Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar

İsmim aynur 24 yaşındayım 3 aylık evliyim
1 senedir diyet yapıyorum 124 kg ile başladığım yolda şu anda 99.8 kg 1.74 boyundayim kendimi sağlık olarak iyi hissediyorum günlük sguat ve Leslie plank bacak egzersizi yapıyorum ama kısa süreli diyetler yapiyordum örnek 5 gün yapıp 2 gün dinlenmek için bu yüzden kendimi huzursuz hissediyorum ve artık süreli uzun sağlıklı beslenme yolunda yalnız kalmak istemediğim için sizlerle bir olmayı seçtim

Merhabalar

1 senedir diyet yapıyorum 124 kg ile başladığım yolda şu anda 99.8 kg 1.74 boyundayim kendimi sağlık olarak iyi hissediyorum günlük sguat ve Leslie plank bacak egzersizi yapıyorum ama kısa süreli diyetler yapiyordum örnek 5 gün yapıp 2 gün dinlenmek için bu yüzden kendimi huzursuz hissediyorum ve artık süreli uzun sağlıklı beslenme yolunda yalnız kalmak istemediğim için sizlerle bir olmayı seçtim
Hoşgeldin canım,
Çok güzel vermişsin tebrik ederim
Kilolarımız yakın, ama maşallah senin boy uzun...
Ben 1,64 üm hafta sonu saçmalayıp 101 oldum, 99,5 tum geçen hf...
Burada hep beraber veririz inşallah..

Canım öncelikle şu düşüncelerden kurtull.Şu an kayınvalidem bizde misafir.Tabiki insan rahat edemiyor. Ama olumlu düşün..
Herşeyi sen yapmak zorunda değilsin.Bir aylığına geliyorlarsa misafir sayılmazlar. Bırak yemeği veya temizliği o yapsın..Çok yıpratma kendini..
Laf sokmaları falan varsa da oralı olma..
Tınlamazsan daha çok zorlarına gider..
Ne sıkıntın olursa bana yazabilirsin..Yardımcı olamam belki ama elimden geldiğince rahatlatmaya çalışırım.
Sporunu da odana çekilip yapabilirsin..
Ben bu aralar sınavdan dolayı müsait olmuyorum.Ama şu sınav bi geçsin kaynanamı da alıcam karşıma birlikte yapacaz.Zaten hergün yürüşe çıkıyor. Bana sıkıntı olmuyor.Umarım sende bi yolunu bulır.Kafana göreayarlarsın..
Bir aylığına değil temelli geliyorlar bir ay gelen giden misafir hiç eksik olmaz odam küçük kendim bile zor geçiyorum spor yapacak hiç yerim yok zaten yemekten bulaşıktan çıkıp da spor yapacak Zaman olmaz o gelince görümcem de gelip yerleşiyor hergün burda ne kadar iyi olursa olsun istemiyorum artık çok bunaldım anlatamam

Ben dünden bugüne +100 çıktım nasıl oldu niye oldu anlamadım ki :KK43: :KK43:;( çok moralim bozuldu motivasyon kırıldı biraz
ödem yapmışsındır tatlım ya da regli olacaksındır bir de ben eğer suyu az içersem ertesi gün şişiyorum dün suyu az mı içtin?
Günaydın kızlar resmen moral olarak çökmüş uyandım spor hayatım maalesef bu hafta bitiyor kayınvalidemler dönüyormuş aman ne mutluyum anlatamam artık bir ay da misafir ağırlarım Can'ımdan bezdim derler ya onun ötesine geçtim eşim de mutludur artık mutsuz ermek için evlenip başımı yaktığı için çok dertlendim çok sıkkın Can'ım görüşürüz kızlar
canım eninde sonunda geleceklerdi böyle düşün şimdiden böyle canını sıkarsan gün geçmez tatlım yaa hani bir laf var tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak durumun iyi yönlerini bulmaya çalış
Akşam fırsat bulursunuz umarım.Şu yanlış doğruyu götürme işi çok feci oldu..
aynen yaa evde bu arada bebelerden hiç fırsat olmuyor ki çalışmaya
Merhabalar

hoşgeldin canım aramıza kurallarımızı da okudun mu? onları okuyup kabul etmen gerekiyor bir de
hep birlikte vereceğiz kilolarımızı

Ordekcim nasıl aldığını anlayamazsin bile 52 ile hamile kaldım 19 .haftada 75 din nasıl aldım dedim.inanamadım çok dikkatli git
Sen cidden cok almıssın ya gerci ikizlerde nasıl oluyor bilmiyorum. Ben su an 24. hafta icindeyim. Toplamda 7,5 kg almıs oldum.
Ben dünden bugüne +100 çıktım nasıl oldu niye oldu anlamadım ki :KK43: :KK43:;( çok moralim bozuldu motivasyon kırıldı biraz
Ödem falan olabilir canım, sen dikkat etmeye devam et gider +100 dedigin nedir ;)
Günaydın kızlar resmen moral olarak çökmüş uyandım spor hayatım maalesef bu hafta bitiyor kayınvalidemler dönüyormuş aman ne mutluyum anlatamam artık bir ay da misafir ağırlarım Can'ımdan bezdim derler ya onun ötesine geçtim eşim de mutludur artık mutsuz ermek için evlenip başımı yaktığı için çok dertlendim çok sıkkın Can'ım görüşürüz kızlar
Canım birlikte yaşamak büyük sorun bence de ama zaten başından beri böyleymis anladıgım kadarıyla. Nasıl bi çözüm bulunabilir bilemedim :(
Ördeğim eğer böyleyse çok değilmiş..Canını sıkma sen.
İşte toplamda 7,5 oldu Ebruşum. Son aylarda daha cok alınıyor diyorlar ama sonunda 15'i bari gecmeyeyim diyorum :(
Merhabalar

Hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim.
Hedef kilon kaç canım, ben onu da kaydedeyim hemen.
Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. İnsallah hedefine ulasacaksın en kısa sürede ;)

Sen cidden cok almıssın ya gerci ikizlerde nasıl oluyor bilmiyorum. Ben su an 24. hafta icindeyim. Toplamda 7,5 kg almıs oldum.

Ödem falan olabilir canım, sen dikkat etmeye devam et gider +100 dedigin nedir :KK66:

Canım birlikte yaşamak büyük sorun bence de ama zaten başından beri böyleymis anladıgım kadarıyla. Nasıl bi çözüm bulunabilir bilemedim :KK43:

İşte toplamda 7,5 oldu Ebruşum. Son aylarda daha cok alınıyor diyorlar ama sonunda 15'i bari gecmeyeyim diyorum :KK43:

Hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim.
Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. İnsallah hedefine ulasacaksın en kısa sürede :KK66:

Ödem falan olabilir canım, sen dikkat etmeye devam et gider +100 dedigin nedir :KK66:

Canım birlikte yaşamak büyük sorun bence de ama zaten başından beri böyleymis anladıgım kadarıyla. Nasıl bi çözüm bulunabilir bilemedim :KK43:

İşte toplamda 7,5 oldu Ebruşum. Son aylarda daha cok alınıyor diyorlar ama sonunda 15'i bari gecmeyeyim diyorum :KK43:

Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. İnsallah hedefine ulasacaksın en kısa sürede :KK66:

toplight toplight Candy1Candy Candy1Candy hosbulduk arkadaslar..
Candy nice saglıklı ve mutlu yıllar diliyorum sana. :)
A aynurkaya37 sende hosgeldin canım bende bu takımda yeniyim.insallah hep beraber bu işin üstesinden geliriz .. :)

Kızlar dukan diyetinden bahsetmissiniz. Kendiniz arastırıp bilgi edinerek mi uyguluyorsunuz? Kitabını aldınız mı?

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Okudum kabul ettim

zoey1616 zoey1616 seni okadar iyi anliyorum ki o yuzden teselli etmeye calismicam çünkü hiçbirşey seni teselli etmicek.allah büyüktür deyip katlanmak kalıyor.yada inşallah esin insafa gelir diye beklemek :(

ebrusonmez ebrusonmez toplight toplight morordek morordek
Ebrucum derdim bugün artı çıktım :(
Kızlar adet donemime on gün var dün suyu azda icmedim ama niye bol e odu hergün bol e olursa vay halime ödem mi acaba deyip detox la devam ediyorum bugün moralim epey bozuldu.

Yeni gelen arkadaşım hg

canım ondan noolcak, motivasyon kırmaya yer arama bakimm, hallolur :)

Tamm hayatım ben sana güveniyorum.. :KK15:

:KK15::KK15::KK15:

aman dertlenme kuzum, herkesin bi derdi var :(

Hayır hayır olumsuz düşünmeyi yasaklıyorum...
Sana ve @candy_candy ikinize deyasaklıyorum.Bu hafta çok güzel olacak..
Tekrar muhteşem bi şekilde kilo vereceksiniz...

canımm, aynen.. bugün arkadaşım kek ikram etti, almadım, tarçınlı su içiyom şu an, bekleyin beni anacımmmm :KK48::KK48:

Ikiz gebelikte herşey iki katı olur demişti dr kiloda diğer komplikasyonlarda ama bence gene de çok hızlı aldım 19.hafta 75 di 88 89 la bitirdim ilk 5 ay istahim inanılmaz açıldı kilo almaya da elverisliymisim

canım ondan noolcak, motivasyon kırmaya yer arama bakimm, hallolur :)

:KK15::KK15::KK15:

aman dertlenme kuzum, herkesin bi derdi var :KK43:

canımm, aynen.. bugün arkadaşım kek ikram etti, almadım, tarçınlı su içiyom şu an, bekleyin beni anacımmmm :KK48::KK48:
100 grm 100 grm sismedikmi zaten millet manken gibi gezsin biz bol e bonfile kıvamında off ya gidecek bu kilolar gitmeli

Back
X