Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol güzelim.Bende sizleri özledim.Daha sık gel artık takıma

Doğum günün kutlu olsun Sevalim.Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara.Minik cadıyla eşinle birlikte uzun ömürler diliyorum..
Bu yıll sana çok iyi gelecek ben iinanıyorum. Sen mutlaka istediğin kiloya düşeceksinn.

Vayy bu zormuşş yaa :))

teşekkürler ebruşum :KK68:

Ayy hadi insallah wendicim dön artik listelere cidden, mezun edelim seni :)

Dogum gunun kutlu olsun candycim

teşekkür ederim canımm :KK19:

Bu sabah itibariyle 67.4 kiloyum :olamaz:

ya bu kadar üzülme sen yeterince pay bıraktın hamile kalmadan önce sanırım 170 ti senin boy kilon boyunun altında hala iyisin yani :KK39:

candy_candy candy_candy sana da slm olsun :)
Doğum günün kutlu olsun :KK66:

tişkür ederim :KK28::KK28:

matilda34 matilda34 nasıl oldun.Toparladın mı biraz..

inatettimolacak inatettimolacak sen izine mi ayrıldın.? Yoğunluğun biraz azaldı mı??

morordek morordek yogaya devam değil mi??

btlbetul btlbetul Betüşüm nerelerdesin özledik yaa
Sen yokken buraların tuzu biberi yok..
Evlendin mi yoksa

T tatlitambak neredesin kuzum.Şu izin ne zaman bitecek..

azaydidem azaydidem sen de mi izinliydin??Gelde rakibeme destek ol.Dukan yapın beraber..

Günaydın canım:KK54:
Geçmişi okumaktan helak oldum:-)
Ellerinize sağlıkHoppa

Ben de hafta sonunu yiyerek geçirdim kızlar ya:ıslık:
Dışardaydım, dün de akşam misafir vardı
Hiç kontrollü olamadım:KK20:

Ama cumaya kadar söz toparlanıp eksiye geçeceğim.:KK52:

wendy wendy kararından dolayı tebrik ediyorum canım, hadi göster kendini...

candy_candy candy_candy Doğum günün kutlu olsun canım, sen de Yen'i karar/ başlangıç yapmışsın süpersin:rapci:

T TopaLsoLucaNn iki öğün konusunda sana tamamen katılıyorum canım
Kendi adıma söylüyorum diyeti lastik gibi uzata kısalta oyuncak ettim iyice...
Karatay candır aslında da, tam yapabilsem bir de ah...

Yeni gelenlerimiz hoş gelmişler...

toplight toplight , morordek morordek kaptanlarım bugün tam 101,00 geldim:oha:
Ama dediğim gibi listede yer almayacak olsam da cumaya toparlanacağım:KK56:
Hadi bakalım tempo...
Tempo...
Spor beni bekler... :KK6:
tabi temizlik sonrası bebeler müsaade edince...:temizlik::KK46:

ben de döndüm ey wendigo :KK70: ve listeye girmeye karar verdim gene. olmicak listeye girmeden yok. bugün benim doğumgünüsüm :KK68: 2017 benim yılım olacak biliyorum 2007 benim yılım olacak dedim eşimle tanıştım. bu sene de benim yılım olacak diyorum ve görmediğim kiloları hiç görmediğim eksileri bu yıl görücem biliyorum. 7 en sevdiğim sayıdır. bu hafta için planım 1 gün beyaz yumruk 3 gün atak ile dukan'a başlıyorum. geçen hafta başlamıştım ben ama diyet koçum kardeşim doğum gününden sonra başla dedi. ama ben gene de geçen hafta 2 gün yaptım haftasonu da dikkat ettim. 120 ile başlicağıma daha düşük bi kiloyla başlarım en azından :KK51:

canımmm, doğum günün kutlu olsunn, eşinle, kızınla, tüm ailenle mutlu huzurlu bi yıl olsunnn, inşallah 2'li hanelere düşesin, sonrasında bebişleri yapalım inşallah, birbirimizi motive edelim sevalim yaaa, fatscretların ekran görüntüsünü atalım bizde :)

Vayy bu ne enerji muhteşem döndün hayatım.Benimde toparlanmaya menülere el atmaya ihtiyacım var. :KK28:
Hep birlikte verelim şu fazlalıkları..
Bak seni mezun edecem unutma
En zor mezun ettiğim rakibem olacaksın heralde.. :KK70::KK70:

En zor deme :olamaz: izne ayrılmasaydın hallederdim de :KK48: tamam ebruş geçmişi yok say, hallolucak şekerim :KK15:

Ayy hadi insallah wendicim dön artik listelere cidden, mezun edelim seni :)

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Bu sabah itibariyle 67.4 kiloyum :olamaz:

anaammm, neyse bu hızla da vericeksin ördekim korkma :KK8:

wendy wendy kuzum..Bende şimdi sallama yeşil çay içiyorum.Bu hafta sonuçlarımız çok daha iyi olur umarım. :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ben 2. kupaya geçtim, tüm bitki çayları ve proteinler dışında lokma almıcam ağzıma, ne güzel veriyodum mutluydum, şimdi hem mutsuz hemde basenleri genişleme eğiliminde bi hatunum :KK42:

wendy wendy kararından dolayı tebrik ediyorum canım, hadi göster kendini...

saol canımm, hep birlikte inşallah, hadi bakalım, aç müziği çocuklarla dans et olmadı :KK73::KK73:

matilda34 matilda34 nasıl oldun.Toparladın mı biraz..

inatettimolacak inatettimolacak sen izine mi ayrıldın.? Yoğunluğun biraz azaldı mı??

morordek morordek yogaya devam değil mi??

btlbetul btlbetul Betüşüm nerelerdesin özledik yaa
Sen yokken buraların tuzu biberi yok..
Evlendin mi yoksa

T tatlitambak neredesin kuzum.Şu izin ne zaman bitecek..

azaydidem azaydidem sen de mi izinliydin??Gelde rakibeme destek ol.Dukan yapın beraber..

kuzum ne güzel yazmışsın, hele betüşe bayıldım :KK70::KK70::KK70:

candy_candy candy_candy Doğum günün kutlu olsun canım, sen de Yen'i karar/ başlangıç yapmışsın süpersin:rapci:

sağol canım 30'umdan sonra bişeyleri değiştiricem inşallah:KK51:

canımmm, doğum günün kutlu olsunn, eşinle, kızınla, tüm ailenle mutlu huzurlu bi yıl olsunnn, inşallah 2'li hanelere düşesin, sonrasında bebişleri yapalım inşallah, birbirimizi motive edelim sevalim yaaa, fatscretların ekran görüntüsünü atalım bizde :)

evet canım menü ve spor bildirimini öyle yapalım o zaman :KK49::KK49:

candy_candy candy_candy tatlım nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun

sağol kaptanım :KK50:

Back
X