- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #221.941
Günaydın herkese...hayırlı pazarlar...:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ebrucum nasılsın...Günaydın güzel bayanlar..
Bende bulamadım resmi sen gordun mu...Aaa hayır görmedimm.
Geçmiş olsun canım.. Nasıl oldu şimdi...Bu arada 10 gun kadar tatil sonra gorumceminbana ggelmesi ile hiç dinlenemedemim bugün ne güzel uyuyacam dedim. Kocam da gecede.
Ama oğlum Ateşlendi saat 1 den beri uğraşıyorum oglumla inşaallah çok yükselmez aateşi.
aynen canm pes etmek yok yola devamCanım tekrar geçmiş olsun
Bugün sanırım herkes tartı sonrasının rahatlığına biraz kapıldı ama eminim hepimiz dengeleriz
Bende az buçuk cız yedim ama yarın Allahın izniyle dengelerim çorbamlakaldığım yerden devam pes etmek yok
![]()
iyi yapmışsın tatlım eline sağlıktoplight kaptanım bu sefer birincilik sırrımı erken paylaştım sonra sıkıntı olmasin
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu oğluşunBu arada 10 gun kadar tatil sonra gorumceminbana ggelmesi ile hiç dinlenemedemim bugün ne güzel uyuyacam dedim. Kocam da gecede.
Ama oğlum Ateşlendi saat 1 den beri uğraşıyorum oglumla inşaallah çok yükselmez aateşi.
Haşlamıştım. brokolisini yedim suyunu içtimNasıl içtim brokoli suyunu blenderlami yaptin
kızlar benim haftasonu kötü geçti cıs yedim ama saat 3te sonrasında meyve atıştırdım günü erken kapadım cıss dediğinde kokoreç bakalım ptesi sabahı kg ne çıkacak bugün 3saat kadar yürüdüm yoruldum 1haftadır evde yatınca çok yorucu geldi hastalık hali devam ediyor kendimi çok yorgun hissediyorum ne zaman toplanacağım yaa neyse benden bu kadar imamın dediğini yapın yaptığını yapmayın haa
Aminn amin inşallah hep birlikteGünaydın kızlar mutlu pazarlar olsun yarın eksiler yüzünüzü güldürsün kaçamaksız bi gün olsun :))
@keremcemim biz görmedik..Bende bulamadım resmi sen gordun mu...
Sağol kuzum bu aralar biraz duygusalım hayrolsun inş.Günaydın ebrucum nasılsın...
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin..Bu arada 10 gun kadar tatil sonra gorumceminbana ggelmesi ile hiç dinlenemedemim bugün ne güzel uyuyacam dedim. Kocam da gecede.
Aminn amiinnGünaydın kızlar mutlu pazarlar olsun yarın eksiler yüzünüzü güldürsün kaçamaksız bi gün olsun :))
Bende haftasonundan eksi beklemiyorum artı olmasın yeter...Tadını ben beğendim açıkcası. Bu hafta sonu eksi kapatırsam hafta içi daha rahat benim için inşallah başarırım.
Hadi inşallah..Bol eksi getirsin sanaSlmmm tunaydinlarrr
Bgun itibariyle @keremcemim diyetine baslamis bulunmaktayim 1 hafta denicem gzel snuc alirsam devm edicem insallah![]()
Hadi inşallah..Bol eksi getirsin sana