Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne kadar çok çorba o kadar iyi işte, ne güzel. tartıldın mı sabah?

bende iyiyim kuzucum, işe geldim yine, üşüyorum bol bol :KK48: bi çerçeve almıştım, 8'li, kızımın resimlerinden seçip çıkarttırıcam bakalım. iyice huysuz oldu kuzum, sabahları her gün ağlıyo ne varsa sanki, sonrasında mutlu ama her sabah ağlanmaz ki yaa :olamaz:
Tartıldım canım. Cumaya göre +100 gram
Naz mı yapıyor cadı..
İlgi istiyor heralde

Tartıldım canım. Cumaya göre +100 gram
Naz mı yapıyor cadı..
İlgi istiyor heralde

almamışsın sende ne güzel, süpersin valla sabitle 58'leri sonra 55'lere inşallah.

evet nazlı bu ara bayaa, normalmiş yaşı gereği napalım, idare etmeye çalışıyoruz :olamaz:

Ayy ne güzel diyorsun.. Hep birlikte inelim 55'lere

inşallah canım, Allahım duy sesimi :KK48:

İyidir canım.Az önce kardeşimle iddialarına girdik. Memlekete gidince 55 kilo olursam bana sütlü fıstıklı kadayıf alacak.Eğer olamazsam ben ona baklava alacam.. :)))
Daha bi hırslandım..

waay, fıstıklı kadayıf ha, aman dikkat et sabah yiyin bari tatlınızı :KK48::KK48: tekrar 58 olarak gelme memleketten, ortim memleket nere senin bu arada??

canım malum bu sıpaşar uykularını alamayınca huysuz oluyorlar bizimde bir gün evden sakince çıktığımız görülmemiştir

doğru söylüyosunuz kaptanım, evdeyken mutlu çocukta haklı her sabah her sabah soğukta sokaklara düşüyoruz :KK42: alışsın napalım çalışan anne çocuğu olmak kolay değil :KK48:

Günaydın herkese....
Şimdi gelelim...
@keremcemim harika olmuşsun kilo insanı yaşlı gösteriyor canım dahada incecik olucaksın eminim süpersin.....
@w e n d y ayşenilcim... Şuanki halin gayet güzel bence akıllılık yapıp etken müdahale etmişsin kilolarına...ben geç kaldım... 72 leri görünce başlasaymışım keşke...
@Pdr93 kızzzz acayip fit duruyosun kotla ooooo duğune kadar süper olursun asılmaya devam....

Günaydın herkese....
Şimdi gelelim...
@keremcemim harika olmuşsun kilo insanı yaşlı gösteriyor canım dahada incecik olucaksın eminim süpersin.....
@w e n d y ayşenilcim... Şuanki halin gayet güzel bence akıllılık yapıp etken müdahale etmişsin kilolarına...ben geç kaldım... 72 leri görünce başlasaymışım keşke...
@Pdr93 kızzzz acayip fit duruyosun kotla ooooo duğune kadar süper olursun asılmaya devam....
nilgünüm iyimisin pek göremiyoz seni özledik

nilgünüm iyimisin pek göremiyoz seni özledik
Ay 2-3 gündür yoğunum kaptanım diyete devam tabi....;)
İneğim doğdu gece gündüz dolaştık iyikide bakmışız bu sabah 4'te hayvan doğuramadı buzağı ters gelmiş veteriner geldi doğurttu uzuldum yoruldum insan gibi yardım bekliyo hayvan kaptanım ondan sürekli dışarı çıkıp bahçeye gidip gelmekten pek giremedim başka yaramazlık yok şukur girip okudum cevap veremedim....birde eşimle kızım her öğlen yemeğe geliyor o yüzden işim hiç bitmedi gidip birazdan dolaşıcam yine anası oğlu nasıl diye ineklerdede bir suru sorun oluyor felç oluyolar sut felci oluyolar gidip kontrol etmek lazım...

Back
X