- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #220.161
cocuklar büyüsün bende trekking grubuna katılmayı istiyorum gezilecej görülecek yerleri gördümAslında arkadaşım öyle bir gezi grubuna takılıyor Turkiyeyi geziyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cocuklar büyüsün bende trekking grubuna katılmayı istiyorum gezilecej görülecek yerleri gördümAslında arkadaşım öyle bir gezi grubuna takılıyor Turkiyeyi geziyorlar
Kaptan bana yarasa gibisin demiş,sorma kiz saat basi uyaniyorumal benden de o kadar feyzoş bu saatte kalkılır mı yaww
Dedik sana 1000 kalori yakmak kolay degil diye :) tamam o program baya kalori yaktiriyor gibi ama tamamlamasi zordurNasıl tamamlayacaksam artık. 333 kalori + 4bin adım =125 kalori şimdi. 70 kalori yi sayarsak bugün 500 kaloriyi halletmiş bulunuyorum.![]()
Ya ben de kabak tatlisini bi turlu sevemedim ama guzel olur heralde :))ayse cim bende iş dolayısı ile sanırım türkiyedeki illerin %90 ına gittim birde iş için gidince malum orda ne yenir muhabbeti gerci o zamanlar 50 li kglardaydım cocuklardan dolayı bir de işyerinde yasanan sorunlardan dolayı son yıllarda pek seyahate gitmesem de benimde iyidir yeme kültürümmorordek canım aydında ben kabak tatlısını çok sevmiştim kız
Vallahi hemseri çıktık sanırım :)Aa hemşeri mi çıktık neresinden
Oh oh bak Aydinliya işi biliyor :) keşkek de sevmiom ben gerçi ne bicim AydinliysamÇeşme'de Kumru yemek üstünede sakızlı dondurma yaz akşamları denizden sonra yapılacak en güzel keyifler :)
Ama aslen Aydınlıyım cnm kabak tatlısı çok güzel olur keşkek te harika olur:)
Gecenin dördü uyandim Yine,bi uyku bozukluğu eksikti oda geldi
https://www.instagram.com/p/85CB6QxPlZ/
Hangimiz dusmedik ki bu duruma
facede seni etiketledim bi baksana o karikatüreaşık mı oldun gıı :))
Sagol canm oyle yapicam valla benim tansiyonm dustu hemenÇok geçmiş ol sun canim,normal beslen boşver boyle şeyleri,her bünye uygun değil,benimkide degil
Canım hamileyken yasak mı??Yahuuu kumru yiyemiommm zaten hayallerimi de elimden almayin. Dogumdan sonra önce kumrucuya ordan da hamama gidicem![]()
Ayy çok şükür..kimseyi etiketleyemedim herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize geçti şükür kesildi kusması bugun çok iyiydi![]()
Lahana'ya başladım bugun..sen ne yapıyon yine![]()
Canım hamileyken yasak mı??
Yoksa miden bulandığı için mi yiyemiyorsun.
Lahana'ya başladım bugun..
Iyi gecelr kizlar
Ben cok kotu oldum bugunlahana diyetino baslar baslamaz biraktm ellerim tutredi cok fena bayilcaktm az daha ve suan afedersnz cok fena kabiz oldum karnim sisti yapmiycam ben boyle seyelr patatse diyetide beni bole yapmisti
@w e n d y
ebrusonmez
Kumrudan midem bulanmaz kuzum benim bende nasil bi mide varsa zatenCanım hamileyken yasak mı??
Yoksa miden bulandığı için mi yiyemiyorsun.
Helal olsun canım..Bahsettiğim 1000 kalorilik spor![]()