Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla bir taneye bakmak bu kadar zorlan aman allahım ben üçüz hiç düşünemiyorum :eek:bir de normal doğum yapınca bir tane ideal dedim :) korkutmak için söylemedim benim doğumum kolaydı aman yanlış anlaşılmasın ama yine de sancılar hala heryerinde gibi :))

aman bi şekilde büyütürüz ya hu :) hahah doğum trawması ayrı bi olay valla, ben doğum sancısı çekmedim ama o 9. ayda gelen hafif hafif sancılar bile yetti şahsen :)

Valla ben burayı çok sevdim bütün mesajları okuyorum ama kızım 10 aylık ve bu aralar aşık oldu bana pek yazamıyorum malum dişler birde ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum
Benim küçükte 18 aylık erkek çok yaramaz kendileri Dişlerin 16 ayda çoğu çıktı 2+3 dışı ancak kaldi

Bu arada eşim şifa orucu yaptirmiyor bana sağlığın zayiflamandan önemli diyo bişey olmaz desemde nuh diyo peygamber demiyo.

Sabah yemedim
Öğle zorla kavga dövüş yarım tost ekmeği tost yedirdi aglayacaktim

Akşam bi kase tavuk sote yoğurt duygu somurusuyle yedirildim
su iki litreyi geçti nescafe sayamadim kaç bardak spor ortalama 40 dk rampa koşu başka yapamadım yoruldum ;)

Selam kızlar, cidden kaptanımızın da dedigi gibi grup sessizlige burunmus durumda. Menü yazanlar azaldı, sanırım ceza sistemine dönmemiz gerekecek. Menü yazmayanlara ceza verecegim artık. Özellikle bugun persembe oldugu icin herkesin menüsünü görmek istiyorum. Duyduk duymadık demeyin: @servey matilda34 matilda34 @ebrusonmez @gulsayszey T TopaLsoLucaNn @zoey1616
Kaptanım inan çok kötüyüm ilaçlarda uyku yaptı yoksa biliyosun hiç bööle gelmemezlik yapmadım en düzenli yazanlardanım ama toparlayamadım daha

Şöyle merak ettim Yarinda soylersin
Yüzde hesaplamasi nasıl yapıyorduk bilen soleyebilirmi:KK66:

1 ocak 88.7 olarak başladığım kararlı diye time bugün sabah 84.0 ile devam etmekteyim yarın gene tartılıp kesin bildirimimi yapi cam.üzerimdeki kiyafetimle tartildim

1 ocak 88.7 olarak başladığım kararlı diye time bugün sabah 84.0 ile devam etmekteyim yarın gene tartılıp kesin bildirimimi yapi cam.üzerimdeki kiyafetimle tartildim
Ooo maşallah sana aradaki farkı yüzle çarp eski kiloma böl cnm

Banada ödül verin hergun yazdım menumu
:-)
Yok sana ödül mödül :p
Mezuniyetin sana ödül olacak :-)
Sayin kaptan ve kaptan yardimcim.valla girdigimden beridir menüde yazdım katilimda sağladım baktım üç msj arka arkaya yazıyorum kendim konusuyom kendim dinliyom :KK66: sadece medusa ve wendigo arada bi zoey yaziyo birde kaptan yardımcımız akışında bi sohbet olmayincasda neyazsam diyo insan :KK66:

Geldiğimden beri yazıyorum her gün menü aşk olsun bu aralar hep dışarıdayım ondan gün içinde giremiyorum vallahi
Kızlar aslında size lafım yok, ben sadece genel bi uyarı olarak yazdım. Yoksa ikiniz de geldiginiz günden beri menü yazıyorsunuz. Bu sekilde devam ;)
Kaptanım inan çok kötüyüm ilaçlarda uyku yaptı yoksa biliyosun hiç bööle gelmemezlik yapmadım en düzenli yazanlardanım ama toparlayamadım daha
Evet canım hasta oldugunun farkındayım ama bu sekilde bircok kisi menü yazmayınca uyarmak zorunda kaldım. Normal zamanda hep yazıyorsun biliyorum

hızlı giriş yapıyorsun dalincim hepsini şimdi vermeyeydin haftaya yüzden daha yüksek olurdu:KK53:

Back
X