Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hızlı giriş yapıyorsun dalincim hepsini şimdi vermeyeydin haftaya yüzden daha yüksek olurdu:KK53:
Aaa bak doğru sol edin ama o zamanda yüzde çok yükselir yüzde on falan ;) ;) ;) ama o zaman sol e yapalım sen yarın benim kilo mu 87 falan bir haftaya direk hedefim 80 olduğundan 80 kg girersin çokçakal bi takımız ;) ;) yarınki bildirimim
Önceki 88.7
Bugün 87.5 ahahahhaha

Yok sana ödül mödül :p
Mezuniyetin sana ödül olacak :-)

Kızlar aslında size lafım yok, ben sadece genel bi uyarı olarak yazdım. Yoksa ikiniz de geldiginiz günden beri menü yazıyorsunuz. Bu sekilde devam :KK66:

Evet canım hasta oldugunun farkındayım ama bu sekilde bircok kisi menü yazmayınca uyarmak zorunda kaldım. Normal zamanda hep yazıyorsun biliyorum
Mezun olsamda burdayim :-)

Aaa bak doğru sol edin ama o za humanda yüzde çok yükselir yüzde on falan :KK66: :KK66: :KK66: ama o zaman sol e yapalım sen yarın benim kilo mu 87 falan bir haftaya direk hedefim 80 olduğundan 80 kg girersin çokçakal bi takımız :KK66: :KK66: yarınki bildirimim
Önceki 88.7
Bugün 87.5 ahahahhaha
Yarın listede olsan iyi bir yüzden olurdu takım yuzdeside yükselirdi haftaya artık ha gayret Robocop lüğü sana devredecegim:-)

Bu hafta biraz serbest oldu ekmek yedim ama yarın kendi listelerime dönüyorum akşam haftalık listemi yapacam su bitmek bilmeyen Regl durumum da artık sona yaklaştık pazartesi sonuçlar için gideceğim
Smear ve kolposkopi sonucun belli olacak bir ayın 20 gün hasta geçirmekten çok sıkıldım yani :-)

tatlım dün menü payklaştın mı ben mi göremedim
Yok kaptanım dünden beri internetim yoktu şimdi başka bir yerden WiFi ile bağlandım.
İnternet Yarın öğlenden önce hallolacak inşallah
Menümü vereyim, kaçayım

10:00
2 kk peynir (beyaz-burgu)
2 haş. Yumurta
3 yk kadar Domatesli köz biber
3 ceviz, 10 zeytin
Yarım armut

14:15
Armutun diğer yarısı
1 ceviz
Burgu peynir (1 uzun)
Türk kahveli süt
2 bitter portakallı draje:KK22:

18:15
1 kase yayla çorbası
1 pors nugget
3-4 yk Domatesli köz biber
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Yarım küçük kase sütlaç:oops:
Su 3 lt
Spor:3 mil Leslie

Yarın görüşürüz :KK54:

Yok kaptanım dünden beri internetim yoktu şimdi başka bir yerden WiFi ile bağlandım.
İnternet Yarın öğlenden önce hallolacak inşallah
Menümü vereyim, kaçayım

10:00
2 kk peynir (beyaz-burgu)
2 haş. Yumurta
3 yk kadar Domatesli köz biber
3 ceviz, 10 zeytin
Yarım armut

14:15
Armutun diğer yarısı
1 ceviz
Burgu peynir (1 uzun)
Türk kahveli süt
2 bitter portakallı draje:KK22:

18:15
1 kase yayla çorbası
1 pors nugget
3-4 yk Domatesli köz biber
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Yarım küçük kase sütlaç:oops:
Su 3 lt
Spor:3 mil Leslie

Yarın görüşürüz :KK54:
tamam canım bende cok hevesli başlayp sesin çıkmayınca merak ettim canım

Mezun olsamda burdayim :-)
E artik mecbur buradasın :-)
Bu hafta biraz serbest oldu ekmek yedim ama yarın kendi listelerime dönüyorum akşam haftalık listemi yapacam su bitmek bilmeyen Regl durumum da artık sona yaklaştık pazartesi sonuçlar için gideceğim
Smear ve kolposkopi sonucun belli olacak bir ayın 20 gün hasta geçirmekten çok sıkıldım yani :-)
Hadi insallah guzel sonuclar alirsin

servey servey tatlım seni çok özledim yaaa nerelerdesin bi denk gelemiyoz bak menü de yazmıyon eskiden menülerini yazıyordun
Yazmıyacaktuım ya kaptanım benım yedıklerıöı mılletin canı cekıyor dıye aksam yemeyı keserek verebılıyorum benn ugruyorum ama denk gelemıyoruz sahnurumm

Günaydınlarrrr :)

günaydın kaptanım, muhtemelen yüzeyeldir sizinki, çünkü bana öncelikle derin temizlik yapılıp (anestezi ile uyuşturulup 2 seansta yapılıyomuş :KK42:) sonrasında yüzeyel olarak 6 ayda bir yapılacakmış, eğer güzel bakım yaparsam daha uzun süre gidermiş ama vucüt kendi üretiyomuş bunu, bi de diş eti çekilmem varmış, o nedenle yılanın başını küçükken ezmem lazım korkuyorum :KK61:

matildaaaaaa isyanında yanındayım, isyankarım bendeeeee...

haha, baksana itiraflar geliyo işte, organizatörsün sen :) ay bi ara bizde öleydik bi arkadaşımla, acaba evlilik-sünnet-doğum-mevlüt-baby shower organizasyonu işine mi girsek diyoduk :KK48::KK48: ama çok yorucu başka iş yapılmaz onu yapıcaksan.

azıcık daha sık dişini kuzum, hele bi yaşına yaklaşsın elacık, havalar da düzelir azıcık çıkar yürürsünüz, hem diyet hem spor olur sana da mis gibi.

merhaba hoşgeldiniz, ilk günkü gibi sıcacık takımımız, şenlendiriyoruz yine hep birlikte inşallah :) bende izinli üyeyim, izne ayrılınca azıcık aldım, onu vereyim gircem inşallah listelere :)
Aslında tam bana gore cok keyıflı bır iş ama benım bır suru iş var yapamam kıııı

aman bi şekilde büyütürüz ya hu :) hahah doğum trawması ayrı bi olay valla, ben doğum sancısı çekmedim ama o 9. ayda gelen hafif hafif sancılar bile yetti şahsen :)
Valla ben doğuracağım güne kadar atlaya zıplaya dolaştım çok rahat geçirdim hamileliği hiç Ağrı'm sızım olmadı son gün karnım ağrıyor sandım allah allah sonrasını hiç demiyorum :)))

Benim küçükte 18 aylık erkek çok yaramaz kendileri Dişlerin 16 ayda çoğu çıktı 2+3 dışı ancak kaldi
Daha bizim 4 tane çıktı 5. Yolda gende üst önler yok yukarı azılar çıkmış görmedim ama :)) maşallah diyin çok akıllı kızım var böyle olacağını bilsem iki üç tane daha yaparım tabi önce doğum travmasını atlattıktan sonra doğum da değil de lohusalık kabus gibiydi :KK43:

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek az omlet 2 dilim peynir yeşillik 6 zeytin 1 tk reçel çay

Ara 1 portakal

Ara 1 dilim ekmek peynir bitki çayı

Akşam pancar kavurma 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 elma
Su 3 lt olmuştur

Hala çok ama çok hastayım bide regl olcam Of depresyondayım dipteyim sondayım
Kızlar dikkat edin salgın varmış
toplight toplight kaptanım sirke dışında herşey yaptım kekik yağı bile sirkeyi de yapayım eksik kalmasın :)
morordek morordek :)

Back
X