Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben anladım sağlıklı şeyleri tadamağım ayırıyor beğenmiyor... Nerde yağlı kilo aldırıcı şeyler var damak tadım onu şeçiyor.. Yanlız doyurucu yanında 1kaç kaşık yoğurt yedim fena değildi... @w e n d y

kız senin de sevmediğin bişi varmış demek ki, ben herşeyi seviyorum deme artık.

ay bende veremiyom ne olmuş...:KK48: bu sabah tartılmadım bile karnım davul gibi şişti gece regli olunca tırstım ..:KK17:

ya bende şişim nilgünüm, tartıda eksideyim ama dün kocam göbeğin çıkmış dedi :KK57: sabah yüzleşmeliyim bu durumla diye korka korka tartıya çıktım, bugüne kadar ki en düşük kilomu gördüm, ödem mi var acaba?

ya bende şişim nilgünüm, tartıda eksideyim ama dün kocam göbeğin çıkmış dedi :KK57: sabah yüzleşmeliyim bu durumla diye korka korka tartıya çıktım, bugüne kadar ki en düşük kilomu gördüm, ödem mi var acaba?
ödem dir kız havalar soğudu gazda olabilir :KK48:

Maydanozu kaynat iç şekerımm varsa ödem gıderr

muhteşem görünüyo
kaptanim bence gzel vermissin wendy senin kadr veremedi:KK48:

kaptanim kac kilo olmak istiyodun bide byun kacti senin :KK66:

sen supersinn ya masallahhh :KK9:benim bagarsaklara bu dukan iyi gelmedi galiba form cayi icerken bsey yoktu galiba fazla yoruyorum bunyemi 4 gun protein 3 sebze yapiorum yarn 1+1 gecicem eger olede kilo vermem az olursa bagirsaklarimda sorun yasarsam senin diyetine gecicem canim bana yardimci olursn artik :KK66:
canım benim boy kısa 155 ideal kg 52 ama 45 yasında olunce diyetisyen 58 demişti daha çok yolum var hedef 65
Ben anladım sağlıklı şeyleri tadamağım ayırıyor beğenmiyor... Nerde yağlı kilo aldırıcı şeyler var damak tadım onu şeçiyor.. Yanlız doyurucu yanında 1kaç kaşık yoğurt yedim fena değildi... @w e n d y
canım bi kısmını blendetdan geçirip limon ve bol acı at tadına bak bence öyle seversin
ayy sevindim canım

Dun mınnoşa uyku eğitimi için kolları sıvadım ama yok arkadas uzmanların dedıgının pratıkle ortusmesı tamamen tesaduff

ay sağol canım üşenmemiş tarif yazmışsın benim için denicem bende pazara çıkmam lazım önce .. salata yapmışsın sen bende yemeğini yaptın sandım bu daha basitmiş yapayım bende fırsat bulursam.. bide ben bugün sp günü yapıyorum zero kola içtim serbestti dimi tatlı ihtiyacımı kessin diye içtim yoksa tam tartı günü öncesi kaçamak yapma ihtimalim vardı canım çok tatlı istiyor
Bende o amaçla iciyorsun zeroyu artık haftada bir kez balik yerken iciyorum icebilirsin 3 bardağa kadar izinli

Back
X