Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm didemde bıraktı benim diyeti kaçamak çok yaptığı için ben halbuki dünkü menüm le - deyim bugun

kız sen dün ne yemişsin ki? yazacaktım unuttum bak, açsın resmen 1 dal brokoli yemiş sadece.

günaydın gözel yürekli bağyanlar
ve mens oldum artı gelmem ve kaç gündür kilomda değişiklik olmaması bu sebeptenmiş meğer. o değil bitince rahat iki kilo gider diye düşünüyorum. Niyetliydim bozdum mecburen ama akşam yiyeceğim yine.

hadi gözün aydın büşracım, kız adın büşra dimi?

kız sen dün ne yemişsin ki? yazacaktım unuttum bak, açsın resmen 1 dal brokoli yemiş sadece.

hadi gözün aydın büşracım, kız adın büşra dimi?

evet evet büşra, eşim ile benim isimlerimin ilk heceleri ile benim adım çıkıyom :) büş.ram

bende menümü yazayım;

17,30 iftarda; 1 armut, 2 yumurtadan omlet, biraz acı sos

eşim gelince 19.00 suları; fırın tavuk gögüs, acı sos, 2 ceviz

Akşam yeğenimin doğum günüydü; şekersiz türk kahvesi, bikaç badem-fındık, salatalık, elma, havuç :KK43:, şekersiz osmanlı kahvesi

su: 500 ml falan ancak
Spor: maalesef :KK43:

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight

Başım o kadar ağrıyor ki anlatamam kızlar. Oğlan uyuttum çok ağladı uyudu. Ağlama sona Sebep ise 1 kase lor peyniri yere dökecek... kendi sütünü içti ablamın kini de icecem diye sebeb lerle. Çok ağlaya da uyudu. Umarım sakinlesmis olarak kalkar. Ben de o uyumuşken uyusam iyi olacak

ayy yapıca resim ve tarifte isterim.

kız heveslendirip durma, nesi kötü oranın :sinirli:

aa süpermiş, romantik hatun :KK68:
Haha geçen sana kızacsktım zamanım yoktu dur şimdi kızayım... Ben çorbayı sevmedim diyince seninkininmi tadı olmadı demiştin kız tarifi siz verdiniz ya ayrıca çok güzel yemek yaparım....:)
Yapmadınmı çok güzeldir brokoli çorbası atarım foto...

Başım o kadar ağrıyor ki anlatamam kızlar. Oğlan uyuttum çok ağladı uyudu. Ağlama sona Sebep ise 1 kase lor peyniri yere dökecek... kendi sütünü içti ablamın kini de icecem diye sebeb lerle. Çok ağlaya da uyudu. Umarım sakinlesmis olarak kalkar. Ben de o uyumuşken uyusam iyi olacak
Benim oğluşumda öyle çok sinirli hırçın kolay gelsin...sana hemen uzan sende...

Slm kizlarrrr :KK23:
Ben bi kacgundur braz sacmaladm medusa38 medusa38 diyetininde hakkindan geldim kacamaklarimla :D halime gulsem mi aglasammi bilemiyorum nese gel gelelim kiloma tam 70 kiloyum +900 deyim bgun ve yarin safprotein yapip artilari atip gelicem size soz ama dukani brakinca afalladim ben bi diyetten dgerine gecince afalliyorum oyuzden bu iki gun saf protein yapicam biraz 3 gun fln dinlenicem abartmadan pazartesi tekrar test yapip dukana baslicam ;)

Haha geçen sana kızacsktım zamanım yoktu dur şimdi kızayım... Ben çorbayı sevmedim diyince seninkininmi tadı olmadı demiştin kız tarifi siz verdiniz ya ayrıca çok güzel yemek yaparım....:)
Yapmadınmı çok güzeldir brokoli çorbası atarım foto...

:KK70::KK70::KK70:

kız ne biliyim sen mi sevmedin çorba mı kötü oldu diye şeettim, hemen kız :63:

Slm kizlarrrr :KK23:
Ben bi kacgundur braz sacmaladm medusa38 medusa38 diyetininde hakkindan geldim kacamaklarimla :KK70: halime gulsem mi aglasammi bilemiyorum nese gel gelelim kiloma tam 70 kiloyum +900 deyim bgun ve yarin safprotein yapip artilari atip gelicem size soz ama dukani brakinca afalladim ben bi diyetten dgerine gecince afalliyorum oyuzden bu iki gun saf protein yapicam biraz 3 gun fln dinlenicem abartmadan pazartesi tekrar test yapip dukana baslicam :KK66:

neden kaldığın yerden devam etmiyosun ki?? boşver testi mesti, 3 gün sp yap atak gibi, sonra yola devam.

?
brokoli azdı o yüzden sonra pazara gidip aldım ama dönünce meyveli yoğurt sonra kahve ile iğde yedim yani aç değildim ama sabah mukafatini gordum -1
Sanki iğde de zayıflatıyor

Canim normalde 18 20 hafta arası hissedersiniz ama ilk gebelik olunca pek anlamıyor insan. Ama az kaldı hissedersiniz oğlunu... ay seneye bende gebe olarak gelecem buraya ne heyecanlı ya...

amin canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin ben de kilo verirsem yaza düşünüyorum:KK22:

yok anacım komple değiştim, eski kullanıcıma döndüm, alıp kullanmadığım :)

bu adın daha güzel bence.. benim de aynı şey başıma geldi ben de bu hesabın şifresini unutmuştum yeni hesap açmıştım ban yedim tebi :KK53: eski hesabımı verdiler çok şükür :21: eskisi daha güzel

amin canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin ben de kilo verirsem yaza düşünüyorum:KK22:

bu adın daha güzel bence.. benim de aynı şey başıma geldi ben de bu hesabın şifresini unutmuştum yeni hesap açmıştım ban yedim tebi :KK53: eski hesabımı verdiler çok şükür :21: eskisi daha güzel
Senin listen nasıl gidiyor bacım... Tam uyunca kilo verdin mi..

Back
X