Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wauww harikasın canımm, keşke benim de fırsatım olsa da yürüsem. bu sefer kilo almayıp vereceksin bi tatilde inşallah.

tatlı denk getirirlerse de bi çatal al bari, söle eşin ısrar etmesin :KK48::KK48:
Yani bu sefer eşimle birlikte değildik o yüzden iyi geçti.
Onla olsak hep lokantada falan yiyoruz. Mecburen..
Ama o hocaları ile ilgilenmek zorunda kaldı. Hep birlikte takıldılar..
Bende yirttim.

günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım

sabah
yoğurtlu chia 1 küçük kase
ara şekersiz kahve

öğle
mantar çorbası , mantar sote, 4 kaşık bulgur pilavı az salata

ara şekersiz türk kahvesi ve 1 kuru kayısı

akşam 1 minik havuç

yürüyüş 60 dk
su 2 lt

toplight toplight morordek morordek
Her zamanki gibi menü güzel..
Afiyet olsun.
Spor da var.

kızlar okullar ankarada tatil olunca bugün eşim evde kaldı çocuklarla muhtemelen yarında ben kalırım gibi geliyor çünkü böyle giderse yarında tatil olur okullar
Yarin da tatil olur mu ki? Nolur olsun cunku :rolleyes:
Günaydın kuzum. Evet.. Burada hava güneşli
Alışveriş falanda yapmam gerekiyordu. Bi gezeyim dedi m.
Gerci heryer kapalıydı o saatte
Ne guzel iste sabah temiz hava almissin super :)

günaydın kızlar :KK200:

dünden beri bi konuya denk geldim gülüyorum okudukça yaa, paylaşayım sizinle de, elti düğünde kendi gelin başını ve gelin tacını takmış beyaz kuyruklu elbise giymiş :KK48::KK48:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mle-sonunda-ikiz-gelin-olduk-d.861076/page-41

bu sayfada resmi var :KK48::KK48: ne ilginç tipler var yaa, bizim gelinimiz de düğünümde beyaz balık bi elbise giymişti ama ben çoook sonradan resimlerde farkettim, takılmıyomuşum demek ki böyle şeylere :KK48:
ayy okudum ve ben şokk :KK45:
gerçi benim eltimde bizimle balayına gelmek istemişti ama :KK45:
bunun eltide fanaymış kendini rezil etmiş ama bence

wendy wendy o neymis yaa oyle, bana yapilsa cok uyuz olurdum :)

hahah dimi yaa, gelin zaten her haliyle güzel oluyo, onunla yarışa girip beyaz giyip bakın bende güzelim diye çırpınmak sadece komik görünür :KK48::KK48:

Amanin 5. ayı bitirmisiz oyle diyor takvim.
Bunun serefine gidip sabah yogami yapayim bari dun bacaklarim agriyor diye yapamadım :KK50:

maşallah ördekcim, 6 aylık hamiş misin sen şimdi :rolleyes: zaman çabuk geçiyo dimi? bol bol foto çekil canım, ben kendimi çirkin hissediyodum çekilmedim çok bileydim çekilirmişim, pek bi sevimliymişim aslındao_O

Yani bu sefer eşimle birlikte değildik o yüzden iyi geçti.
Onla olsak hep lokantada falan yiyoruz. Mecburen..
Ama o hocaları ile ilgilenmek zorunda kaldı. Hep birlikte takıldılar..
Bende yirttim.

ay ne güzel, inşallah öle devam etsin, sen yürüyüşünü alışverişini yap, sağlıklı beslen :KK48:

Masallah didemcim. Süpersin. Sende salona mi yazıldın

Saol canim açem diye bu kurulus var ismek ve halk egitim gibi benim oturdugum sitenin icinde kizimi haftanin 2 unu kresr gturuyorum kcuk olduklari icin orda 1 den 4 kadr beklememiz gerkiyo ve o sirada istediginiz kursa gitmemiz sartmis bende spor var madem dedm spora yazildim pilates yapiyoruz pilatese dair herseyde var cok gzel cok keyifli carsamba persembe gidiyorum ama bgun gidemicen gcen hafta kzim hasta dye gidememistim bu dun gidince cok fena oldum oturuo kalkamiyorum o derece agriyo bacaklarim oyuzden bgun gitmicem zaten burdada firtina var kzimi ckartmak hic istemiyorum disari bzimki hastalik hastasida :(

Balayına mı?
Cok özür dileyerek söylüyorum :oha::oha:
eveet biz balayına gitmedik dedi bizde gelelim sizinle dedi hem daha eğlenceli olur falan dedi ben şokk:silah: tabi bişey diyemedim bilmem ki olabilir falan dedim bu baya heveslendi sonra eşime söyledim onun ne işi varmış ya ben konuşur hallederim sen yüz göz olma dedi gitmiş konuşmuş sizin ne işiniz var diye gelmedi allahtan :KK45:

Back
X