- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #226.081
Bence olmasin bizim takimi 3.lge tasiyan sensn cnku bide tozpembe galibaBana da varmı ceza![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence olmasin bizim takimi 3.lge tasiyan sensn cnku bide tozpembe galibaBana da varmı ceza![]()
Benim menüde bugun serbest gun zaten hem Çoktaaa abartmadım ama yarı kek yersem cezasını oderımBence olmasin bizim takimi 3.lge tasiyan sensn cnku bide tozpembe galiba![]()
Simdiden yerimi yapiyorum diyosun yani canimBenim menüde bugun serbest gun zaten hem Çoktaaa abartmadım ama yarı kek yersem cezasını oderım
Evet ya kac aydır Çocuklarda yapmıyorum cok özlediler şimdi ı yapınca bende yerim ama bugun yedım gitmiştir 3kez wc cıktımSimdiden yerimi yapiyorum diyosun yani canim![]()
Coktannn gitmistir canim merk etmeEvet ya kac aydır Çocuklarda yapmıyorum cok özlediler şimdi ı yapınca bende yerim ama bugun yedım gitmiştir 3kez wc cıktım
hayrli geceler canimBende Çıkıyorum iyi geceler herkese
Tamam dido 3 kişi başlıyoruz madem yarın 4 gün sp çarşamba meyve sebze protein perşembe yine spAyy katilmam mi bende yarn safprotein yapmayi dusunuyodum iyi oldu![]()
Çok güzel görünüyo şeker yok dimi tadı nasıldıTarif
5 yk süt
1 yumurta
5 yk tb unu
3 yk yulaf kepeği
50 gr pekmez
1 yk tahin
vanilya
yarım kabartma tozu. Tepsim minnicik çünki
4 kare kadar da bitter benmari usulü eritilmiş.
Hatırladığım kadari ile bu kadardı malzemeler
Eki Görüntüle 1929323
İnşallah şu yılbaşı önü şöyle 1 2 kilo verelim inşallah:)Hadi bakalım bu hafta kacamaksız guzel Bı hafta olsun üçü nüzede
Tatlı yedim cnm kes cezamıOooo yazayim hemen nasil bi kacamakti ona gore yazalim :)
Yilbasina kadar kacamaksizlar grubu da boylelikle tamamen dagildi galiba :)
Aa sana vermeye utanırım baby allah beni taş eder de sen zaten yapıyosun spor fazladan yaparsın accık :)Bana da varmı ceza![]()
Vazgectım bu hafta koruyayım da aynı sey olmasın haftaya hedefım 76,5Haftaya hedefım 76
Ayy simdiden gozum korktuTamam dido 3 kişi başlıyoruz madem yarın 4 gün sp çarşamba meyve sebze protein perşembe yine sp
Bozanı topik topik gezip ifşa etcez ona göre:)
Çok güzel görünüyo şeker yok dimi tadı nasıldı
Sana ceza yok, zaten robocop gibi hatunsunBana da varmı ceza![]()
O zaman sen de 3 mil yap bugun :)Tatlı yedim cnm kes cezamı
Evet cnm onda çok kan kaybettik zaten o iş bitti de yarından itibaren cumaya kadar 3 kişi kaçamaksız gitcez bakalım sonuç ne olcak:)
canım bi anda okadar kilo bana garip geldi bence tartıda bi problem varAyy insallah öledir yoksa ben naparim 3 kilo birden basa dönmüs gibi hissediyorum kendimi![]()
günaydın kızlar ben hala regl olmadım dün eşim mesai ye kaldı testte alamadık pazartesi ye kadar gelemezse pazartesi mutlaka test yapmam lazım
dünkü menüm
sabah
1 bardak süt
ve şekersiz sütlü kahve
öğle
bezelye yemeği ve bulgur pilavı yanında yoğurt
akşam 1 portakal bi avuç kadar çekirdek
yürüyüş 25 dk
su 1,5 lt
toplight
morordek