- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #222.241
bizim betül nerelerde ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıldım canım. Cumaya göre +100 gramne kadar çok çorba o kadar iyi işte, ne güzel. tartıldın mı sabah?
bende iyiyim kuzucum, işe geldim yine, üşüyorum bol bolbi çerçeve almıştım, 8'li, kızımın resimlerinden seçip çıkarttırıcam bakalım. iyice huysuz oldu kuzum, sabahları her gün ağlıyo ne varsa sanki, sonrasında mutlu ama her sabah ağlanmaz ki yaa
![]()
Sağol canım.. Boll bolll eksi görelimm inşallah..Günaydın kızlar, nasılsınız?
Çok mutlu ve bol eksili bir gün olsun![]()
Tartıldım canım. Cumaya göre +100 gram
Naz mı yapıyor cadı..
İlgi istiyor heralde
Ayy ne güzel diyorsun.. Hep birlikte inelim 55'lerealmamışsın sende ne güzel, süpersin valla sabitle 58'leri sonra 55'lere inşallah.
evet nazlı bu ara bayaa, normalmiş yaşı gereği napalım, idare etmeye çalışıyoruz![]()
İyidir canım.Az önce kardeşimle iddialarına girdik. Memlekete gidince 55 kilo olursam bana sütlü fıstıklı kadayıf alacak.Eğer olamazsam ben ona baklava alacam.. :)))Fıstıklar napyrsnzzz
Bugun daha iyiyim canımSağol canım.. Boll bolll eksi görelimm inşallah..
Minik ördek nasıl sen nasılsın?
Ayy ne güzel diyorsun.. Hep birlikte inelim 55'lere
İyidir canım.Az önce kardeşimle iddialarına girdik. Memlekete gidince 55 kilo olursam bana sütlü fıstıklı kadayıf alacak.Eğer olamazsam ben ona baklava alacam.. :)))
Daha bi hırslandım..
Fıstıklar napyrsnzzz
canım malum bu sıpaşar uykularını alamayınca huysuz oluyorlar bizimde bir gün evden sakince çıktığımız görülmemiştir
Bugun daha iyiyim canım
Minik ordek de iyidir sanirim halen kendisini hissedemedigim icin bi yorum yapamiyorum![]()
iyiyi şekerim hazır sen sabitken ben farkı açayım diyorumFıstıklar napyrsnzzz
nilgünüm iyimisin pek göremiyoz seni özledikGünaydın herkese....
Şimdi gelelim...
@keremcemim harika olmuşsun kilo insanı yaşlı gösteriyor canım dahada incecik olucaksın eminim süpersin.....
@w e n d y ayşenilcim... Şuanki halin gayet güzel bence akıllılık yapıp etken müdahale etmişsin kilolarına...ben geç kaldım... 72 leri görünce başlasaymışım keşke...
@Pdr93 kızzzz acayip fit duruyosun kotla ooooo duğune kadar süper olursun asılmaya devam....
Ay 2-3 gündür yoğunum kaptanım diyete devam tabi....nilgünüm iyimisin pek göremiyoz seni özledik