- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.341
Ben 66lari goremicem bu gidisle biri beni tokatlasin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel gorunuyordu maşallah boyda uzundu galibA
Pilav olmayaymış örnek menü olacakmış nilgüncüm yineKızlar menum...inatettimolacak
06.00 sirkeli ballı su
08.00 kahvaltı biraz ciğer 1çatal yumurta peynir çay 1dtbe 5yeşil zeytin
11.30 sade Türk kahvesi 1kuru kayısı 2ceviz
13.00 öğlen 1yk ciğer 1yk acı sos 4peynirli ızgara mantar
16.00 1bardak tarçınlı zencefilli sut
18.00 akşam 4yk et sote 2yk pilav boll salata ayran
2lt su
40 dk yürüyüş
Iyi aksamlar cnm bende cok yogundum bugun telefonu elime alamadm hic misafrlerim vardi bu ara pek bi fazla yedim sanrm kendimi saldim sanki bi cikmaza dogru gidiyorum![]()
Ay bende bayılırım kereviz salatasına, en kısa sürede yapim bendeEki Görüntüle 1912624 Bugünkü menüm
toplight
morordek
Sabah öğle
Kurstan gelince yaptım
1domates salatalık
Oğluna yaptığım yumurtadan 2 çatal
Çay
Ara 2 mandalina
Akşam
Yoğurtlu kereviz salatası
Bana Gore tadı efsane oldu doyurucu bir ogün oldu
İçine çeyrek yeşil ekşi elma
3 ceviz
2 portakalın suyu
3 dış sarımsak
Çok az limon suyu
Az pul biber ve nane ve yoğurt çok az tuz koydum yanına bir salatalık dilimledim
Lahana çorbasından bi kepçe
Ara
1 armut Ankara
Cay
Su 2lt
Spor 60 mekik 1dakika plank
1 saat pilates ve ust vücut hareketleri
Harika, bayıldım, bi özgüven geldi sana, ondan bıraktın sen, beğeniyorsun dimi artık kendini :)Eki Görüntüle 1912625
Dun gelen ogretmnmz ve biz fizigim daha net cikmista gorun istedim
Dipnot:kirmizi kazakli ben![]()
Ben ilk kez yaptım portakal kerevizin keskin koku ve tadını almış bayildimmmPilav olmayaymış örnek menü olacakmış nilgüncüm yine
Yapma
Ay bende bayılırım kereviz salatasına, en kısa sürede yapim bende
Harika, bayıldım, bi özgüven geldi sana, ondan bıraktın sen, beğeniyorsun dimi artık kendini??
Geldim cnm bugün çok yoğundum fırsat bulup gelemedim yarında Aydına gidicem giremem heralde ama akşama görüşürüzİyi akşamlar hanımlar, ses yok bugün takımda, nerelerdesiniz acaba??
KumraL_KrakeR
medusa38
matilda34 @btlbetul
ayy insallahhh canim insallahhhhSağol kuzum hedeflerimiz aynı darısı sana ..
bence cok gzelsin canm masallah ama hedefine ulastin dye salma kendiniEki Görüntüle 1912625
Dun gelen ogretmnmz ve biz fizigim daha net cikmista gorun istedim
Dipnot:kirmizi kazakli ben![]()
Borekti kurabiyedi kepekli yogurt tu cnm hepsini Ogün yapman olmamış daha önce wendyde sorun olmuştu sende de olmasın yumurta niye yemiyosun en faydalı kahvaltilikBgunku menum 3.safprotein gunum
kahvalti
Dunku yaptigim dukan borekten 1 dilim yedim yumurta yememek icin
1 kupa 5'i bi yerde
Aksam ustu
1 kupa sutlu sekersiz nescafe
Dunku dukan kurabiyeden 1 tanesinin yarisini yedm
1 kupa Yesil cay
Aksam 20.00
2 haslanmis tavuk bageti didikleyip tavada bol baharatla cevirdim yedim
2 kasik yulaf kepekli yogurt
Suana kadr 9 bardk su ictim 3 bardak daha icerim bide yesil cay icerim
Spor 1 saat plates
nilsub
morordek
toplight
inatettimolacak
Haftanin hergunu yumurta yiyorum biktim braz degisiklik olsun dedm hemde yaptgim boregin icinde hic kepek yok kurabiyede kepek karisimi var 3 tanesini 1 gunde tuketebliyorum ama 1 tane kurabiyenin yarisini yedm oyuzden kepek hakkimi onlarda kullanmamis oldum yogurtta yedmBorekti kurabiyedi kepekli yogurt tu cnm hepsini Ogün yapman olmamış daha önce wendyde sorun olmuştu sende de olmasın yumurta niye yemiyosun en faydalı kahvaltilik
Cnm öğle akşam güzelde Sabah biraz kahvaltı yapsan peynirli tost yemisin sadece domates salatalık yeşillik eklesenUzum,cennet hurması
1tk tahın-pekmez, 1tk zerdecallı-zencefilli bal
10.30 da peynirli tost,
12de 1 mıstık cay,2 incir
14 te 1 yumurta
16 da chaili yoğurt,3 kayısı,10 badem
17 de parmak boyunda 1 kuru pasta,1cay
18 de kıymalı yumurtalı ıspanak, yoğurt
2lt su
Sorun kepek değil zaten inş iyi gelir bilemedimm ben koptum artık dukandan kendi diyetim iyi sonuçlar veriyor bakalimHaftanin hergunu yumurta yiyorum biktim braz degisiklik olsun dedm hemde yaptgim boregin icinde hic kepek yok kurabiyede kepek karisimi var 3 tanesini 1 gunde tuketebliyorum ama 1 tane kurabiyenin yarisini yedm oyuzden kepek hakkimi onlarda kullanmamis oldum yogurtta yedm![]()
bizi bırakınca böyle okuyo bak gecen hafta büşra uğramadı kg veremedi sen bu hafta çok şhmal ettin ama senin fizik de gayet guzel olmuş tatlımIyi aksamlar cnm bende cok yogundum bugun telefonu elime alamadm hic misafrlerim vardi bu ara pek bi fazla yedim sanrm kendimi saldim sanki bi cikmaza dogru gidiyorum![]()
canım kereviz salatasını çok severim ama hiçportakallı denememiştim yarın sanırım çorbam biter bitince bende yapayım kereviz salatası 4 gün yeter yarın akşama balık yesem fırında akşama kadar muz ve süt nasıl olur aysecimEki Görüntüle 1912624 Bugünkü menüm
toplight
morordek
Sabah öğle
Kurstan gelince yaptım
1domates salatalık
Oğluna yaptığım yumurtadan 2 çatal
Çay
Ara 2 mandalina
Akşam
Yoğurtlu kereviz salatası
Bana Gore tadı efsane oldu doyurucu bir ogün oldu
İçine çeyrek yeşil ekşi elma
3 ceviz
2 portakalın suyu
3 dış sarımsak
Çok az limon suyu
Az pul biber ve nane ve yoğurt çok az tuz koydum yanına bir salatalık dilimledim
Lahana çorbasından bi kepçe
Ara
1 armut Ankara
Cay
Su 2lt
Spor 60 mekik 1dakika plank
1 saat pilates ve ust vücut hareketleri
keşke yemeseydin o iki çatalı da isveç hiç kaçamak kabul etmiyoBugünkü menüm
İsveç diyeti 3. Gün
Sabah
Kızarmış ekmek
Bir fincan sade kahve
Öğlen
2 mandalina
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Yazıyor ama ben yoğunluktan dolayı yiyemedim
Akşam
2 yumurta
Yeşil salata diyor ama ben kıvırcık yaptağı yedim 5-6 tane
Bir ince dilim salam
Şimdi sodalı limonlu yeşil çay içiyorum
İsveç diyetinde ekstra bir şey içmeyin diyor ama daha hızlı kilo vermek istiyorum baya bi etkisi varmış
Birazdan stepper yapcam nasipse
2 çatal browni kek attım ağzıma Kocam yerken dayanamadım.Yakmak için daha fazla spor yapacağım.
Haklısın canımm koydum ama içim almadı yıyemedımmCnm öğle akşam güzelde Sabah biraz kahvaltı yapsan peynirli tost yemisin sadece domates salatalık yeşillik eklesen
Sorun kepek değil zaten inş iyi gelir bilemedimm ben koptum artık dukandan kendi diyetim iyi sonuçlar veriyor bakalim
Kaptanım ben yaparken 1.5 muz yedim akşamda yoğurtlu meyve salatası yaptım o zaman siz muz süt gününü hiç yapmayın direk etli güne geçinbizi bırakınca böyle okuyo bak gecen hafta büşra uğramadı kg veremedi sen bu hafta çok şhmal ettin ama senin fizik de gayet guzel olmuş tatlım
canım kereviz salatasını çok severim ama hiçportakallı denememiştim yarın sanırım çorbam biter bitince bende yapayım kereviz salatası 4 gün yeter yarın akşama balık yesem fırında akşama kadar muz ve süt nasıl olur aysecim
keşke yemeseydin o iki çatalı da isveç hiç kaçamak kabul etmiyo