Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir aylığına değil temelli geliyorlar bir ay gelen giden misafir hiç eksik olmaz odam küçük kendim bile zor geçiyorum spor yapacak hiç yerim yok zaten yemekten bulaşıktan çıkıp da spor yapacak Zaman olmaz o gelince görümcem de gelip yerleşiyor hergün burda ne kadar iyi olursa olsun istemiyorum artık çok bunaldım anlatamam
Çok zor cnm ev ev üstüne olmaz tabi bi de gurbette iyice zor benimkiler uzakta seni anlmam zor tabş yaşayan bilir cnm ama kendinide bu kadar yıpratma
Eşin neden mutsuz olmanı istiyo anlamadım

@toplight @Candy1Candy hosbulduk arkadaslar..
Candy nice saglıklı ve mutlu yıllar diliyorum sana. :)
A aynurkaya37 sende hosgeldin canım bende bu takımda yeniyim.insallah hep beraber bu işin üstesinden geliriz .. :)

Kızlar dukan diyetinden bahsetmissiniz. Kendiniz arastırıp bilgi edinerek mi uyguluyorsunuz? Kitabını aldınız mı?
Bu konuda içimizde en bilgili medusa38 medusa38 ama bende yapıyorum arada kitap almadım

canım ondan noolcak, motivasyon kırmaya yer arama bakimm, hallolur :)

:KK15::KK15::KK15:

aman dertlenme kuzum, herkesin bi derdi var :KK43:

canımm, aynen.. bugün arkadaşım kek ikram etti, almadım, tarçınlı su içiyom şu an, bekleyin beni anacımmmm :KK48::KK48:
:KK9:demek keke Hayır dedin beklemem gelirim arkandan hadi bakalım bu hafta güzel şeyler yapalım leslie de yap bende bisiklet

Neden oluyormuş bişey demedi mi dr
Doktor bilse derdisanirum :-
matilda34 matilda34 nasıl oldun.Toparladın mı biraz..

@inatettimolacak sen izine mi ayrıldın.? Yoğunluğun biraz azaldı mı??

@morordek yogaya devam değil mi??

@btlbetul Betüşüm nerelerdesin özledik yaa
Sen yokken buraların tuzu biberi yok..
Evlendin mi yoksa

@tatlitambak neredesin kuzum.Şu izin ne zaman bitecek..

@azaydidem sen de mi izinliydin??Gelde rakibeme destek ol.Dukan yapın beraber..
Didem hamile ya arti dukan degil bebek yapiyo
Merhabalar

İsmim aynur 24 yaşındayım 3 aylık evliyim
1 senedir diyet yapıyorum 124 kg ile başladığım yolda şu anda 99.8 kg 1.74 boyundayim kendimi sağlık olarak iyi hissediyorum günlük sguat ve Leslie plank bacak egzersizi yapıyorum ama kısa süreli diyetler yapiyordum örnek 5 gün yapıp 2 gün dinlenmek için bu yüzden kendimi huzursuz hissediyorum ve artık süreli uzun sağlıklı beslenme yolunda yalnız kalmak istemediğim için sizlerle bir olmayı seçtim
Hosgeldin burada diledigin gibi kilo verirsin umarim

Ben dünden bugüne +100 çıktım nasıl oldu niye oldu anlamadım ki :KK43: :KK43:;( çok moralim bozuldu motivasyon kırıldı biraz

canım tartı motivasyonunu etkiliyorsa haftada 1 tartıl riske girme derim

Günaydın kızlar resmen moral olarak çökmüş uyandım spor hayatım maalesef bu hafta bitiyor kayınvalidemler dönüyormuş aman ne mutluyum anlatamam artık bir ay da misafir ağırlarım Can'ımdan bezdim derler ya onun ötesine geçtim eşim de mutludur artık mutsuz ermek için evlenip başımı yaktığı için çok dertlendim çok sıkkın Can'ım görüşürüz kızlar

canım kayınvalidenle falan anlaşamıyor musun hiç? bence tavrını net koy kendin ol. içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hiçbir zaman keşke deme.. evde spor yapamıyorsan dışarı çık yürüyüş yap. neden beraber yaşamak durumunda olduğunuzu sorabilir miyim çok özel değilse? bi de sen çalışıyor musun yoksa evde misin?

Hayır hayır olumsuz düşünmeyi yasaklıyorum...
Sana ve candy_candy candy_candy ikinize deyasaklıyorum.Bu hafta çok güzel olacak..
Tekrar muhteşem bi şekilde kilo vereceksiniz...

inşallah ebrucum takım canlandı ne güzel daha motive olacağımızı düşünüyorum bu şekilde ben de

Canim ben dukani gectim baska hic bi diyet yapamam unuttunmu hamisim ben :KK70: :KK70:

canım hamileyken dukan yapabilirsin ölüm orucu değil ki bu dukan gayet sağlıklı bi diyet ve hamileler için dukan diye bi versiyonu da var kitapta ordan bakıp uygulayabilirsin. benim hamileliğimde doktorum dukanın seyir evresini yapmamı önermişti bana ki hamileler için olan seyirden de kolay

Merhabalar

İsmim aynur 24 yaşındayım 3 aylık evliyim
1 senedir diyet yapıyorum 124 kg ile başladığım yolda şu anda 99.8 kg 1.74 boyundayim kendimi sağlık olarak iyi hissediyorum günlük sguat ve Leslie plank bacak egzersizi yapıyorum ama kısa süreli diyetler yapiyordum örnek 5 gün yapıp 2 gün dinlenmek için bu yüzden kendimi huzursuz hissediyorum ve artık süreli uzun sağlıklı beslenme yolunda yalnız kalmak istemediğim için sizlerle bir olmayı seçtim

canım ne güzel kilo vermişsin ben de 124 ile başladım 104'e kadar düştüm ama son 7 ayda tekrar 120'yi gördüm :KK43:
uzun süreli uygulanabilecek bi diyet yapman daha iyi olur senin adına çok doğru bi karar vermişsin tekrardan hoş geldin :KK19:
Bir aylığına değil temelli geliyorlar bir ay gelen giden misafir hiç eksik olmaz odam küçük kendim bile zor geçiyorum spor yapacak hiç yerim yok zaten yemekten bulaşıktan çıkıp da spor yapacak Zaman olmaz o gelince görümcem de gelip yerleşiyor hergün burda ne kadar iyi olursa olsun istemiyorum artık çok bunaldım anlatamam

eşinin bu konuya yaklaşımı nasıl canım? ayrıca buraya tabiki de dertlerini de yazabilirsin tüm bu hisler bu kilo verme sürecimizi etkiliyor sonuçta

@toplight @Candy1Candy hosbulduk arkadaslar..
Candy nice saglıklı ve mutlu yıllar diliyorum sana. :)
A aynurkaya37 sende hosgeldin canım bende bu takımda yeniyim.insallah hep beraber bu işin üstesinden geliriz .. :)

Kızlar dukan diyetinden bahsetmissiniz. Kendiniz arastırıp bilgi edinerek mi uyguluyorsunuz? Kitabını aldınız mı?

canım çok teşekkür ederim:KK15:

ödem yapmışsındır tatlım ya da regli olacaksındır bir de ben eğer suyu az içersem ertesi gün şişiyorum dün suyu az mı içtin?

canım eninde sonunda geleceklerdi böyle düşün şimdiden böyle canını sıkarsan gün geçmez tatlım yaa hani bir laf var tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak durumun iyi yönlerini bulmaya çalış

aynen yaa evde bu arada bebelerden hiç fırsat olmuyor ki çalışmaya

hoşgeldin canım aramıza kurallarımızı da okudun mu? onları okuyup kabul etmen gerekiyor bir de
hep birlikte vereceğiz kilolarımızı
İki senedir iyi bir yön bulmaya çalışmaktan harap oldum zaten kocam da parçalayıp atıyor köpek gibi azıcık ağzımı açsam sanki annesine babasına birşey diyormuşum gibi

Sen cidden cok almıssın ya gerci ikizlerde nasıl oluyor bilmiyorum. Ben su an 24. hafta icindeyim. Toplamda 7,5 kg almıs oldum.

Ödem falan olabilir canım, sen dikkat etmeye devam et gider +100 dedigin nedir :KK66:

Canım birlikte yaşamak büyük sorun bence de ama zaten başından beri böyleymis anladıgım kadarıyla. Nasıl bi çözüm bulunabilir bilemedim :KK43:

İşte toplamda 7,5 oldu Ebruşum. Son aylarda daha cok alınıyor diyorlar ama sonunda 15'i bari gecmeyeyim diyorum :KK43:

Hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim.
Hedef kilon kaç canım, ben onu da kaydedeyim hemen.
Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. İnsallah hedefine ulasacaksın en kısa sürede :KK66:
Çözüm yok Can'ım kocamın insafsızlığının cezasını çekiyorum hepsi bu

canım kayınvalidenle falan anlaşamıyor musun hiç? bence tavrını net koy kendin ol. içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hiçbir zaman keşke deme.. evde spor yapamıyorsan dışarı çık yürüyüş yap. neden beraber yaşamak durumunda olduğunuzu sorabilir miyim çok özel değilse? bi de sen çalışıyor musun yoksa evde misin?

inşallah ebrucum takım canlandı ne güzel daha motive olacağımızı düşünüyorum bu şekilde ben de

canım hamileyken dukan yapabilirsin ölüm orucu değil ki bu dukan gayet sağlıklı bi diyet ve hamileler için dukan diye bi versiyonu da var kitapta ordan bakıp uygulayabilirsin. benim hamileliğimde doktorum dukanın seyir evresini yapmamı önermişti bana ki hamileler için olan seyirden de kolay

canım ne güzel kilo vermişsin ben de 124 ile başladım 104'e kadar düştüm ama son 7 ayda tekrar 120'yi gördüm :KK43:
uzun süreli uygulanabilecek bi diyet yapman daha iyi olur senin adına çok doğru bi karar vermişsin tekrardan hoş geldin :KK19:

eşinin bu konuya yaklaşımı nasıl canım? ayrıca buraya tabiki de dertlerini de yazabilirsin tüm bu hisler bu kilo verme sürecimizi etkiliyor sonuçta

Anlaşıyoruz bir sorun yok ama kayınpederim evden asla çıkmaz çok bunalıyorum hep onlar Nasıl istiyorsa öyle yaşıyorum yani tek başına birşey yapma ihtimalim yok eşim asla benden yana olmadı o ne derse o olur o Nasıl isterse öyle yaşarız eşimden nefret ediyorum sadece kızım için bekliyorum doğru Zaman geldiğinde herşeyi zaten bırakıp kızımla Mutlu bir hayat yaşamak için elimden geleni yapacam çalışmıyorum Can'ım ağzı açılınca tek çöpe ihtiyacın yok herşeyin var diyor huzur mutluluk sevgi yok herşeyim olsa ne olucak yine bir ton hakaret etti gitti suratsız ağzı küfür dolu bir Ada'm işte benim sevdiğim Ada'm gitti annesinin kuzusu bir canavar çıktı içinden

@ozlem canım ben Dukan'ın kitabını, ilgili blogları herşeyi okumuştum zamanında.. kitabın güncellemeleri falan da var. sosyal ağlardan da geniş katılımlı sayfaları takip edebilirsin. ama muhakkak önce kitabı okumalısın. Dukan'ın sağlıksız olduğunu iddia eden herkese karşıyım :KK48: sadece Atak evresi o da 100 kilonun altındaysan 5 günden az yapman gerekiyor. kaldı ki o bile "Dukan sağlıksız bıdı bıdı.." diyen insanların yaptığı şok diyetlerden sağlıklıdır. yulaf'a, süte, proteine alerjin olur anlarım ne bileyim özel bi rahatsızlığın olur onu da anlarım ama istisnadır kaideyi bozmaz. hele seyir evresinin normal bir diyetten bi tek buğday yoksunluğu vardır yani.. ben yarın tekrar Dukana başlıyorum ve bu sefer o seyir evresini bitiricem

ha dip not: tatlandırı hususunda farklı fikirler olabilir Dukan tatlandırı tüketimini serbest kılsa da zorunda kılmıyor. Tatlandırıcı kullanmadan da Dukan yapabilirsin ama ben tatlandırıcı tüketiminin de aşırıya kaçılmadıkça bi zararı olduğuna dair kanıtlanmış hiçbir şey görmedim bugüne kadar. Gene Dukanda da tatlılar tolere (sınırlı miktarda izinli) gıdalarla yapıldığı için fazla da tüketemiyorsun zaten :kahve:

Çok zor cnm ev ev üstüne olmaz tabi bi de gurbette iyice zor benimkiler uzakta seni anlmam zor tabş yaşayan bilir cnm ama kendinide bu kadar yıpratma
Eşin neden mutsuz olmanı istiyo anlamadım
Çünkü o annesinin dibinde Mutlu benim ne olduğum önemli değil önemli olan onun Mutlu olması onun ne istediği

Anlaşıyoruz bir sorun yok ama kayınpederim evden asla çıkmaz çok bunalıyorum hep onlar Nasıl istiyorsa öyle yaşıyorum yani tek başına birşey yapma ihtimalim yok eşim asla benden yana olmadı o ne derse o olur o Nasıl isterse öyle yaşarız eşimden nefret ediyorum sadece kızım için bekliyorum doğru Zaman geldiğinde herşeyi zaten bırakıp kızımla Mutlu bir hayat yaşamak için elimden geleni yapacam çalışmıyorum Can'ım ağzı açılınca tek çöpe ihtiyacın yok herşeyin var diyor huzur mutluluk sevgi yok herşeyim olsa ne olucak yine bir ton hakaret etti gitti suratsız ağzı küfür dolu bir Ada'm işte benim sevdiğim Ada'm gitti annesinin kuzusu bir canavar çıktı içinden

hadi yaa çok üzüldüm çok :KK42: en çok da severek evlendiğin bir adam için şimdi bunları düşünüyor olman, bu hale getirilmiş olman beni çok üzdü. eğer gemileri yaktıysan bence çekip gitmeden önce kendi isteklerini ve kendini kabul ettirmeyi düşün ve dene.. mesela çalışmak istiyorsan ihtiyacım olduğu için değil istediğim için çalışmak istiyorum de. kayınbaban dışarı çıkmıyorsa kızını onlara bırak sen dışarı çık.. eşine de çok bunaldığını spor yapmanın sana iyi geldiğini falan söyle.. o da seni hala seviyordur eminim sadece bişeyleri içinizde çok biriktirmişsiniz bence birbirinizle paylaşamamışsınız. onunla paylaşmaya çalış güzellikle.

eminim ki kendin olmaya başladığında etrafındakiler seni o kadar bunaltmayacak. baktın sert yapıyorlar gemileri yakmışsın zaten işinize gelirse dersin.

bi de senin ailenin sana karşı tutumu nedir? yani arkanda duracaklar mı? seni koruyup kollayacaklar mı? bıraktığında nasıl geçiniceksin? ne iş yapacaksın? nasıl yaşayacaksın bunları düşündün mü? bi de kızın kaç yaşında?

Mutlu dogum gunleri bi nde dukana baslama kararimi dogum gnumde aldim ve basardim darisi basiniza

Allah kolaylik versin canim ayni sorunlar benzerleri yasiyoruz bizde

Back
X