- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #226.181
Oglen oldu kızGünaydınlar herkese

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oglen oldu kızGünaydınlar herkese
Ben ozaman kalkmistim bana günaydınOglen oldu kız![]()
Çoluk çocukla nasıl uyuyosun o saate kadar? Onlar da uyuyosa süpermiş valla, kıskandımBen ozaman kalkmistim bana günaydın![]()
Çoluk çocukla nasıl uyuyosun o saate kadar? Onlar da uyuyosa süpermiş valla, kıskandım![]()
Hadi millet evde oturmak yok, zumba niyetine yapıyoruz :)
Düğünüm gelmiş benim, sineeem gelim mi düğününe :) @Pdr93
Bende o kafiledeyim işte :)Geç yatıp geç kalkıyorlar ördekcim, ben o saate öğle yemeğimi bile yemiş oluyorum :)
Ebrucum ben yapamadım canım ama ip atlama yapamam. Gobegim düşmüş galiba onun için. Hala da yaptirmadim. Napcam bilmiyorum da. Bakalim leslie yapabilirsem yaparım
Çok hoşumuş kız bayıldım bende yaptım :)
Hakketen ne güzel olur :)Tambakcım hala gitmedin mi göbeğin için?
Dimi, oryantal kursu olsa da gitsek, eğlene eğlene yakarız kalorileri :)
Ya benim ufaklık gece 2 de yattı ben 11:da kalktim oda 12 de büyük oğlan sabah 9 da ayaktaydi o tablwtiyle oynar tv izler benim yanıma gelmez uyurkenÇoluk çocukla nasıl uyuyosun o saate kadar? Onlar da uyuyosa süpermiş valla, kıskandım![]()
Slm kızlar Nabersiniz
Bugün kendimi enerjik hissediyorum birazdan da gezmeye gidicez
wendy naptın cnm
Yarın başlıyoruz demi
Gelcek inanıyorum ben bugünü hafif geçir 4 gün bize çok iyi gelecek :)Canım motivasyon yükseliyo pazartesi diyeti moduna giriyorum bakalım :) bu hafta direkt yürüyüş falan da yapıcam inşallah 59 gelsin artık![]()
Gelcek inanıyorum ben bugünü hafif geçir 4 gün bize çok iyi gelecek :)
Vaay o da değişik bi yasam tarzi tabi :)Geç yatıp geç kalkıyorlar ördekcim, ben o saate öğle yemeğimi bile yemiş oluyorum :)
Iyiymis ya senin cocuklar uslu o zaman masallah :)Ya benim ufaklık gece 2 de yattı ben 11:da kalktim oda 12 de büyük oğlan sabah 9 da ayaktaydi o tablwtiyle oynar tv izler benim yanıma gelmez uyurken
ayy cok gzelmis bayildim 2 tane zumba videom var favorim buda favprilerim arasinda olucak artik
Hadi millet evde oturmak yok, zumba niyetine yapıyoruz :)
Düğünüm gelmiş benim, sineeem gelim mi düğününe :) @Pdr93
aynen bende ondanimBende o kafiledeyim işte :)
Evet çok uslularVaay o da değişik bi yasam tarzi tabi :)
Iyiymis ya senin cocuklar uslu o zaman masallah :)