- 23 Ağustos 2012
- 14.720
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #220.861
günaydın kızlar, mutlu günlerimiz olsun..
hahah, tamam

ay kaptanım öle demeyeydin iyiydi
takımın neşesi
kaptanım, onunla yarışılmaz, bizden biri yapsım işe yarıyosa reklam yapalım, hatun robocop malum

wauuw bi maşallahta size kaptanım
evet matilda öyle diyordu.
siz isteyin başarıcagınıza eminim
aa süper canım, tadı kötü gelmediyse ne güzel
ay ne yorulmuşsun kız, inşallah bu kadar emeğe bugün eksileri de gör bari, iksirimi de yapıcam bugün :)ay bende sasirdim ama dun cok hareketliydim aksama kadr mutfaktan ckamadim lavabonun alti bozuldu 2 defa markete gttim geldm lavoba ac almak icin snra daha bter oldu heryer batti bide orlari temzle derken ole isde isallah 2 gune aldigim 900 gr da vermis olursam eksiyle gelirim insallahhhdukan iksire bak canim netten yesilcayla yapiliyo 500 ml suya 2 corba kasigi yesil cay yarim limon 1 soda koyuyosn btun gun iciyosun dye hatrliyorum ama sen genede bak netten tam tarf al canim
![]()
Franbuazlı olsunnn verırsınnn
hahah, tamam

kuzumm, önemli olan elacık şu an, ben senin vereceğine de eminim ayrıcaHızlı koşup yoruldummmm 3 haftadır cok ıyı gıdıyordum nazar degdıı sanırımm bu hafta sabıt kalırsam buyuk basarııı ama zor gıbııı![]()

canım biz bu hafta lahanaya taktık ana malzeme lahana
içine ben pırasa kereviz yaprağı kırmızı biber bol soğan ve salça koydum suyu fazla olmuş blenderdan geçirdim
keremcem matilda ve wendy küçük küçk doğrayıp suyunu az koyup kapuska tarzı yemek gibi yapmışlar haa bi de lezzet versin diye hazır çorba da koyduk evde ne varsa onu yiyoruz wendy hariç diğerleri güzel kg verdi benim ilk günümdü yarın belli olacak ama bugün çorba acaip lezzetli olmuş ben toplamda 10-12 kepçe içtim 2armut 1elma yedim yarın sonucu görcez
eminim sende yaza gayet güzel kg vercen
ay kaptanım öle demeyeydin iyiydi

Bana alışmalısınnnn
gecem gunduzum yokkkk
takımın neşesi

ayse senin şu diyet sonucunu merak ediyım bundan sonra güzel kg verimi olursa ayşenin diyeti diye reklam yapcaz bak bende kaptan olarak telif hakkı isterim kazandığın paralardan
kaptanım, onunla yarışılmaz, bizden biri yapsım işe yarıyosa reklam yapalım, hatun robocop malum

wayy, maşallah, dünkü erken kapatma işe yaramış

kızlarrrr
cuma 74,1
ptesi 73,3
salı 72,5
bakalım yarın ne cıkacak
@matilda34 canım 2. gün daha çok mu gidecek sen öyle mi demiştin
wauuw bi maşallahta size kaptanım

cumaya 72 demişim dün ama hedefe bugün geldim böyle giderse cumaya 70
ayyy 69,9 çok şey istemişim dimi
siz isteyin başarıcagınıza eminim

@w e n d y canım bu sabah sirkeli ballı suyu içtim bir su bardağı ılık suya 1çk elma sirkesi 1çk bal koydum valla severek içtim bal tadını yumuşatıyor...boyle yavaş yavaş artırarak içmek lazım sirkesini bal koymaktaki amaç mideye dokunmasın diye galiba çok şükür rahatsızda etmedi yarın sabah azcıkta toz zencefil koyucam...
aa süper canım, tadı kötü gelmediyse ne güzel