indiğimde de cook sevindim. Darısı 70 e
Senin boyda uzundu ideale yaklaştım sende en azından mekikle destekle diyetini daha hızlı incelirsin gayet guzel bir gelin olacaksın

Yavvvv millet 8 saattır ne kokorec bıraktı ne kımru ne cıborek emzıklı bu kadın dıyen yok hamıle var dıyen yokkkk ama bız bır franbuazlı pasta dıyelım hemı de parmak kalın kalınlıgında ya bırakın allasennnnn:63::63::63:
Yahuuu kumru yiyemiommm zaten hayallerimi de elimden almayin. Dogumdan sonra önce kumrucuya ordan da hamama gidicem :KK53:

toplight toplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var :-)

Back
X