Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebruş evde bi tartıl sonra üstünü giyip tartıl, kıyafet farkını çıkar ortaya. eczanede kıyafetle tartılınca da onu düşersin olmaz? dara farkı yaptım resmen :KK48:
Ayy süper fikirmis. Başta okumuş olsaydım kesin tartilirdim.
Ama şuan vandayim. Artık çok geç
Haftaya daha fazla ekşi olurum

kızlar bi kaç gündür kuru fasülye ununu falan araştırıyodum dün akşam bime uğradım bişeyler almak için... bi baktım bim e gelmiş kuru fasülye unu , nohut unu , sarı mercimek unu .. hepsinden aldım
takip ettiğim bi bayan var hayatından gluteni çıkarmış sağlıklı besleniyor yaptığı yemeklerin tariflerini veriyordu orda görmüştüm ilk defa kuru fasülye ununu dün de bim de görünce kaçırmadım aldım beyaz un yerine bu aldıklarımı kullanıp daha sağlıklı yemekler yapmayı düşünüyorum.. bim de bulabilirseniz alın derim :KK66:

AA çok iyiymiş, un yerine her şeyde kullanılabiliyor mu?

Vayy çok zekice aklımda bulunsun:KK15:
Ama yine de acıdım bize kıııız neler hesap ediyo:KK42:
kızlar bi kaç gündür kuru fasülye ununu falan araştırıyodum dün akşam bime uğradım bişeyler almak için... bi baktım bim e gelmiş kuru fasülye unu , nohut unu , sarı mercimek unu .. hepsinden aldım
takip ettiğim bi bayan var hayatından gluteni çıkarmış sağlıklı besleniyor yaptığı yemeklerin tariflerini veriyordu orda görmüştüm ilk defa kuru fasülye ununu dün de bim de görünce kaçırmadım aldım beyaz un yerine bu aldıklarımı kullanıp daha sağlıklı yemekler yapmayı düşünüyorum.. bim de bulabilirseniz alın derim :KK66:
Cok iyi yapmışsın hayatım.
Hayatımızdan sevdiğimiz seyleri tamamen cikaramayız.
Ama böyle doğal seçenekler uretebiliriz.

1 saat kadar yuruyus yaptım. Ama burası çok soğuk ya.. eğer usumeseydim hala dışarıdaydim
Baktım donuyorum. Bi avm'ye girdim.
Yürüyen merdiveni falan da kullanmadim gerci insanlar azıcık tuhaf bakıyordu ama bol bol merdiven inip çıktım. Katlar arası tur attım. Yılbaşı şenliği gelmiş. Renklenmiş çarşı

Tadi nakliyatı andırır zannimca ama bence hiç yememekten iyidir.
Pasta börek güzel gider..
Bulursam alicam

Kek falan yapıyorlarmış, kuru fasulyeli keki duymuştum, hatta kestaneli falan sanıyorlarmış o derece güzel oluyomuş, alışmak zor olsa da alışınca süper aslında.

medusa38 medusa38 sen glütensiz beslenme iyi geliyo diyodun bu unları da denesen ya?

Back
X