- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.381
Poyrazı ızlıyorum burcın terzıoğlu nu cok begenıyorum oyle cıtı pıtı olmak ısterdımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spordan olabilir mi bilmiyorum ama ben sporda yapıyorum en büyük sporumda oğlum zaten acaba ben çok uykusuz duruyorum ondan mı yakiyoorum ki en son birşeyler yiyeli 4 saat oldu daha yatamadim adım çık ti robocopabende hiç koymam mayonez yoğurdun katı kısımlarını koyuyorum
bide aysecim ben acaba spor yapamadığım için gitmedi bu lahanada kg yaa benimki de eendy gibi mi olacak merak ddiyorum en ufacık kaçamak bile yapmadım
Kazen mesajı nick değiştirmek istermisiniz acaba bende robocop mu yapsamSpordan olabilir mi bilmiyorum ama ben sporda yapıyorum en büyük sporumda oğlum zaten acaba ben çok uykusuz duruyorum ondan mı yakiyoorum ki en son birşeyler yiyeli 4 saat oldu daha yatamadim adım çık ti robocopa![]()
az uyusaydn bacimUykudan yuzum gozum şişmiş abovvvvv![]()
bence ole bi atak yapma canim bi iki hafta sabtle snra haftada yarm kilo 1 kilodan fazla vermeden devm et yavas yavasAynen oyle sabıt bırkac haftadan snr yıne bır atakla 5 kg verırımmm yılbasında 69 olmak hedefımmm
iyi gidiyo galiba bende bilmiyorum bu kacamaklarm olmasam su bogazimi tutsam cok daha gzel gidicek eminimNasıl gıdıyor senın anlat bakemmm
bende cok begeniyorum keske olabilsek emme braz zor o bi cocuk dogursn gorcem onuPoyrazı ızlıyorum burcın terzıoğlu nu cok begenıyorum oyle cıtı pıtı olmak ısterdımmmm
aynen bencde ole ben kendimden ornek verim 86 kiloyken cok mutsuzdum kilo verdm65 63 lere fln dusunce bide herkes masallah cok gzel kilo verdn fln dyince benim moral tavan oz gven tavan yapmisti isde rehavete ugradm aldm snra tabiKılo verınce ınsana nasıl bır ozguven gelıyor yavvv busra tekın nasıl kg vermışşş kadına guven gelmışş cok etkılıyor ınsanın hareketlerını
hayaller ve hayatlar desene tatlimBınıcı pantolonlar oluyor strec dar ust kısmı 5-6 dugmelı yandan yada ondan, lacivert, üstune buz mavısı gomlek ama pantolon içine sokulcak altına mınık topuklu ayakkabı saclar kırık fon, hafıf bır makyaj
içinde 65 kg bennnnnn
ayyyy ne guzel olduuuu yaaa
derkennnnn gercek ile sarsıldımmm en topacındannn 75
![]()
Bi şekilde veriliyorda korumak en önemlisi ben şimdiden düşünmeye başladım yaptığım diyet biraz da yaşam tarzına uymali şimdi kendi diyetimi yapıyorum.ya evi sebzelerle doldurdumaz uyusaydn bacim
bence ole bi atak yapma canim bi iki hafta sabtle snra haftada yarm kilo 1 kilodan fazla vermeden devm et yavas yavas
iyi gidiyo galiba bende bilmiyorum bu kacamaklarm olmasam su bogazimi tutsam cok daha gzel gidicek eminim
bende cok begeniyorum keske olabilsek emme braz zor o bi cocuk dogursn gorcem onu
aynen bencde ole ben kendimden ornek verim 86 kiloyken cok mutsuzdum kilo verdm65 63 lere fln dusunce bide herkes masallah cok gzel kilo verdn fln dyince benim moral tavan oz gven tavan yapmisti isde rehavete ugradm aldm snra tabi
hayaller ve hayatlar desene tatlim![]()
evet aslinda dgru soluyosun bakalim bu sfer koruyabilcekmiyim oncelik hedefim bi 50 li rakamlari gorim snra dsunurum korumayiBi şekilde veriliyorda korumak en önemlisi ben şimdiden düşünmeye başladım yaptığım diyet biraz da yaşam tarzına uymali şimdi kendi diyetimi yapıyorum.ya evi sebzelerle doldurdum
Karnabahar brokoli pırasa kereviz kırmızı pancar ıspanak domates salatalık ayrics lahana yeni bitti tere roka Maydonoz bunları yiyipte kilo almak mum kunmu ekstrasi arada tavuk balık
Bağışıklığın da güçleniyor en büyük +
masallah masallahhRobocop falan derken nazar etceniz haa
Sonra takılıp kaldım 67 ye olmaz şimdi durun 50 olunca konuşun yahu![]()
evet aslinda dgru soluyosun bakalim bu sfer koruyabilcekmiyim oncelik hedefim bi 50 li rakamlari gorim snra dsunurum korumayiBi şekilde veriliyorda korumak en önemlisi ben şimdiden düşünmeye başladım yaptığım diyet biraz da yaşam tarzına uymali şimdi kendi diyetimi yapıyorum.ya evi sebzelerle doldurdum
Karnabahar brokoli pırasa kereviz kırmızı pancar ıspanak domates salatalık ayrics lahana yeni bitti tere roka Maydonoz bunları yiyipte kilo almak mum kunmu ekstrasi arada tavuk balık
oldun tatlım tartılsaydın bak ben hiç bozmadım 100 gr almışım demekli ödem yok gidecek kg yok bende heralde72 ideal kgGünaydın kızlar çok soğuk burası donduk....
Tartılmadım regli oldum gece...
yaw görende hakkaten topaç sanacak sen göstermiyon bikeremBınıcı pantolonlar oluyor strec dar ust kısmı 5-6 dugmelı yandan yada ondan, lacivert, üstune buz mavısı gomlek ama pantolon içine sokulcak altına mınık topuklu ayakkabı saclar kırık fon, hafıf bır makyaj
içinde 65 kg bennnnnn
ayyyy ne guzel olduuuu yaaa
derkennnnn gercek ile sarsıldımmm en topacındannn 75
![]()