- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #220.061
Selam millettttttt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Etlik benim esimde bekarken ayvalidaydi bikac kez gittim küçük salaş bi yer ama kumrusu meşhurmuş eşim öyle derdiIstedigin bunlar olsun sekerim :)
Yaaaaa kumru muuu?Ya hamilelikte sosis falan yiyemiyorum malum ama dogurduktan sonra ilk işim kumru yemek olabilir. Bence asıl İzmir'de yemek lazim kumruyu.
Asagi Eglence'de nerde kiz Etlik tarafi mi? Eşim bekarken Etlik tarafinda otururdu beni orda bi kumrucuya goturmustu, baya guzeldi acaba aynı yeri mi diyoruz ki :)
Cidden ya günde 1000 kalori yaksak buhar oluruz
Kuzum o kalori degildir 1000 kalori olsa duramazsin :) joule falan olmasın o gunde 1000 kalori ne demek :)
İzmir olabilir de baklavayı antepte tantuni mersinde çiğ böreği Eskişehirde yemek lazım gel biz senle çiğ borekte buluşalım en yakın orası haftasonuna bi koşu gider geliriz olmamıIstedigin bunlar olsun sekerim :)
Yaaaaa kumru muuu?Ya hamilelikte sosis falan yiyemiyorum malum ama dogurduktan sonra ilk işim kumru yemek olabilir. Bence asıl İzmir'de yemek lazim kumruyu.
Asagi Eglence'de nerde kiz Etlik tarafi mi? Eşim bekarken Etlik tarafinda otururdu beni orda bi kumrucuya goturmustu, baya guzeldi acaba aynı yeri mi diyoruz ki :)
Cidden ya günde 1000 kalori yaksak buhar oluruz
Kuzum o kalori degildir 1000 kalori olsa duramazsin :) joule falan olmasın o gunde 1000 kalori ne demek :)
Aleykum selamSelam millettttttt
Kesin ayni yerden bahsediyoruz o zaman cunku benim eşim de Ayvali tarafinda otururdu, dedigin gibi kucuk salas bi yer adını hatırlamıyorum. Zaten böyle lezzetli seyleri hep salas yerler yapiyorEvet Etlik benim esimde bekarken ayvalidaydi bikac kez gittim küçük salaş bi yer ama kumrusu meşhurmuş eşim öyle derdi
Ahaha olur valla sen de benim kafadansinİzmir olabilir de baklavayı antepte tantuni mersinde çiğ böreği Eskişehirde yemek lazım gel biz senle çiğ borekte buluşalım en yakın orası haftasonuna bi koşu gider geliriz olmamı![]()
Alla alla peki o zaman :))Araştırdım günde 1000 kalori haftada 1 kilo ediyormuş joule falan değil ciddi ciddi 1000 kalori![]()
Güzel yapan yer olursa begenirsin ama bol sosis var seviyorsan begenirsin yüksel caddesinin ara sokaklarında bi kumrucu vardı ordada fena yapmiyolarayy bende hiç kumru yemedim yaaa
oyyy gelinlikmprovasına mı gitcen canım yaa ne güzell kızlar ben bu akşam dibine vurdum ödülün bununla yılbaşına kadar giderim haftasonu giremezsem abartmayın haaa
ayse cim senin yeme kültüründe bayaa iyi eskişehirde kırım çibörek var bende ırayı tek gecerim sizi ıraya götüreyim benGüzel yapan yer olursa begenirsin ama bol sosis var seviyorsan begenirsin yüksel caddesinin ara sokaklarında bi kumrucu vardı ordada fena yapmiyolar
Ben arkadaşımın yanına gitmistim Eskişehire bekarken 11 sene oldu o çiğ böreğin tadı damağımda seviyoruz yemeği içmeyi gezmeyi nolacak benim Keçiören belediyesinde bi kankam var treeking gezme doğa yuruyus bi takiliyolar beni de heveslendiriyo bebeler olmasa takılacak peşine gidecemKesin ayni yerden bahsediyoruz o zaman cunku benim eşim de Ayvali tarafinda otururdu, dedigin gibi kucuk salas bi yer adını hatırlamıyorum. Zaten böyle lezzetli seyleri hep salas yerler yapiyor
Ahaha olur valla sen de benim kafadansinbu kilolari nasil aldığımız belli oldu
Alla alla peki o zaman :))
Yaa aynen benim de arkadasim var Eskisehir'de o goturmustu ama nerde yedik hic hatirlamiyorum. Ama cok güzel bi sey ya çiğbörekBen arkadaşımın yanına gitmistim Eskişehire bekarken 11 sene oldu o çiğ böreğin tadı damağımda seviyoruz yemeği içmeyi gezmeyi nolacak benim Keçiören belediyesinde bi kankam var treeking gezme doğa yuruyus bi takiliyolar beni de heveslendiriyo bebeler olmasa takılacak peşine gidecem![]()
Ben gittiğim yerin ismini hatırlamıyorum Eskişehir meşhur camiine yakındı Reşadiye camii çok kalabalıktı gidelim kaptanım ins 2.donem kaynana gelirse bırakırım çocukları artıkayse cim senin yeme kültüründe bayaa iyi eskişehirde kırım çibörek var bende ırayı tek gecerim sizi ıraya götüreyim ben
Sen yemisin biz hayyal ediyoruzYavvvv millet 8 saattır ne kokorec bıraktı ne kımru ne cıborek emzıklı bu kadın dıyen yok hamıle var dıyen yokkkk ama bız bır franbuazlı pasta dıyelım hemı de parmak kalın kalınlıgında ya bırakın allasennnnn![]()
Senin boyda uzundu ideale yaklaştım sende en azından mekikle destekle diyetini daha hızlı incelirsin gayet guzel bir gelin olacaksınBu arada gelinlikte düşündüğüm kadar kilolu durmadım çok mutluyum o yüzden. 74 e indiğimde de cook sevindim. Darısı 70 e
Vuhuuuuu cok ıyıdııııı ayseeeSen yemisin biz hayyal ediyoruz
Yahuuu kumru yiyemiommm zaten hayallerimi de elimden almayin. Dogumdan sonra önce kumrucuya ordan da hamama gidicemYavvvv millet 8 saattır ne kokorec bıraktı ne kımru ne cıborek emzıklı bu kadın dıyen yok hamıle var dıyen yokkkk ama bız bır franbuazlı pasta dıyelım hemı de parmak kalın kalınlıgında ya bırakın allasennnnn![]()