Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uzum,cennet hurması
1tk tahın-pekmez, 1tk zerdecallı-zencefilli bal
10.30 da peynirli tost,
12de 1 mıstık cay,2 incir
14 te 1 yumurta
16 da chaili yoğurt,3 kayısı,10 badem
17 de parmak boyunda 1 kuru pasta,1cay
18 de kıymalı yumurtalı ıspanak, yoğurt
2lt su
süper menü, tebriks :KK15:
bende hiç koymam mayonez yoğurdun katı kısımlarını koyuyorum
bide aysecim ben acaba spor yapamadığım için gitmedi bu lahanada kg yaa benimki de eendy gibi mi olacak merak ddiyorum en ufacık kaçamak bile yapmadım

kaptanım ben yine gr verdim, sizin gitti, o kadarcık artı sayılmaz yaa..

Menuyu de yazam

Sabah
2yumurta akindan 1yk yulaf kepekli krep
Biraz ispanak söndürdüm tavada,icine de lor kattim 1 yk nam nam nammm
Cay

Ara
4badem
1hurma
1kupa yesilcay

Ogle 10dk da yedim valla. suyu yolda ictim derse yetisicem diye
1kepce corba
2parca fırında et
2-3 catal havuclu yogurtlu salata
Bolca salata

Ara
300gr yogurt
1sade kahve

Aksam
Ispanakli kiymali muhlama
1yumurta 3yk ıspanaklı yerinden
1buyuk kase yogurt biberli
Bol salata

Su 2,5lt
Spor yarim saat yuruyus ve bol kosturmacali bi gun..
Dusa girmeye halim kalmadi pis pis yasamaya karar verdim ben :110:
toplight toplight morordek morordek nilsub nilsub

muhlama mı :KK57::KK57: bende gelim mi :KK48:

Kalkti kalkti sabah sadece arabaların üzerinde ve çatılarda vardı hafif yerleri tutmamis ama hava buz gibi diyorlar. Ben resmen kendimi eve kapattim bugun, cikmadim sicacik evden. Kışın kar yağdığında da normal memurlara tatil olmasa bile engelli ve hamilelere tatil yapabiliyorlar, kışı baya evde geciresim var :)))

ay evet ya, okullar tatilse sana da tatil canım, memura değil hamile engelliye tatil ama :KK48:

Poyrazı ızlıyorum burcın terzıoğlu nu cok begenıyorum oyle cıtı pıtı olmak ısterdımmmm

inşallah olacak canım, her hafta söylüyosun bi duan kabul olcak inşallah :dua:

günaydın kızlar
cuma 74,1
ptesi 73,3
salı 72,5
çarşamba 72,3
oerşembe 72,4
wendy benimki de senin gibi oldu

kaptanım benden iyisin sen, bende gr gitti sende kilo gitmiş en azından :KK48::KK48:

yaw görende hakkaten topaç sanacak sen göstermiyon bikerem
evet resim atmıştı gayet hoş hatun

ben lahana diyetini bıraktım sabah sütlü peynirli yumurta ve 1 lokma yedim regli bitiminde migren başladı gece 5 te ağrı kesiciyi aldım 1saat gecsin gene alcam

geçmiş olsun kaptanım, eşiniz nasıl?
Selamün Aleyküm kızlar :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Sabah uyanır uyanmaz hemen tartıya koştum ve sonucu sizlerede bildireyim dedim :KK48:
Malum haftasonu kudurmuş gibi yedim ( karbonhidratın dibine vurdum desem yeridir ) ve resmen 110u görmüştüm tekrar :KK67:
Bu sabah Lahana diyetimin 3.cü günü ve ben tartıda 108.8i gördüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Aslında 2 günlük sonuç sonuçta bugün daha başlamadım sayılır ( birazdan hemen çorbamı ısıtıp yiyeceğim :p )

Rabbim nasip kısmet ederse devam etmeyi düşünüyorum hatta bugün öğleden sonra yeniden çorba yapacağım :KK66: akşamlık yetmez olan :KK66: hem hazır olunca bana daha pratik oluyor :KK66:

Kaptancığım Allah sizden razı olsun valla çok iyi motivasyon oldu bana :KK66: Üstelik şimdiden pantalonum bol gelmeye başladı ve aynaya baktığımda cildim çok daha parlak ( yapanların yorumlarında okuduğumda yok yaw iki günde ne fark olacak diyordum hakikaten cildim parlıyor :KK48: )

Kardeş candır derler ama Kardeş Takımı candan öte oldu benim için :KK15::KK15::KK15::KK15:

eksileri görmenize çok sevindim, bu motivasyonla devam, aslında hayvansal gıdalardan uzak durarakta bi nevi detox yapılmış olyuo, 2 hafta güzel olur ama arada 2 gün ara olsun mutlaka.

ayy bana hiç ağır gelmiyo bu tatlılar nedense yedikçe yiyesim geliyo :KK45:

bana da öyleydi, hiç içim kıyılmaz benim de :KK48::KK48:

Selam hanımlar..

günaydın canım :KK15:

:KK71:Bınıcı pantolonlar oluyor strec dar ust kısmı 5-6 dugmelı yandan yada ondan, lacivert, üstune buz mavısı gomlek ama pantolon içine sokulcak altına mınık topuklu ayakkabı saclar kırık fon, hafıf bır makyaj:21:içinde 65 kg bennnnnn:-)ayyyy ne guzel olduuuu yaaa:KK73:derkennnnn gercek ile sarsıldımmm en topacındannn 75:mad:

eğlenerk yazmaya başladığın yazıda üzülerek bitirmen de güldürdü beni mübarek. :D Hayal etmek başarmanın %20 si inanmak %50 si, ve en zoruda eylem kısmı %30. Biz %70 ini hallediyoruz da kalanı için nir çözüm bulmak şart :D

ben lahana diyetini bıraktım sabah sütlü peynirli yumurta ve 1 lokma yedim regli bitiminde migren başladı gece 5 te ağrı kesiciyi aldım 1saat gecsin gene alcam

Geçmiş olsun kaptancığım. Yine çok iyi verdin yani +100 2 kilonun yanında ne ki. Devam etseydin daha da giderdi.belki zorlamak gerekiyordur

günaydın fıstıklar :)

Günaydınlar efendim :D

Selamün Aleyküm kızlar :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Sabah uyanır uyanmaz hemen tartıya koştum ve sonucu sizlerede bildireyim dedim :KK48:
Malum haftasonu kudurmuş gibi yedim ( karbonhidratın dibine vurdum desem yeridir ) ve resmen 110u görmüştüm tekrar :KK67:
Bu sabah Lahana diyetimin 3.cü günü ve ben tartıda 108.8i gördüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Aslında 2 günlük sonuç sonuçta bugün daha başlamadım sayılır ( birazdan hemen çorbamı ısıtıp yiyeceğim :p )

Rabbim nasip kısmet ederse devam etmeyi düşünüyorum hatta bugün öğleden sonra yeniden çorba yapacağım :KK66: akşamlık yetmez olan :KK66: hem hazır olunca bana daha pratik oluyor :KK66:

Kaptancığım Allah sizden razı olsun valla çok iyi motivasyon oldu bana :KK66: Üstelik şimdiden pantalonum bol gelmeye başladı ve aynaya baktığımda cildim çok daha parlak ( yapanların yorumlarında okuduğumda yok yaw iki günde ne fark olacak diyordum hakikaten cildim parlıyor :KK48: )

Kardeş candır derler ama Kardeş Takımı candan öte oldu benim için :KK15::KK15::KK15::KK15:

Aleykümselam maşallah Rabbim devamını görmeyi de nasip etsin inşallah:KK54:

Ay kızlar çorbamı koydum ocağa hadi bakalım...

hadi bakalım, gazan mübarek olsun :KK48:

Kızlar yarım lahana lahanam çok büyüktü...
Lahana..
2 pırasa
3 havuç
6 soğan
1 bağ maydanoz...
Tamam dimi eksik yok birazdan domates sosu
1yk zeytinyağı koyucam koca bir tencere oldu...:)

bence süper olmuş canım sen koca tencere olduğuna bakma, habire bitiyo o, kızların dediğine güven, en az 2 kase ye, ne kadar çok lahana o kadar kilo :KK19:

isveç yapıyorum ama kendimi hep şiş hissediyorum, hiç kilo verememiş gibi. Soğuktan mıdır nedir:işsiz: Mens ime 9 gün var gerçi ama bende baya evvelden başlıyor bu şişkinlik durumları. Valla moralim çok bozuk. Tartılmayı da unuttum.:KK42:

ay valla tartıda eksideyim ama bende şişim yaa, eşim dün göbeğin çıkmış dedi moralim bozuldu ama ben bildiğin eksideyim, soğuktan sanırım.

Günaydın nasılsın kuzum

iyiyim canım, sen nasılsın?

Domates ve biber koymıcam canım çünkü dun pazarda baktım sera artık ilaçlı gerek yok miss gibi yazdan kırmızı biberli domates sosu koydum.. Gerek varmı sera sebzelere...
Sarmısak koyayım bir tek miss gibi organik olsun... Kış sebzeleleri...

tadını da beğeneceğine eminim, az da salça koy canım, 1 bardak su koy ama unutma onu, üstünü geçecek kadar falan koyma.

bende dünkü menümü yazayım; lahana 5. gün;

sabah; lahana 1 kase

Ara; şekersiz nescafe, şekersiz türk kahvesi, 2 minik mandalina, yarım elma

Öğle; çeyrek baharatlı haşlanmış gögüs, 2 yk yoğurt

Ara; 4-5 badem, 4-5 fındık, 2-3 ceviz, 1 elma

Akşam; yarım fırın gögüs, 1 yk acı sos, 5-6 acı minik turşu biber

Su; 1,5 lt üstü
Spor; soğuktan yapılamadı :olamaz:

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight ebrusonmez ebrusonmez

çok sevindim canım.Allah daim etsin.En kısa zamnda ikili rakanları gör inşallah..

Çok teşekkür ederim canım ;) İnşallah bende en kısa zamanda dediğin gibi 2li rakamları tekrar görürüm ve bir daha asla 3lü haneleri görmem :KK68:

eksileri görmenize çok sevindim, bu motivasyonla devam, aslında hayvansal gıdalardan uzak durarakta bi nevi detox yapılmış olyuo, 2 hafta güzel olur ama arada 2 gün ara olsun mutlaka.

Aslında çok et obur biriyimdir :KK48: ama 3 gündür hiç eksikliğini hissetmiyorum ;)
Haftasonu iki gün ara veririm ;) Annemlerle köydeki bahçemize gidiceğiz Bezelye falan ekmek için ( doğayla uğraşmakta çok iyi geliyor üstelik organik olduğundan emin oluyor insan )
Hatun börek yapacağım demezmi :rolleyes: Dedim sen hep zaten benim diyete tam adapte olduğumda yap o börekleri :KK70: ama kesinlikle kararlıyım yemeyeceğim ;) Akşamlıkta bir gün önceden kavurma yapacakmış artık ondan yerim az bol salatayla ( pilav falanda yaparız diyorlarda o da bana uymaz )
İnşallah Cumartesiyi atlatırsam Pazar hiç sıkıntı olmaz diye umuryorum ;)

Aleykümselam maşallah Rabbim devamını görmeyi de nasip etsin inşallah:KK54:

İnşallahhhh canım cidden canı gönülden istiyorum daha aşağıları görmek ;)
Babacığım hatta sırf beni motive etmek için 89u gör ne istersen vericeğim sana demişti :KK48:
Amerika Tatili hayalim vardı onu karşıla diyincede yok öyle boş bir şeye para harcamam hee Umre falan desen tamam demişti bende tamam dedim :KK37: Şimdi eşimde hadi Karıcığım ver şu kilolarıda daha fazla rahat hareket ette benide Umreye götür diyor :KK70: Bedavaya benim sayemde Umreye gidiceksin dimi beleşcı diyorum nasıl gülüyor :KK70:

15109409_1019360121519294_827945581165292233_n.webp

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:aynı ben...:KK70:

ay valla tartıda eksideyim ama bende şişim yaa, eşim dün göbeğin çıkmış dedi moralim bozuldu ama ben bildiğin eksideyim, soğuktan sanırım.

inşallah öyledir. Sporumu da yapıyorum hareketliyimde bur ara sürekli. İnşallah artı çıkmayayımda sabite bile razıyım:bicak:

Günaydınlar
Dünkü menumu biliyorsunuz akşam kereviz ve meyve yedim sonra kahvenin yanında iğde
-800 bugün 66.7
Cumartesi 69.5
Yaklaşık uç kg olur ama cuma 68.8 dim
Acaba sorun bende mi :-)

kolay kilo verebiliyorsun demek ki bir sorun yok :D :D

Aslında çok et obur biriyimdir :KK48: ama 3 gündür hiç eksikliğini hissetmiyorum :KK66:
Haftasonu iki gün ara veririm :KK66: Annemlerle köydeki bahçemize gidiceğiz Bezelye falan ekmek için ( doğayla uğraşmakta çok iyi geliyor üstelik organik olduğundan emin oluyor insan )
Hatun börek yapacağım demezmi :rolleyes: Dedim sen hep zaten benim diyete tam adapte olduğumda yap o börekleri :KK70: ama kesinlikle kararlıyım yemeyeceğim :KK66: Akşamlıkta bir gün önceden kavurma yapacakmış artık ondan yerim az bol salatayla ( pilav falanda yaparız diyorlarda o da bana uymaz )
İnşallah Cumartesiyi atlatırsam Pazar hiç sıkıntı olmaz diye umuryorum :KK66:

bak bakalım cumaya güzel bi eksi görürsen börekten kahvaltıda bi ödül verebilirsin kendine, gün içinde yakarsın bağ bahçe işleriyle zaten :KK66:

bak bakalım cumaya güzel bi eksi görürsen börekten kahvaltıda bi ödül verebilirsin kendine, gün içinde yakarsın bağ bahçe işleriyle zaten :KK66:
canım 2kg değil aslında 900 gr toplamda 2kg cumaya göre bakalım bu sabah yumurta peynir domates tedim öğleyin çorba akşam balık var sabahtan beri gene ev işş ile uğraştım sonunda tadilat bitti eşimde iyi bu arada artık biraz ders çalışma ve spor yaparım niyetim o tabii migrenim izin verirse sabahtan beri 2ağrı krsici aldım işe yaramadı nane ysğları falanda bi işe yaramadı

muhlama mı :KK57::KK57: bende gelim mi :KK48:
canım farklı sey anladın snırım.. kıymalı ıspanak yaptım tepsıye alıp yuva acıp yumurta kırdım üstüne,yumurtalar pısınce cıkardım.. bız ona mıhlama deriz.. o peynırlı mısır unlu tereyağlı olana kuymak diyoz biz ;)

canım 2kg değil aslında 900 gr toplamda 2kg cumaya göre bakalım bu sabah yumurta peynir domates tedim öğleyin çorba akşam balık var sabahtan beri gene ev işş ile uğraştım sonunda tadilat bitti eşimde iyi bu arada artık biraz ders çalışma ve spor yaparım niyetim o tabii migrenim izin verirse sabahtan beri 2ağrı krsici aldım işe yaramadı nane ysğları falanda bi işe yaramadı

çok çok geçmiş olsun.

canım farklı sey anladın snırım.. kıymalı ıspanak yaptım tepsıye alıp yuva acıp yumurta kırdım üstüne,yumurtalar pısınce cıkardım.. bız ona mıhlama deriz.. o peynırlı mısır unlu tereyağlı olana kuymak diyoz biz :KK66:

hee oldu şimdi, ben sanki ikiside aynı'ya yakın sanıodum.

Back
X