Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende menümü yazayım
sabah
2kaşık yulafezmesi
4kaşık yoğurt
1elma blender dan geçirip yedim
ara
1/2ayva
öğle
1tabak haşlanmış brokoli yoğurtlu
1/2dilim börek
ara
1/2ayva
akşam
1 kepçe çorba
1kepçenohut yemeği ve bolca salata
su 2,5lt şu ana kadar
spor 35dk koşu bandında koşu+yürüyüş
bugün uzun aradan sonra sporyaptım pek bi mutluyum
az sonra komşuya gideceğiz hoşgeldine ikramlardan yemeyi düşünmüyorum

Merhaba. Bugün çok yoğun bir gün oldu benim için. 8 sınıflara teog öncesi motivasyon seminerlerim vardı. Akşamda düğün alışverişi...
Bugünkü menum
Sabah: Kalkar kalkmaz limonlu büyük bir bardak su ardından 1 haşlanmış yumurta, 1 kaşık lor peynir, 2 kaşık kozlenmis acı capri biber, 4 çiğ fındık, 3 çiğ badem
Ogle: İzgara 120 gr tavuk, salata, ayran
Aksam: 1 kase yoğurt
Su: Koşuşturmadan 1 lt, 2 bardak bitki çayı 35 dk yuruyus

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee kızzzz acayip fit duruyosun kotla ooooo duğune kadar süper olursun asılmaya devam....
Teşekkürler canım. Senin nasıl gidiyor bak Ocak yaklaştı kapısiyoruz unutma ben 5 ekimden bu yana 9 kilo verdim, sen neler yaptın, pek göremiyorum seni, dikkat ediyorsun dimi???

Menümü yazayım.
Kahvaltı:
1 kase lahana çorbası
1kk peynir
Ara:
1 mandalina
Öğle:
Balık ve salata
Ara:
2 mandalina
1 cezerye 3 fındık
Akşam:
1 kase yoğurt
Biraz üzüm

Merhaba. Bugün çok yoğun bir gün oldu benim için. 8 sınıflara teog öncesi motivasyon seminerlerim vardı. Akşamda düğün alışverişi...
Bugünkü menum
Sabah: Kalkar kalkmaz limonlu büyük bir bardak su ardından 1 haşlanmış yumurta, 1 kaşık lor peynir, 2 kaşık kozlenmis acı capri biber, 4 çiğ fındık, 3 çiğ badem
Ogle: İzgara 120 gr tavuk, salata, ayran
Aksam: 1 kase yoğurt
Su: Koşuşturmadan 1 lt, 2 bardak bitki çayı 35 dk yuruyus
Güzel olmuş ama yatana kadar suyu tamamla bari cnm nası atılcak o yağlar vücuttan:)
Menümü yazayım.
Kahvaltı:
1 kase lahana çorbası
1kk peynir
Ara:
1 mandalina
Öğle:
Balık ve salata
Ara:
2 mandalina
1 cezerye 3 fındık
Akşam:
1 kase yoğurt
Biraz üzüm
Sen lahanaya devam mı ediyorsun cnm
Cezerye şekerli değilmi bu arada

Selam kızlar.. Yoktum bikaç gündür çok kötü geçiyo bu seferki reglim hastanelerde süründüm resmen 2gündür.Cok fazla mesaj bırıkmıs etıketlendıklerıme bakabıldım sadece..Önemli bi gelişme varsa biri özet gecebılırse sevınırım ;)
@nilsub kız bi selam verip kaçtın nerelerdesinn??

morordek morordek çalışmalar nasıl gidiyor? Yetiştirebildin mi??

inatettimolacak inatettimolacak şimdi nasıl oldun canım. Daha iyisindir umarım. Civan perçemi varsa azıcık hafifletiyor sancıyı

@candy_candy haftasonu giremiyorsun ama haftaiçi aktif olmaya çalış canım.
Diyet nasıl gidiyor. Dukana yarın mı başlacaksın.?
Tatlım civanpercemını duymamıstım hıc ama sancım cok fena su anda ilaçlar iğneler kar etmiyo.. kıvranmaya devam yanı :(
Canım süpersin.. Müthiş bi değişim maşallah sana. Anlayabıldıgım kadatıyla yüzünde de büyük bi değişim olmus ınsanın siması bile değişiyo valla.. Kendi adıma daha güzel gülümsediğimi farkettim ben sanki ;) ne kadar fark var 2resım arasında hem kılo hem zaman olarak canım??

Selam kızlar.. Yoktum bikaç gündür çok kötü geçiyo bu seferki reglim hastanelerde süründüm resmen 2gündür.Cok fazla mesaj bırıkmıs etıketlendıklerıme bakabıldım sadece..Önemli bi gelişme varsa biri özet gecebılırse sevınırım :KK66:

Tatlım civanpercemını duymamıstım hıc ama sancım cok fena su anda ilaçlar iğneler kar etmiyo.. kıvranmaya devam yanı :KK43:

Canım süpersin.. Müthiş bi değişim maşallah sana. Anlayabıldıgım kadatıyla yüzünde de büyük bi değişim olmus ınsanın siması bile değişiyo valla.. Kendi adıma daha güzel gülümsediğimi farkettim ben sanki :KK66: ne kadar fark var 2resım arasında hem kılo hem zaman olarak canım??
Aynı sayfada bende resim almıştım ama etiketlemedim

Selam kızlar.. Yoktum bikaç gündür çok kötü geçiyo bu seferki reglim hastanelerde süründüm resmen 2gündür.Cok fazla mesaj bırıkmıs etıketlendıklerıme bakabıldım sadece..Önemli bi gelişme varsa biri özet gecebılırse sevınırım :KK66:

Tatlım civanpercemını duymamıstım hıc ama sancım cok fena su anda ilaçlar iğneler kar etmiyo.. kıvranmaya devam yanı :KK43:

Canım süpersin.. Müthiş bi değişim maşallah sana. Anlayabıldıgım kadatıyla yüzünde de büyük bi değişim olmus ınsanın siması bile değişiyo valla.. Kendi adıma daha güzel gülümsediğimi farkettim ben sanki :KK66: ne kadar fark var 2resım arasında hem kılo hem zaman olarak canım??
Ayy geçmiş olsun ya :(

Hayırlı akşamlae güzel bağyanlarr

İftar
3 kepçe lahana çorba
Bir parça tavuk göğüs
Bir kase yoğurt

2 kupa yeşil çay
1 kupa kayısı suyu

Yarında niyetliyim Allah'ın izniyle. Cumartesine kadar. Bugün biraz baş ağrısı çektiğim için spor yapamadım yarın yapcam inşallah:KK49:

Bugünkü menüm sebze meyve günü
Öğle
Domates salatalık ve roka maydanoz tereden oluşan salata
çay

Ara
5i bi yerde çay
Akşam
Bir dal brokoli haşlama evde az bise kalmisti
Yoğurtla
Ara
Meyveli yoğurt ayva elma ve portakallı
Türk kahvesi yanında iğde
Su 2 lt
Spor
1 saat yuruyus
70 mekik 1 dak plank
Ust Vücut egzersizi dambil ve plates bant ile
inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight morordek morordek

Eki Görüntüle 1915306
Alın kızlar sabah doğdu şimdi gittim ayaklanmış maşallah...:)
Şehirde doğdum buyudum ama insan nerde yaşarsa alışıyor birde kendine ait olunca seviyorda hayvanları...:)kız servey servey geçen benim olsa diyorum al sana Natural hayat....
Ayyyyyyyyyy yavruyaaa bakkkk masallahhhhh

Back
X