Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tadı nasıl peki??
Sütün tadı sabit ama tuzlu işte nasıl anlatılır ki ben seviyorum :D

Insallah canim bgun eksiyle yuzum gukdu sporunda etkisi var tabi senin nask gidiyo spora devm mi :KK66:
anlastik canim :KK5:

Üç gündür mens im ve ağrılı bir başlangıç oldu soğuktan mıdır nedir? Spor yapmaya halim kalmadı malesef bir de artıdayım hastalıktan dolayı onun üzüntüsü var üzerimde:işsiz:

Canım zaten sürdürülebilir bi diyet tercih etmelisin.Aç kalarak kilo versen bile sonradan alırsın. Bence abartmamak şartıyla yiyebilirsin.
Fast food değilde daha yumurta peynir zeytin tarzı olsa sağlıklı olur. Ama bulamıyorum diyorsan en hafif olanlarını tercih et.
aynen canım devamını getirebileceğim bi düzen bulmalıyım eski dzenim böyleydi akşam yemiyodum bi tek
gene dikkat edicem tabi ama sabah karnımın doymasını istiyorum yoksa metobolizmam yavaşlıyor
Hello canlar ya ben persembeleri derse girdigim icin cok yogun oluyorum, bi de baska ünide ders, oraya git eve gel derken akşam oluyor.

Yahu o ne bicim kahvaltı sadece muzla güne başlanır mı :KK43: bak simdi asagıda toz-pembeye yazacaklarımı sen de oku wendicim

Canım ben sabahları yenen şeylerin metabolizma tarafından gün icinde sindirildigini düsünüyorum, o yüzden kahvaltı bence günün en önemli ögünü. Ben diyet yaparken de kacamak yapacaksam bile sabah yapardım. Bence sabah kahvaltılarını atlamak cok yanlıs. Başlarda sana simit, pogaca yiyorsun diye kızıyorduk hatırlıyorum ama sen gercekten aksamları bi sey yemiyorsun, biz de zamanla ögrendik senin tarzını. Aslında bence aksamları bile hafif gecistirebilirsin ama o da senin kendi tercihin. Zaten aksam da yemeyip sabahı da az gecistirirsen metabolizmanın durması cok normal. Hatta ben diyetteyken aksamları cok erken yiyip uzun süre ac kaldıgımda bile (sabahı iyi yemis olsam da) istedigim eksiyi göremiyordum. Kisinin kendi metabolizmasını tanıyıp ona göre hareket etmesi mantıklı bence. Tabi buradan sabahları kacamaklar partisi yapın dedigim falan anlasılmasın, gene de dikkat etmeye calıs ama kilo verdigin sürece makul görülebilir.

Ben cok yogundum ya, üstte de yazdım, anca gelebildim :KK43:

Kızına cok gecmis olsun canım
bende aynısını düşünüyorum sabah yenen şeyler gün içinde illaki gidiyor bide akşam yemiyorum cidden hal böyle olunca metozolizma yavaşladı halsizlik var üstümde .. ben akşam yediğim zaman veremiyorum gündüz yediğimde bi sıkıntı olmuyor bakalım bi süre böyle gidicem protein günlerinde gene yoğurt yerim sabahları diğer günler abartmamak şartıyla karnımı doyurucam... teşekkür ederim desteğin için canım :KK200:
Hakkaten bu açlığa sabit olmaman lazım kuzucum, bildiğini yap sen :KK15:
öyle yapcam canım cidden aç kalıyorum sabah karnımı doyurcam artık bakalım inşallah iyi olur benim için

Malesef ben bu hafta +900 geldim 74.6. Çok üzgünüm kızlar, hastalık, sabahın 5 inde evden çıktığım için 2 3 gün kahvaltı yapamam ben hastalıkta vücudumun açlığa dayanamamasi sonuç bu oldu. Tüm grup için üzgünüm yüzdelik düştü.

kız evden çıkmadıysan çorapları ve pantolonu çıkarda bi daha tartıl tartı fotosu koyacam diye artı çıktın en az 200-300 gr vardır o
yok bebeğim işe geldim cidden okadar fark ediyor mu ya sadece pantolon var aslında neyse bundan sonra pantolonsuz tartılırım :110:

Hayırlı sabahlar
Öncelikle mens döneminden dolayı 1,5 kg fazlam var bilginize.
64/65,5/ -1,5/ %-2,3

Haftaya fazlasıyla eksi çıkacağımı düşünüyorum. Elimde olan bir şey değil malesef çok da dikkat ettim bu hafta kusura bakmayın.

canım sen endokrine gittin mi kendini helak etme de bu kadar zeytini nereye yedin bacım ben 3-4 ten sonra yememem lazım diyorum

kaptanım valla çekirdek gibi yedim yanında domatesle.. iriydiler de ufak da değillerdi nasıl yediğimi vallah bilmiyorum :KK43:

endokrin e gitmedim ben? niçin gitmem lazım? benim sadece troidlere baktılar o da normal :KK51: ben şimdi üniversite hastanesine gidicem orada bütün testleri yapıyorlarmış :KK51:

aslında bu kadar az eksi görmemin nedeni regl olmam ve tuvalete çıkamamam bence :110: zeytin dışında diyetten çıkmadım çünkü o da beni karataya kaktırıyor bi nebze.. gene de vermem lazımdı yani :KK64:

yok aa bugün tartı resmi çekicektik dedim bacaklarım gözükmesin pantolonu giyip öyle tartılayım dedim tartılıp resmi çektim sonra hazırlanıp çıktım evden hergün bi telaşla çıkıyoruz zaten evden

Neyse bakalım, bence en az -200 dü o ama olsun sabitte iyidir :)

Back
X