Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta 2 kilo almışsın heralde
Hafiften toparlamaya çalışmak iyi olacak sanki
Emzirme döneminde de süt olsun diye yersen sana pahalıya patlar bu sonuç..
Gerçi senin boyunun maşallahı vardı demi :KK68::KK68:
Yok canım 1 haftada 2 kilo almıs olsam ölüm orucuna falan başlayabilirdim yani naptın :)
Gectigimiz cuma tartılmadım, ondan onceki cuma kilom 66.3'müs. Yani aslında 10 günde 1 kilo gibi bi sey almısım.
ya bu kadar üzülme sen yeterince pay bıraktın hamile kalmadan önce sanırım 170 ti senin boy kilon boyunun altında hala iyisin yani :KK39:
Evet canım 172 boyum. Görenler zaten cok kilo aldıgımı söylemiyor ama bana sanki hızlı alıyormusum gibi geliyor. Bir de hepsi göbege gidiyor gibi, diger kısımlarda cok bi fazlalık yok. O yüzden biraz daha rahat takılıyorum.
@matilda34 nasıl oldun.Toparladın mı biraz..

@inatettimolacak sen izine mi ayrıldın.? Yoğunluğun biraz azaldı mı??

morordek morordek yogaya devam değil mi??

@btlbetul Betüşüm nerelerdesin özledik yaa
Sen yokken buraların tuzu biberi yok..
Evlendin mi yoksa

@tatlitambak neredesin kuzum.Şu izin ne zaman bitecek..

azaydidem azaydidem sen de mi izinliydin??Gelde rakibeme destek ol.Dukan yapın beraber..
Yoga yapamadım bu ara canım, cünkü çatı kemiklerimin agrısından yürüyemiyorum bile. Dün aksam yattıgım yerde biraz kalca egzersizleri yaptım, o iyi geldi.

Yok canım 1 haftada 2 kilo almıs olsam ölüm orucuna falan başlayabilirdim yani naptın :)
Gectigimiz cuma tartılmadım, ondan onceki cuma kilom 66.3'müs. Yani aslında 10 günde 1 kilo gibi bi sey almısım.

Evet canım 172 boyum. Görenler zaten cok kilo aldıgımı söylemiyor ama bana sanki hızlı alıyormusum gibi geliyor. Bir de hepsi göbege gidiyor gibi, diger kısımlarda cok bi fazlalık yok. O yüzden biraz daha rahat takılıyorum.

Yoga yapamadım bu ara canım, cünkü çatı kemiklerimin agrısından yürüyemiyorum bile. Dün aksam yattıgım yerde biraz kalca egzersizleri yaptım, o iyi geldi.
Ordekcim nasıl aldığını anlayamazsin bile 52 ile hamile kaldım 19 .haftada 75 din nasıl aldım dedim.inanamadım çok dikkatli git

Günaydın kızlar resmen moral olarak çökmüş uyandım spor hayatım maalesef bu hafta bitiyor kayınvalidemler dönüyormuş aman ne mutluyum anlatamam artık bir ay da misafir ağırlarım Can'ımdan bezdim derler ya onun ötesine geçtim eşim de mutludur artık mutsuz ermek için evlenip başımı yaktığı için çok dertlendim çok sıkkın Can'ım görüşürüz kızlar

ben 2. kupaya geçtim, tüm bitki çayları ve proteinler dışında lokma almıcam ağzıma, ne güzel veriyodum mutluydum, şimdi hem mutsuz hemde basenleri genişleme eğiliminde bi hatunum :KK42:
Hayır hayır olumsuz düşünmeyi yasaklıyorum...
Sana ve candy_candy candy_candy ikinize deyasaklıyorum.Bu hafta çok güzel olacak..
Tekrar muhteşem bi şekilde kilo vereceksiniz...

Günaydın kızlar resmen moral olarak çökmüş uyandım spor hayatım maalesef bu hafta bitiyor kayınvalidemler dönüyormuş aman ne mutluyum anlatamam artık bir ay da misafir ağırlarım Can'ımdan bezdim derler ya onun ötesine geçtim eşim de mutludur artık mutsuz ermek için evlenip başımı yaktığı için çok dertlendim çok sıkkın Can'ım görüşürüz kızlar
:(:(:( beraber aglayalimmi

@matilda34 nasıl oldun.Toparladın mı biraz..

@inatettimolacak sen izine mi ayrıldın.? Yoğunluğun biraz azaldı mı??

morordek morordek yogaya devam değil mi??

@btlbetul Betüşüm nerelerdesin özledik yaa
Sen yokken buraların tuzu biberi yok..
Evlendin mi yoksa

@tatlitambak neredesin kuzum.Şu izin ne zaman bitecek..

azaydidem azaydidem sen de mi izinliydin??Gelde rakibeme destek ol.Dukan yapın beraber..
Canim ben dukani gectim baska hic bi diyet yapamam unuttunmu hamisim ben :D :D

zoey1616 zoey1616 ne işleri varmış kar kış kıyamette otursunlar evlerinde 1 ay ne dir yahu.
Burda birlikte yaşıyoruz Türkiye de de yazlıkları var kayınpederimin annesi hastaydı onun için gitmişlerdi şimdi geliyorlar işte eninde sonunda geleceklerdi benim kocamda iş yok belki dersiniz maddiyat falan anlayışlı ol ama maddi açıdan bir sorun yok sadece inat ettiği için beni mutsuz etmek için tehditle zorla aynı eve mahkum etti iki yılda evliliğimiz de bitti artık kimse kimsenin umrunda değil iyiydik ne güzel akşamdan beri sıkıntıdan çatlayacam geliyorlar dedi kötü insanlar asla değiller ama başka insanlarla yaşananın ne kadar zor olduğunu anlatmadım aman neyse kızlar dert sayfasına çevirdim kusura bakmayın diyetimi bırakmayacam ama eliptik yaparım diye umut ediyorum sadece

Canım öncelikle şu düşüncelerden kurtull.Şu an kayınvalidem bizde misafir.Tabiki insan rahat edemiyor. Ama olumlu düşün..
Herşeyi sen yapmak zorunda değilsin.Bir aylığına geliyorlarsa misafir sayılmazlar. Bırak yemeği veya temizliği o yapsın..Çok yıpratma kendini..
Laf sokmaları falan varsa da oralı olma..
Tınlamazsan daha çok zorlarına gider..
Ne sıkıntın olursa bana yazabilirsin..Yardımcı olamam belki ama elimden geldiğince rahatlatmaya çalışırım.
Sporunu da odana çekilip yapabilirsin..
Ben bu aralar sınavdan dolayı müsait olmuyorum.Ama şu sınav bi geçsin kaynanamı da alıcam karşıma birlikte yapacaz.Zaten hergün yürüşe çıkıyor. Bana sıkıntı olmuyor.Umarım sende bi yolunu bulır.Kafana göreayarlarsın..

Back
X