Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canım benim. ben de isveçin beni disipline sokacağını düşündüm 13 gün dayanırsam -ki dayanıcam- midemi baya bi terbiye etmiş olurum :KK48:

artık takipteyim inşallah işlerim gene yoğun ama bürodayım artık masa başındayım çok şükür.. sen neler yapıyorsun? nasıl gidiyor diyet işleri :KK39:

ya ben bu ara koptum iyice, ondan izne ayrıldım işte. aklıma gelen canımın çektiği herşeyi yedim, şimdi tekrar döndüm dukanıma, önce ideal kiloma erişeyim sonra koruma modunda olucam inşallah. geçmiş olsun sana da bi daha olmasın. benim minnakta hasta musluk gibi akıyo burnu :KK48:

ay isveçi denemeyi çok isterdim bende ama dukanın stiline o kadar alıştım ki bırakamıyorum resmen :)

kızlar çok ağır bi gribi atlattım geldim doktor 3 gün rapor yazdı. sıkı dinlendim diyebilirim. ama isveçe başlamadım pek halim yoktu diyet yapacak. çarşamba günü başlamıştım isveçe o gün rapor aldım o gün de yaptım aslında ertesi gün bıraktım. bugün başladım ben de.. kırmızı et yerine tavuk hindi balık yiyerek yapıcam 2 veya 3 kere de kırmızı et yerim. tam 13. gün yılbaşına geliyor :KK53: 20 ocakta balıkesire gidiyorum isveçten sonra da aynı şekilde yavaş yavaş arttırarak sağlıklı beslenme konumuna gelicem inşallah :KK48:

sizler napıyorsunuz? yıl başına kadar diyet planlarınız neler? biraz anlatsanıza :KK51:

toplight toplight @tatlitambak inatettimolacak inatettimolacak wendy wendy @medusa38 toz-pembe toz-pembe azaydidem azaydidem @servey @bsram09
@matilda34 ebrusonmez ebrusonmez @btlbetul :KK69:
canım bu isveç diyeti çok zor ya bizim patron yaptı da geçen haftalarda açım açım diye dolanıyordu sabah bi kahve içiyordu öğlen haşlanmış ıspanak ve yumurta
sonuç kalıcı oluyor mu peki ?
ben bi hurma diyeti yaptım iyi sonuç aldım geçen hafta da normal beslendim sıkmadım kendimi cuma günü +1 geldim regl olcam karnım şiş taş gibi ona bağlıyorum bu hafta protein günlerimi yapıcam gene bakalım yılbaşına mezun olmak istiyorum

canım bu isveç diyeti çok zor ya bizim patron yaptı da geçen haftalarda açım açım diye dolanıyordu sabah bi kahve içiyordu öğlen haşlanmış ıspanak ve yumurta
ben bi hurma diyeti yaptım iyi sonuç aldım geçen hafta da normal beslendim sıkmadım kendimi cuma günü +1 geldim regl olcam karnım şiş taş gibi ona bağlıyorum bu hafta protein günlerimi yapıcam gene bakalım yılbaşına mezun olmak istiyorum

isveç bana çok zor geliyo ya, açım deniyosa hayatta yapamam o zaman, dukanda doya doya yemeye alıştım ben, hurmada falan da çok acıkmış dayanamamıştım :(

kızlar cumadan bugüne +200 gr geldim ben

haftasonu menümü de yazayım

cumartesi
sabah lıght süt ve şekersiz kahve

saat 11 gibi yulaf kepekli 3 kaşık yoğurt

saat 5 te kızarmış piliç 150 gr kadar ,1-2 çatal köfte 3-4 çatal ciğer (kombo yaptım :KK45: )

yürüyüş 60 dk
su 2 lt

pazar

sabah 3 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir

ara şekersiz sütlü kahve

öğle 1 ayran ve 1 küçük kutu süt

ara 2 muz

akşam 6 da ızgara balık 200 gr kadar, roka

su az oldu 1 lt :KK43:

toplight toplight @morordek

kuzucum bu beslenmeye göre artı geldiysen ne diyim ki? full protein yapmışsın resmen, kesin regl şişkinliği onlar, ödem ödem, mistik çayını bol suyunu iç sen :)

ya ben bu ara koptum iyice, ondan izne ayrıldım işte. aklıma gelen canımın çektiği herşeyi yedim, şimdi tekrar döndüm dukanıma, önce ideal kiloma erişeyim sonra koruma modunda olucam inşallah. geçmiş olsun sana da bi daha olmasın. benim minnakta hasta musluk gibi akıyo burnu :KK48:

ay isveçi denemeyi çok isterdim bende ama dukanın stiline o kadar alıştım ki bırakamıyorum resmen :)

canım benim kardeşim de dukan yapıyor ben de diyet koçuyum :KK48: o da çok alıştı dukana çok adapte oldu başka diyet yapamıyor hiç 81,5 tan 75,2 ye düştü inşallah devam ediyor bakalım bu yaz evlenecek de :KK51:

canım ben mesela bugün öğlen ve akşamın yerini değiştirdim öğlen et-salata akşam haşlanmış ıspanak ve yumurta yicem.. aslında ben biraz da açlık çekmek istiyorum yaa:KK53: biraz şöyle açıııım açııım diye inleyesim var :KK70:ben isveçe 7-8 kere başlayıp 3. günü hiç görmemiş bir insanım :KK23: bu sefer olacak ama yapıcam. bol su içiyosun geçiyo takmıyorum kafaya açlığı :KK30:

canım benim kardeşim de dukan yapıyor ben de diyet koçuyum :KK48: o da çok alıştı dukana çok adapte oldu başka diyet yapamıyor hiç 81,5 tan 75,2 ye düştü inşallah devam ediyor bakalım bu yaz evlenecek de :KK51:

ay maşallah, çıtır gelin olsun o da :) gelsin buralara biz evlenene kadar motive ederiz onu :KK48::KK48:

hayatım boyunca ilk kez kilo verdim böylesine dukan amca sayesinde o da, hayatta bırakmam onu :) bissürü diyet denedim olmadı dukan amca saolsun halletti :)

ay maşallah, çıtır gelin olsun o da :) gelsin buralara biz evlenene kadar motive ederiz onu :KK48::KK48:

hayatım boyunca ilk kez kilo verdim böylesine dukan amca sayesinde o da, hayatta bırakmam onu :) bissürü diyet denedim olmadı dukan amca saolsun halletti :)

ya o bi geldi bi ara buralara da.. onun kalemi pek değil çabuk sıkılıyor :KK48: ben maşallah onu baya bi takip ediyorum peşindeyim motive ediyorum dinliyorum çok uğraşıyorum onla.. her sabah en az 15 dk konuşuyoruz güne motive başlıyor öğlen yemekten önce arıyorum akşam arıyorum ne yapıyorsun ne yiyorsun yle yapma böyle yap. benim benim gibi ablam olsa kesin kilo verirdim :KK70:

ama kardeşceğizimin de hakkını yememem lazım ne desem yapıyor garibim:KK19:

mesela yılbaşında muz ve kuruyemiş yemek istedi. ben de tamam dedim. kuru yemiş çiğ olacak dedim sadece 1 avuç fındık badem ceviz yer fıstığı kaju karışımı yiyebilirsin ama dedim yılbaşından sonra 3 gün beyaz yumruk harekatı yapacaksın :rapci:

ilk kaçamağı olacak çok heyecanlı :rolleyes:

isveç bana çok zor geliyo ya, açım deniyosa hayatta yapamam o zaman, dukanda doya doya yemeye alıştım ben, hurmada falan da çok acıkmış dayanamamıştım :KK43:
benim hurma yaptığım hafta patronda isveçe başlamıştı ben hurma da çok açlık çekmedim bizim patron baya zorlandı hafıza kaybı falanda yaşıyordu arada :)) çok zormuş gerçekten ben korkmuştum isveçten
kuzucum bu beslenmeye göre artı geldiysen ne diyim ki? full protein yapmışsın resmen, kesin regl şişkinliği onlar, ödem ödem, mistik çayını bol suyunu iç sen :)
sorma canım ya regl olcam oyüzden diyip kendimi avutuyorum artık haftasonu dikkat ettim baya öğlen çok acıktım eşimle şehir merkezinden uzak dağ bayır gezdik bakkal bulduk bi tane o ordan bisküviler kekler falan aldı ben ayranla süt aldım o açlığa rağmen ama genede artı geldim işte :KK43:

canım ben mesela bugün öğlen ve akşamın yerini değiştirdim öğlen et-salata akşam haşlanmış ıspanak ve yumurta yicem.. aslında ben biraz da açlık çekmek istiyorum yaa:KK53: biraz şöyle açıııım açııım diye inleyesim var :KK70:ben isveçe 7-8 kere başlayıp 3. günü hiç görmemiş bir insanım :KK23: bu sefer olacak ama yapıcam. bol su içiyosun geçiyo takmıyorum kafaya açlığı :KK30:
hadi inşallah canım kararlısın baya umarım tamamlarsın sorunsuz bi şekilde :KK15:

Günaydın kızlarr...
Bikaç gün daha yoğunluğum var ama geldim yazıcam ben de artık menü.
9.takımla yarışa ben de varım diyorum..
Bu arada nerde pazartesi bildirimleri..
Ben başlıyayım hatta

Cuma 68.1
Pazartesi 68.1 sabitim yanii.

Cumartesi artıydım haftaya zararsız başlamış oldum ;)

günaydınlarrrr
Kızlar cidden takımı toparlamamız lazım. O yuzden 9. takımla yarısalım derim ben, tabi yarısan ben olmayacagım, karar sizin ama baska türlü motive olacagınız yok gibi. Düzenli menü yazan @medusa38 azaydidem azaydidem ebrusonmez ebrusonmez ve hafta icleri de toz-pembe toz-pembe
inatettimolacak inatettimolacak canım hala yogun musun, ara sıra ugra en azından, cumadan cumaya gelir oldun?
@Pdr93 sen de günlük menülerini yazabilirsin motive olmak icin, bi ara sikayetciydin bu durumdan
@servey kuzum sen de yazardın menü, regl oldum diye salıverme sakın :)
@bsram09 sen zaten bu hafta bildirim de yapmadın, nerelerdesin? Bu isin sonu diskalifiyeye kadar gider bak ona göre, en kısa sürede katıl aramıza.
@matilda34 canım sen nasıl oldun, hastaydın bi ara? Daha iyisindir umarım?
ördeğim çok güzel yazmışın eline sağlık
kızlar çok ağır bi gribi atlattım geldim doktor 3 gün rapor yazdı. sıkı dinlendim diyebilirim. ama isveçe başlamadım pek halim yoktu diyet yapacak. çarşamba günü başlamıştım isveçe o gün rapor aldım o gün de yaptım aslında ertesi gün bıraktım. bugün başladım ben de.. kırmızı et yerine tavuk hindi balık yiyerek yapıcam 2 veya 3 kere de kırmızı et yerim. tam 13. gün yılbaşına geliyor :KK53: 20 ocakta balıkesire gidiyorum isveçten sonra da aynı şekilde yavaş yavaş arttırarak sağlıklı beslenme konumuna gelicem inşallah :KK48:

sizler napıyorsunuz? yıl başına kadar diyet planlarınız neler? biraz anlatsanıza :KK51:

toplight toplight @tatlitambak inatettimolacak inatettimolacak wendy wendy @medusa38 toz-pembe toz-pembe azaydidem azaydidem @servey @bsram09
@matilda34 ebrusonmez ebrusonmez @btlbetul :KK69:
seval cim hadi geçmiş olsun kardeşine yaptığın diyet koçluğunu kendine de yapcaksın tatlım allah kolaylık versin bak kızın kaçamağında kuruyemiş bile çiğ olsun diyorsun ama kendine gelince yok bitterler vs ler

:110:nolmus benim takimima bole duydumki kimse paylasim yapmiyormus benimi ozlediniz bakim:KK53:

Ayy bende uzun zamandr giremdm kim kac kilo verdi diye bi bakim dedm @Pdr93 sibemcim bravo bak az kaldi 6lara

Yaa kaptanim ben daha basari hikayemi yazcktm ama topigi bulamadm:mapus::KK45:
kumralım tatlım özlettin kız kendini daha sık gel lütfen

hedefim 108 kilo canım şu an 118,6 kiloyum o_O

ama isveç diyetine başladığım için hedefim bu kadar uçuk.. geçen hafta hasta olduğum için yapamadım bugün başladım:KK51:
hadi hayrli olsun bakalim insallah sonuna kadr gidersin en az 10 kilo verirsin bu arada gecmis olsun canim kardesine yaptigin koclugu kendinede yap bencd canim toplight toplight kaptanima katiliyorum artik seni 2 li rakamlarda gormek istiyoruz ;) :KK36:

kızlar bu hafta benimle yarışacak var mı ?

gaza gelmem lazımm :KK45:

gerçi regl olcam ama en azından dikkat etmiş olurum
ben bennnn bennnnnn ama ben cok artidayim sen beni gecersin :KK48:

Tünaydin hanimlarrr
Ben dikkat etmeme ragmen dun arti gelince moralmen cöktum dun baya kacamaklarin dibine vurdum sinameki ictim tekrar ilk gun hic bi etki yapmadi ama bu sabah etkisini gosterdi rahatladim sonunda ve okadr kacamaga dunku kilomdaydim almamisim sevinsem mi uzulsemmi bilemedm kacamak yapmasam kilo verecekmisim wc sorunu ortadan kalkinca ama nese artik onumuze bakicaz :olamaz: kilom 67.4
Cum gunu 66.8

Back
X