Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de erkencilerdenim sekerler ama sanırım uyumaya geri döneceğim

Nasıl tamamlayacaksam artık. 333 kalori + 4bin adım =125 kalori şimdi. 70 kalori yi sayarsak bugün 500 kaloriyi halletmiş bulunuyorum.:halay:
Dedik sana 1000 kalori yakmak kolay degil diye :) tamam o program baya kalori yaktiriyor gibi ama tamamlamasi zordur
ayse cim bende iş dolayısı ile sanırım türkiyedeki illerin %90 ına gittim birde iş için gidince malum orda ne yenir muhabbeti gerci o zamanlar 50 li kglardaydım cocuklardan dolayı bir de işyerinde yasanan sorunlardan dolayı son yıllarda pek seyahate gitmesem de benimde iyidir yeme kültürüm morordek morordek canım aydında ben kabak tatlısını çok sevmiştim kız
Ya ben de kabak tatlisini bi turlu sevemedim ama guzel olur heralde :))
Aa hemşeri mi çıktık neresinden
Vallahi hemseri çıktık sanırım :)
Nazilli'denim ben, sen neresinden canım?
Çeşme'de Kumru yemek üstünede sakızlı dondurma yaz akşamları denizden sonra yapılacak en güzel keyifler :)
Ama aslen Aydınlıyım cnm kabak tatlısı çok güzel olur keşkek te harika olur:)
Oh oh bak Aydinliya işi biliyor :) keşkek de sevmiom ben gerçi ne bicim Aydinliysam :KK70:

Ayrica servey servey seni takimdaki aç kurtlara emanet ediyorum, gecen hafta akillanmadin sanırım sen :)

Bu arada takım olarak ikinci olmusuz, hepinizi tebrik ediyorum kizlar. Her ne kadar kalorili seyler konussak da bazen lutfen hayallerimizde kalsin, nefsimize hakim olmaya calisalim :) super gidiyoruz cunku

@keremcemim seni ayrica tebrik ediyorum mukemmel bir yuzden vardı boylece birincilik de gelmis :KK66: :KK9:

günaydın kızlar :)
15032766_928420387288079_7665547440035885389_n.jpg

günaydın kızlar

hasta oldum üşüttüm ya bi boğaz agrısı öksürük mahfetti beni sabaha kadar..:hasta:

dünkü menümü yazayım

sabah
muz,elma,armut doğradım meyveli yoğurt yaptım üstüne biraz yulaf kepeği döktüm
1 fincan şekersiz sütsüz kahve

öğlen
muz,kivi,armut doğradım meyveli yoğurt yaptım gene üstüne yulaf kepeği döktüm biraz

ara 1 elma

akşam avakado ezmesi yaptım limonlu sarımsaklı ve biraz zeytinyağıyla ezdim kaşık kaşık yedim çok güzeldii :KK68:
1 tane greyfurt yedim

işe gelirken 35 dk yürüdüm
2,5 litre kadar su

hastayım ama pazartesi + çıkmamak için ilaç içmek istemiyorum bakalım inşallah kötü olmam iyice:KK43:

toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Günaydın kızlar; lahana diyetinin ilk günüyle karşınızdayım :) @keremcemim senin tarifinle yaptım böyle bi yemek yok valla, inanılmaz lezzetli olmuş, eşim de başladı benimle dur bakalım akşama neler yiyip gelicek :)

Ev işi çamaşır bulaşık beni bekler, öpücükler hepinize :)

Ay dünkü menümü yazayım bende;

Sabah; 1 elma, yarım haşlanmış yumurta, dukan ekmek, light süzme peynir

Ara; nescafe, yeşil çay, 5'li çay

Öğle; tavuk şiş, kocaman bi salata

Ara; kiraz sapı ve kayısılı form çay, 1 elma

Akşam; kıymalı ıspanak, yoğurt, 2 yk lahana (tadına bakayım dedim enfes olmuştu valla :))

Su; 1,5 lt
Spor; dinlendim bugün valla :)

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub toplight toplight

Iyi gecelr kizlar
Ben cok kotu oldum bugun :cry: lahana diyetino baslar baslamaz biraktm ellerim tutredi cok fena bayilcaktm az daha ve suan afedersnz cok fena kabiz oldum karnim sisti yapmiycam ben boyle seyelr patatse diyetide beni bole yapmisti:KK43: @w e n d y ebrusonmez ebrusonmez

Geçmiş olsun canım, kendine uygun olanı yap sen, zorlanmanın manası yok zaten :(

Ay ben patates diyetiyle de 4 günde 2,5 kilo vermiştim, en zevk aldığım diyetlerden biriydi o da :)

Onu da bi ara yeniden yapim olmazsa :)

Back
X