Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar lahana da öğün ya da porsiyon sınırlaması var mı? 3 ana 2 ara nasıl?

Günaydın kızlarrr.. Ben bugün kalktım evin çamaşırına bulaşığına giriştim haliyle kahvaltım şimdiye kaldı.. dün gördüm birileri isveç yapacakmış ben de düşünüyodum bugün için başlasam mı diye ama normal beslenme şeklime dönmem lazım diye düşündüm..
Bu hafta biraz proteini arttırıp akşamları sadece yoğurt yemeyi planlıyorum bakalım etkisi nasıl olacak.. H.içi kahvaltı cok zor oluyo bugün çıkıp minik kutu sütlerden alıp atıcam dolaba,birazda badem ve hurma alayım diyorum kahvaltı niyetine öyle geçer. Öğlenleri okulun yemekhanesi var akşam da yoğurt..cok gec gelıyorum zaten pert halde oluyorum.
Menüleri de yazmaya calısıcam gelıp sızmazsam.. Neyse ben sımdı bıberlı sosıslı omlet yapmaya gıdıyorum kendıme. cayımı da demledım.. geleyım devam edrız ;)
Not: bu arada ben de 1aydır kendımı sarkuterıden uzak tutmaya calısıyorum cok sevıyorum aslında ama farkettım kı cok tuketmeye basladım.uzun suredır yememeye calısıyorum h.sonu bi kerelik kaçamak olsun bugu dedım ;)

Günaydın kızlarrr.. Ben bugün kalktım evin çamaşırına bulaşığına giriştim haliyle kahvaltım şimdiye kaldı.. dün gördüm birileri isveç yapacakmış ben de düşünüyodum bugün için başlasam mı diye ama normal beslenme şeklime dönmem lazım diye düşündüm..
Bu hafta biraz proteini arttırıp akşamları sadece yoğurt yemeyi planlıyorum bakalım etkisi nasıl olacak.. H.içi kahvaltı cok zor oluyo bugün çıkıp minik kutu sütlerden alıp atıcam dolaba,birazda badem ve hurma alayım diyorum kahvaltı niyetine öyle geçer. Öğlenleri okulun yemekhanesi var akşam da yoğurt..cok gec gelıyorum zaten pert halde oluyorum.
Menüleri de yazmaya calısıcam gelıp sızmazsam.. Neyse ben sımdı bıberlı sosıslı omlet yapmaya gıdıyorum kendıme. cayımı da demledım.. geleyım devam edrız :KK66:
Not: bu arada ben de 1aydır kendımı sarkuterıden uzak tutmaya calısıyorum cok sevıyorum aslında ama farkettım kı cok tuketmeye basladım.uzun suredır yememeye calısıyorum h.sonu bi kerelik kaçamak olsun bugu dedım :KK66:
O sarkuterilerde masum gorunup duraklatiyo az yemek metabolizmayı yavaşlatıyor dükan ekspress falan dene belki iyi gelir

Yediklerinden sonra az bile:-) Evet yarına atarım ben onu Ogün sınırlaması yok istediğin gibi bol cnm çok geç saatlere bırakma yeter

Tamam canım 2 ana 3 ara yapcam saat 5 e bitiricem günü :)

Ne bileyim o kadar haslanmis patatesi ben ishal oldugumda yiyorum :KK48:

Ay doğru diosun, ishalde de patates yenir :) patates mucizesi diyelim ördekcim :)

Yediklerinden sonra az bile:-) Evet yarına atarım ben onu Ogün sınırlaması yok istediğin gibi bol cnm çok geç saatlere bırakma yeter

Dünkü form çaylardan akşam, tüm gece, sabah karın ağrısı çektim valla, şimdi de lahanadan çekiyorum sanırım, anam bu da kabızlıktan zormuş, bi düzene koymam lazım artık ya, form çayı bu ara içmeyim olmazsa.

Menüleri de yazmaya calısıcam gelıp sızmazsam.. Neyse ben sımdı bıberlı sosıslı omlet yapmaya gıdıyorum kendıme. cayımı da demledım.. geleyım devam edrız :KK66:
Not: bu arada ben de 1aydır kendımı sarkuterıden uzak tutmaya calısıyorum cok sevıyorum aslında ama farkettım kı cok tuketmeye basladım.uzun suredır yememeye calısıyorum h.sonu bi kerelik kaçamak olsun bugu dedım :KK66:

O yoğunluğa yine iyisin canım, sadece keremcemim'in dediği gibi az yememezlik yapma, kh dışı ne buldun ye en azından, akşamı da yoğurtla kapatırsan bence iyi gelir sana :)

Hepiniz gezmwlerde misiniz hatunlar
Ne oldu ortim T tatlitambak sana burda faalken daha iyi veriyosun biran önce dön yoksa sen gelene kadar ben mezun olacağım bugün itibariyle 69.5 kg yum kaldı mezuniyete 14.5 kg
Hani yılbaşı 62 olacaktık ortim beni terketti
Bu hafta benle yarışmak isteyen varmı hatunlar @Pdr93 B bsram09 hızlı vermek isteyen hatunlar gelin kapisalim :-)

@Pdr93 cnm benim senle yaşıt kız kardeşim var bu yaz evlendi Sende onun gibi güzel bi gelin olursun inş sana ilk dukana başlarken demiştim B ve O kan gruplarına en uygun diyet Dükan kanitida bu diyetle cok iyi kg vermen dukanda sıfır karbonhidrat değil sebzelerde var ve yulaf kepeği de sağlıklı karbonhidrat biraz protein oranı fazla olabilir ama sen gencsin hemde antrenörlük falan yapiyosun sporun icindesin yani

Hepiniz gezmwlerde misiniz hatunlar
Ne oldu ortim T tatlitambak sana burda faalken daha iyi veriyosun biran önce dön yoksa sen gelene kadar ben mezun olacağım bugün itibariyle 69.5 kg yum kaldı mezuniyete 14.5 kg
Hani yılbaşı 62 olacaktık ortim beni terketti
Bu hafta benle yarışmak isteyen varmı hatunlar @Pdr93 B bsram09 hızlı vermek isteyen hatunlar gelin kapisalim :-)

Ay ben evdeyim temizlik yapıyorum canım, bi toz ALma kaldı ama onu da yarın yapasım var, yürüyüşe çıkmak istiyorum Kızımla :)

Vücut geliştirmeyi napıcaksın ay?
Gogus ve gobek. İçin çalışacak dambil ve pilates topuyla goguslerden hem emzirme hemde hastalık dolayısıyla bayag yumuşadı kas olsun azıcık ust sırt ve göbek yok etmek içinde etkili salona gidene kadar evde yapacam spora giderken çok kol çalışıyorum bayag etkili olmustu

Back
X