Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 1914748 Bir before after benden gelsin üst 74 alt 95✌✌✌:KK36::KK36::KK36:

harika

Canim gündüz öksürük burun akıntısı var. Gece ise sadece ateş çıkıyor. 2 gecedir oturuyoruz oglumla. Dün gece aniden burnu kanadı. Ben de 2 gündür kötü idim ama bugun cok iyiyim. Evimi temizledim. Şimdi ise AVM deyiz . Çocukları parka getirdik. Birazda alışveriş yapacam. Bomba gibi dönüyorum yarın canım.

Sende moralini bozma o artı hemencik gider canim

çok geçmiş olsun canım

CAnım ya şu quarkı ne zamandır denemek istiyorum ama kalorisi çok diyorlar :KK43:
Almanyadayken sadesini alırdım hatta burda ilk çıktığında baya bir heycanlandım ama normal meyveli yoğurtlarla kalorisi aynı diye biliyorum :KK66:
Nasıl tavsiye edermisin :KK66: birde bunu ana öğün olarak mı yiyorsun yoksa ara öğünde olurmu

İçindeki şeker sebebi ile bazı diyetlere uygun değil (dukana mesela :KK53:) ama kalorisi çok değil

Bak ilkini 99 olduğunda yaparsın o zamn.. Bak sende ''bi zamnlar ne kadar kilo almıştım'' diyeceksin...

neler yapmışım kendime diyeceğim :KK43:

Bişi yemedim sanıodum ama bayaa bişi yemişim ben yaa :KK43:

çok yememişsin ki canım niye böyle dedin. çeşit çok porsiyon az :KK39:

tüm tk regli oldu nerdeyse artıların sebebi belli oldu eendy de regli hadi kırkınız karışacak:eek:

aynen benim bugün son ve hayatımda ilk kez regliyken diyete başladım :KK51:

bi tane kitaba hiç başlamadım 5 kitabı bitirdim sayılır fazla da kasmayacam olursa olur olmazsa canım sağolsun kendime biraz değer vermek istiyorum açıkcası bu hafta insan iui hissediyor canım

kaptanım açık öğretim di mi? vizelerde genelde 4 üniteden sorumlu oluyor ikisini ezberleyip girsen final için yeter puanı yaparsın bence 5 kitabı bırak ve diğer iki kitaba yönel :KK51:

Hayırlı akşamlar bugün pek uğrayamadım kusura bakmayın

Niyetli olduğumdan

Akşam
2 lahmacun

2 kupa yeşil çay
1 litre su
40 dakika stepper

Yarın niyetliyim Allahın izniyle

Lahmacunun yanında ayran içeydin keşke iyi giderdi :kk77:

Utanarak menümü yazayım
Kahvaltı
1 tabak lahana çorbası
1.5 mandalina
Öğle:
1 tabak lahana çorbası
1 kk peynir
1 mandalina
Ara:
1 havuç yarım mandalina
Akşam:
2k nar
Eşim fırında balık yapmisti ama saat 9 olmuştu diye yemedim. Aslında ayıp ta oldu ama ne yapalım vaktinde bogazami tutsaydım bi günlük tolere ederdim ama işte pis boğazlığın hazin sonu ....

kız bu menünün nesinden utanıyon :KK64:

ne kadar çok çorba o kadar iyi işte, ne güzel. tartıldın mı sabah?

bende iyiyim kuzucum, işe geldim yine, üşüyorum bol bol :KK48: bi çerçeve almıştım, 8'li, kızımın resimlerinden seçip çıkarttırıcam bakalım. iyice huysuz oldu kuzum, sabahları her gün ağlıyo ne varsa sanki, sonrasında mutlu ama her sabah ağlanmaz ki yaa :olamaz:

canım bizimkiler yaşıttı de mi 28 aylık mıydı seninki de ? biz de 26. ayda öyle bir durum yaşadık 10 gün falan sürdü emmeyi yeni bırakmıştı genel kanı olarak ona bağladılar sabah ya da sabaha karşı oluyordu bi de susturamıyorduk sonrası normal oluyordu aynı seninki gibi. öyle bişey de olabilir :KK51:

Ay 2-3 gündür yoğunum kaptanım diyete devam tabi....:KK66:
İneğim doğdu gece gündüz dolaştık iyikide bakmışız bu sabah 4'te hayvan doğuramadı buzağı ters gelmiş veteriner geldi doğurttu uzuldum yoruldum insan gibi yardım bekliyo hayvan kaptanım ondan sürekli dışarı çıkıp bahçeye gidip gelmekten pek giremedim başka yaramazlık yok şukur girip okudum cevap veremedim....birde eşimle kızım her öğlen yemeğe geliyor o yüzden işim hiç bitmedi gidip birazdan dolaşıcam yine anası oğlu nasıl diye ineklerdede bir suru sorun oluyor felç oluyolar sut felci oluyolar gidip kontrol etmek lazım...

köy hayatını çok severim :KK51: hele bir de memleket yani offf:KK14:

Eki Görüntüle 1915306
Alın kızlar sabah doğdu şimdi gittim ayaklanmış maşallah...:)
Şehirde doğdum buyudum ama insan nerde yaşarsa alışıyor birde kendine ait olunca seviyorda hayvanları...:)kız @servey geçen benim olsa diyorum al sana Natural hayat....

çok tatlılar yaaaa :KK6:

Kız bacım @servey gel koca bi fincan sade turk kahvesi yaptım en kopuklusunden...:KK66:
Ayşenilcim sende gel..:KK70:

Ben de geleyim :KK22:

arkadaşlar kısa özet bugün giremedim kusura bakmayın. atak rejimine başladım iyi gidiyor

sabah krep ve acı biberli lor yedim ayran içtim yanında
ara türk kahvesi dukan kek
öğlen çöp şiş azcık soğan domates ve acı biber
ara mistik çay light süt dukan kek (toplam kek yulaf kepeği hakkına eşit)

akşam da haşlanmış ya da ızgara tavuk göğsü ve derotlu yuğurt yicem

yarın sabah geçmişi okurum öpüldünüz :KK15:

bu arada atak rejimine başlangıç kilosu 118,4 :eek: :kızgın:

bugün de 116,9 :KK59: bu diyeti seviyorum yaa:KK200:

seval cim bu nasıl atak tatlım atakda bari dukan da olsa keklerden uzak dur tatlım yaa domates falanda yok bildiğim kadarıyla bu arada kg da artmış gözümden kaçmadı sanma

kaptanım listede de belirttiğim gibi "DUKAN" Keki :KK28: ama daha açık şekilde belirteyim kendisi bir atak tatlısıdır. içinde un şeker yağ bulunmaz :stop: mesela bugün de dukan muhallebisi yicem o da bir atak tatlısıdır günlük tolarelerden yapıldı :KK47: Bir de atakta 1 yk sebze (ki yediğim biberler küçük serçe parmağım kadar acı biberler) garnitür olarak yenilebiliyor. soğan ve domates de aynı şekilde birer çatal yedim zaten :KK51: yani fire yok atak günümde :cool:

harika

çok geçmiş olsun canım

İçindeki şeker sebebi ile bazı diyetlere uygun değil (dukana mesela :KK53:) ama kalorisi çok değil

neler yapmışım kendime diyeceğim :KK43:

çok yememişsin ki canım niye böyle dedin. çeşit çok porsiyon az :KK39:

aynen benim bugün son ve hayatımda ilk kez regliyken diyete başladım :KK51:

kaptanım açık öğretim di mi? vizelerde genelde 4 üniteden sorumlu oluyor ikisini ezberleyip girsen final için yeter puanı yaparsın bence 5 kitabı bırak ve diğer iki kitaba yönel :KK51:

Lahmacunun yanında ayran içeydin keşke iyi giderdi :kk77:

kız bu menünün nesinden utanıyon :KK64:

canım bizimkiler yaşıttı de mi 28 aylık mıydı seninki de ? biz de 26. ayda öyle bir durum yaşadık 10 gün falan sürdü emmeyi yeni bırakmıştı genel kanı olarak ona bağladılar sabah ya da sabaha karşı oluyordu bi de susturamıyorduk sonrası normal oluyordu aynı seninki gibi. öyle bişey de olabilir :KK51:

köy hayatını çok severim :KK51: hele bir de memleket yani offf:KK14:

çok tatlılar yaaaa :KK6:

Ben de geleyim :KK22:

bugün de 116,9 :KK59: bu diyeti seviyorum yaa:KK200:

kaptanım listede de belirttiğim gibi "DUKAN" Keki :KK28: ama daha açık şekilde belirteyim kendisi bir atak tatlısıdır. içinde un şeker yağ bulunmaz :stop: mesela bugün de dukan muhallebisi yicem o da bir atak tatlısıdır günlük tolarelerden yapıldı :KK47: Bir de atakta 1 yk sebze (ki yediğim biberler küçük serçe parmağım kadar acı biberler) garnitür olarak yenilebiliyor. soğan ve domates de aynı şekilde birer çatal yedim zaten :KK51: yani fire yok atak günümde :cool:

Cnm dükan içerisinde ne kadar sınırlı izinli ve tatlı türlerinden uzak,surursan daha hizli sonuca ulaşırsın en azından atakta daha az kullan bunları benim hedef kiloma ulasmam gereken tarih mart dükanin söylediği kiloya 2 kg kaldı şuan
Ben hiç tatlı yapmadım tarçın ve arada zero kullandım yulaf kepegini de en etkili halı pişmemiş halı yani yoğurtla

haklısın canım, daha hissetmiyorum diyosun ama içinde ne fırtınalar var anla işte :KK48:

maşallah kaptanım, iradenizi konuşturmuşsunuz :nazar: farkettiler mi kilo verdiğinizi bari? bi de ayva tatlısını aldınız mı :KK48::KK48:
Kız neden hesabının üzerinde pasif yazıyo...

Cnm dükan içerisinde ne kadar sınırlı izinli ve tatlı türlerinden uzak,surursan daha hizli sonuca ulaşırsın en azından atakta daha az kullan bunları benim hedef kiloma ulasmam gereken tarih mart dükanin söylediği kiloya 2 kg kaldı şuan
Ben hiç tatlı yapmadım tarçın ve arada zero kullandım yulaf kepegini de en etkili halı pişmemiş halı yani yoğurtla

Ben yoğurtla yiyemiyorum ama :KK43: ben zaten dukan diyetini yapmıyorum atak yapıcam sadece sonra kalori sınırlamasına devam edicem 115'in altını görmek için böyle bi karar aldım çünkü çok sıkıldım bu kilolardan. Dukan'ın atak için belirlediği miktarları da geçmedim. tatlısız yapamıyorum ben yaa en kalorisiz tatlılar da dukan tatlıları.. hele ki bu dönemde :oops:

seni tebrik ederim ama çok iyi dayanmışsın maşallah :KK9::KK9:

Back
X