- Konu Sahibi Cherry Mom
- #222.281
Bir de bu lahana çorbasına hiç yağ koymuyoruz değil mi? Koysak olmaz mı alışmışım yemeğe yap koymaya garip geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız nazar değen mefta.... Oldu kız ertesi gün başka tavuk...
Sen ne yaptın ilaçlara başlayınca gitmeye başlamış dedin girip okudumda cevap yazamadım...ne kadar verdin
Kız bacım @servey gel koca bi fincan sade turk kahvesi yaptım en kopuklusunden...
Ayşenilcim sende gel..![]()
İftar için
Havuçlu karnıbaharlı soğanlı lahana çorbam
Daha erken ama bitkin düşmeden hazır edeyim dedim.![]()
Koyulmuyor canım yağ...Bir de bu lahana çorbasına hiç yağ koymuyoruz değil mi? Koysak olmaz mı alışmışım yemeğe yap koymaya garip geliyor![]()
Bir de bu lahana çorbasına hiç yağ koymuyoruz değil mi? Koysak olmaz mı alışmışım yemeğe yap koymaya garip geliyor![]()
Ay yaparım yanınada 2 gün kurusu kayısı şekerin duzenlesin ohhh misss....yaa, nası göz varmış sizin ordakilerde, üzüldüm yazık.
amaan kuzum sormaa, tam gidiyodu koptum lahanadan sonra ben, bu hafta toparlıcam inşallah, artılardayım sormaaa
ay gelirdim de kuzum niyetliyim, iftardan sonra tarçınlı yap bana olmaz mı??
kız pek bi beyaz olmuş bu, salça-domates-toz biber falan eklemedin mi bişi??
Diyetisyenlerde yağı azaltın diyo... Benim listemde yemekler 1yk yağ ile yapılacak yazıyor...yiyemem diosan azıcık koy ama bence koyma ki vücuda hiç yağ girmeyince depolardan kullansın.
yaa buzağın mı olduu ne güzel çok özendim sana eşimle benim hayalim köy hayatında yaşamak çok şanslısın gerçekten.. sağlıkla büyür inşallah minik oğluş buzağıAy 2-3 gündür yoğunum kaptanım diyete devam tabi....
İneğim doğdu gece gündüz dolaştık iyikide bakmışız bu sabah 4'te hayvan doğuramadı buzağı ters gelmiş veteriner geldi doğurttu uzuldum yoruldum insan gibi yardım bekliyo hayvan kaptanım ondan sürekli dışarı çıkıp bahçeye gidip gelmekten pek giremedim başka yaramazlık yok şukur girip okudum cevap veremedim....birde eşimle kızım her öğlen yemeğe geliyor o yüzden işim hiç bitmedi gidip birazdan dolaşıcam yine anası oğlu nasıl diye ineklerdede bir suru sorun oluyor felç oluyolar sut felci oluyolar gidip kontrol etmek lazım...
Ay yaparım yanınada 2 gün kurusu kayısı şekerin duzenlesin ohhh misss....
dukanda öyle diyo karatayla tersleştikleri yerlerden biri, yağ alma ki yağlar gitsin, işe yarıyo bence, sende ne var ne yok? diyet devam diyodun, 76'ları görebildin mi?Diyetisyenlerde yağı azaltın diyo... Benim listemde yemekler 1yk yağ ile yapılacak yazıyor...
@wendy bu arada baya fark var yani. Çok iyi görünüyorsun. Ama dediğin gibi görmek isteyince gözüne gözüne batıyor o fazlalıklar. İnşallah tez zamanda gider![]()
@w e n d y okudum canım pek diyet yapmadım saldırdım dediğini şuan kaçsın...
Foto attım canım...sorma güzel yaaa organik hayat... Birde evde nette olunca pekte öyle soyutlanmış hissetmiyorum kendimi...yaa buzağın mı olduu ne güzel çok özendim sana eşimle benim hayalim köy hayatında yaşamak çok şanslısın gerçekten.. sağlıkla büyür inşallah minik oğluş buzağı![]()
Foto attım canım...sorma güzel yaaa organik hayat... Birde evde nette olunca pekte öyle soyutlanmış hissetmiyorum kendimi...![]()
Eki Görüntüle 1915306
Alın kızlar sabah doğdu şimdi gittim ayaklanmış maşallah...:)
Şehirde doğdum buyudum ama insan nerde yaşarsa alışıyor birde kendine ait olunca seviyorda hayvanları...:)kız @servey geçen benim olsa diyorum al sana Natural hayat....
ya bunlar nasıl bi güzellik maşallah yaa içim gitti çok şanslısın canım
Allah kabul etsin....canım iftarı hafif tut sonra kahvenin yanında ye canım...Karatay o konuda banada ters valla malum 2 gün yaptım artı1.5 gördüm ve zor verdim...ayy ne güzel olurr, eline sağlık valla hayalim bile yetti şu an bana
dukanda öyle diyo karatayla tersleştikleri yerlerden biri, yağ alma ki yağlar gitsin, işe yarıyo bence, sende ne var ne yok? diyet devam diyodun, 76'ları görebildin mi?
amin canım, oruç oruç ne güzel duatekrar gaza geldim bakalım hafta sonundan sonra, inşallah 59'ları bi göreyim artık.
Allah kabul etsin....canım iftarı hafif tut sonra kahvenin yanında ye canım...Karatay o konuda banada ters valla malum 2 gün yaptım artı1.5 gördüm ve zor verdim...![]()
Olsun moralini bozma dun diyetisyen dediki nurselin mutfağında kaçamak yapınca aaa herşey mahvoldu demiyoruz...deli gibi salsam içim yanmıcak eskiden güzelce pastayı böreği yerdim hepte aynı olurdum, şimdi bir iki bişi yedim ama hep bi atıştırma halindeydimsabah 62,2'ydim, cuma 61,3'tüm
bu hafta tam 60'ları görecekken yine 61'lere talimim anlaşılan
![]()
canım soyutlanırdım ben senin yerinde olsam kaybettiğin hiç bişey yok kalabalık trafik gürültü kirlilik bunlara yakın olmak çok kötü hergün eve giderken bi çile çekiyorum tramvayda yada dolmuşta insanlarla üst üste gitmek okadar iğrenç ki bıktım valla her bayramda tatilde köyümüze gitmek istiyorum havası mis sessiz sakin huzurlu tarlada çalışmak beni deşarj ediyor dönmek istemiyorum şehire ahh ahhFoto attım canım...sorma güzel yaaa organik hayat... Birde evde nette olunca pekte öyle soyutlanmış hissetmiyorum kendimi...![]()
Bugun daha iyiyim canım
Minik ordek de iyidir sanirim halen kendisini hissedemedigim icin bi yorum yapamiyorum![]()