Hello canlar ya ben persembeleri derse girdigim icin cok yogun oluyorum, bi de baska ünide ders, oraya git eve gel derken akşam oluyor.
Yahu o ne bicim kahvaltı sadece muzla güne başlanır mı

bak simdi asagıda toz-pembeye yazacaklarımı sen de oku wendicim
Canım ben sabahları yenen şeylerin metabolizma tarafından gün icinde sindirildigini düsünüyorum, o yüzden kahvaltı bence günün en önemli ögünü. Ben diyet yaparken de kacamak yapacaksam bile sabah yapardım. Bence sabah kahvaltılarını atlamak cok yanlıs. Başlarda sana simit, pogaca yiyorsun diye kızıyorduk hatırlıyorum ama sen gercekten aksamları bi sey yemiyorsun, biz de zamanla ögrendik senin tarzını. Aslında bence aksamları bile hafif gecistirebilirsin ama o da senin kendi tercihin. Zaten aksam da yemeyip sabahı da az gecistirirsen metabolizmanın durması cok normal. Hatta ben diyetteyken aksamları cok erken yiyip uzun süre ac kaldıgımda bile (sabahı iyi yemis olsam da) istedigim eksiyi göremiyordum. Kisinin kendi metabolizmasını tanıyıp ona göre hareket etmesi mantıklı bence. Tabi buradan sabahları kacamaklar partisi yapın dedigim falan anlasılmasın, gene de dikkat etmeye calıs ama kilo verdigin sürece makul görülebilir.
Ben cok yogundum ya, üstte de yazdım, anca gelebildim
Kızına cok gecmis olsun canım