Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Napiypsunuz hanimlar ben hafta sonu baya sapttim hatta cuma gununden basladi bu sapitmam ama dunden beri braz daha dikkat ediyorum spor yapamadm hic bgun zumba yapicam insallah yeni yarti aldim ama sanki buda biraz fazla tartiyo gibi geldi bana sabah gorucez artik ama ben bu 2- 3 gunde 1 kilo almisimdir kesn bakalim sabah kac kilo ckicam yazarm :KK66:
yeni tartın hayırlı olsun.Sağlıkla kullan bu sefer bozma aman dikkat :KK70::KK70:

Bugünkü menüm
Sabah öğle
Bol marul limonlu
1 haşlanmış yumurta
Çay
Akşam 16:30
Bol marul
Küçük kase yoğurt
Ara
Nescafe.
1 avuç beyaz leblebi
2 salatalık turşusu
Eşim 9 da tekrar yemek yedi bende turşu aldım sadece
Su 2lt
1saat yuruyus
100 mekik
100 bel çevir me
toplight toplight morordek morordek

morordek morordek
Bugünkü menüm
limonlu ılık su
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
3 hurma
Ara: 1 mandalina
Akşam:
Pirinçli ıspanak yemeği üzerine sarmsaklı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Su: 3 litre içtim.. Ayların rekorunu kırmış oldum.
Spor: 200 zıpzıp
Ekmek olmasaymış iyiymiş yaa

Günaydın hanımlar :)

ben haftaların artısını gördüm aman allahımmm :olamaz: acilen olaya el attım ve durumu toparlamam lazım ki bu hafta acilen listeye girmem lazım, morordek morordek ördekcim beni acilen listeye alın yoksa sonra kopuyom çok çok fena :(

wendy wendy ben 4 gün dukan yapmamaya karar verdim cnm şimdi yapcaz yılbaşında yicez geri alcaz bence yılbaşından sonra yapSam daha iyi olacak
Bu hafta elimden geleni yapayım perşembede sp yapayım diyorum
Evde lahana var çorba filan yapayım dedim

tamam canım, ben çıktım yola artık, dönmücem aşırı kararlıyım, çok fena artıdayım :(

Gel kizzz çok sevinirim valla. Adana baraj yolu emira balo salonu, 19 Ocak.

ayy keşke gelebilseydim kuzucum yaa, gerçi hayat bu belli olmaz bi yerlerde karşılaştırır bizi :)

azaydidem azaydidem kuzucum tartının durumunu hiç kontrol ettin mi? ayağı kırıksa düzgün tartmaması normal :( benim de şüphe düşüyo arada içime, eve bi su bişi aldığımda denicem tartımı doğru u acaba diye :) yoksa tartıda sorun yok :)

Back
X