- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #227.521

Dukani ben 3 ay yaptim 38 yasindayim 2 oglum var Ankarada yasiyorum 90 kg baslamistim 70 civari biraktim kendi programlarima gectim kitabida almistim ama nette kitaptaki bilgiler var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm ya sende eşini sevmiyorsun artık anladığım kadarıyla böyle çok zor tabi hayatı sürdürmek allah hakkında hayırlısını versin cnmÇünkü o annesinin dibinde Mutlu benim ne olduğum önemli değil önemli olan onun Mutlu olması onun ne istediği
Bravo cnm benim spora da başlıyoz bitircen bu işi :)ne sandın kuzucummm, yok dedimm :) tamam akşama leslie ablayla randevum var :)
Çalışma konusunda eşim çok katı ailesi de biraz geri kafalı çocuğumu asla bırakmak istemiyorum daha on aylık eşime sert yapamazsın defol git der direk hatta küfürle söyler yazmak istemedim bu haftalarda iyiydik hatta dün hariç çok iyiydik birbirimize sarılıp uyuduk bile böyle diyorum bunlar bitti aramızda çünkü sadece aynı ev içinde iki yabancı konuşup yemek yiyen o haldeydik geleceklerini duyunca çok sinirlerim bozuldu herşeye karışırlar çocuğuma bana iyi olmak yetmiyor eşim de geri kafalının önde gideni aman bir laf söyle allahım hiç susmaz bıktırır o çenesiyle bende susma moduna geçtim kendi konuşuyor kendi dinliyor artıkhadi yaa çok üzüldüm çoken çok da severek evlendiğin bir adam için şimdi bunları düşünüyor olman, bu hale getirilmiş olman beni çok üzdü. eğer gemileri yaktıysan bence çekip gitmeden önce kendi isteklerini ve kendini kabul ettirmeyi düşün ve dene.. mesela çalışmak istiyorsan ihtiyacım olduğu için değil istediğim için çalışmak istiyorum de. kayınbaban dışarı çıkmıyorsa kızını onlara bırak sen dışarı çık.. eşine de çok bunaldığını spor yapmanın sana iyi geldiğini falan söyle.. o da seni hala seviyordur eminim sadece bişeyleri içinizde çok biriktirmişsiniz bence birbirinizle paylaşamamışsınız. onunla paylaşmaya çalış güzellikle.
eminim ki kendin olmaya başladığında etrafındakiler seni o kadar bunaltmayacak. baktın sert yapıyorlar gemileri yakmışsın zaten işinize gelirse dersin.
bi de senin ailenin sana karşı tutumu nedir? yani arkanda duracaklar mı? seni koruyup kollayacaklar mı? bıraktığında nasıl geçiniceksin? ne iş yapacaksın? nasıl yaşayacaksın bunları düşündün mü? bi de kızın kaç yaşında?
Eşin inadına yapıyorsa alttan al.Aranız düzelene kadar ''sen nasıl istersen öyle olsun'' ayağına yat.Sonra yavaştan yavaştan bak başbaşa olsaydık belki şunu yapardık. Başbaşa olsaydık şöyle olurdu diye ufaktan çıtlat..Burda birlikte yaşıyoruz Türkiye de de yazlıkları var kayınpederimin annesi hastaydı onun için gitmişlerdi şimdi geliyorlar işte eninde sonunda geleceklerdi benim kocamda iş yok belki dersiniz maddiyat falan anlayışlı ol ama maddi açıdan bir sorun yok sadece inat ettiği için beni mutsuz etmek için tehditle zorla aynı eve mahkum etti iki yılda evliliğimiz de bitti artık kimse kimsenin umrunda değil iyiydik ne güzel akşamdan beri sıkıntıdan çatlayacam geliyorlar dedi kötü insanlar asla değiller ama başka insanlarla yaşananın ne kadar zor olduğunu anlatmadım aman neyse kızlar dert sayfasına çevirdim kusura bakmayın diyetimi bırakmayacam ama eliptik yaparım diye umut ediyorum sadece
Cnm sizin sorununuz sadece aile değil sanırım siz aranızdaki saygı ve sevgiyi kaybetmişsiniz ben böyle anladım yani iyi düşünerek hareket et cnm yaşın genç hayat seninÇalışma konusunda eşim çok katı ailesi de biraz geri kafalı çocuğumu asla bırakmak istemiyorum daha on aylık eşime sert yapamazsın defol git der direk hatta küfürle söyler yazmak istemedim bu haftalarda iyiydik hatta dün hariç çok iyiydik birbirimize sarılıp uyuduk bile böyle diyorum bunlar bitti aramızda çünkü sadece aynı ev içinde iki yabancı konuşup yemek yiyen o haldeydik geleceklerini duyunca çok sinirlerim bozuldu herşeye karışırlar çocuğuma bana iyi olmak yetmiyor eşim de geri kafalının önde gideni aman bir laf söyle allahım hiç susmaz bıktırır o çenesiyle bende susma moduna geçtim kendi konuşuyor kendi dinliyor artık
Bravo cnm benim spora da başlıyoz bitircen bu işi :)
Gecmis olsuuunKızım ateşlenmiş, bu günlük sporu yapamıcam ama diyeti bozmucam da, bu günlük böle olsun![]()
Ay geçmiş olsun cnm beni de öğretmen aradı çok başım ağrıyo demiş gidip aldım bi ilaç verdim daha iyi gibiKızım ateşlenmiş, bu günlük sporu yapamıcam ama diyeti bozmucam da, bu günlük böle olsun![]()
Geçmiş olsun canımKızım ateşlenmiş, bu günlük sporu yapamıcam ama diyeti bozmucam da, bu günlük böle olsun![]()
Denedim Can'ım olmuyorEşin inadına yapıyorsa alttan al.Aranız düzelene kadar ''sen nasıl istersen öyle olsun'' ayağına yat.Sonra yavaştan yavaştan bak başbaşa olsaydık belki şunu yapardık. Başbaşa olsaydık şöyle olurdu diye ufaktan çıtlat..
Tabi eğer başka sorunlar varsa o zamn sende rest çek.
Emzirirken detoks muKızlar ya emzirirken yapabileceğim şöyle 3-5 günlük bi detoks var mı bildiğiniz????
Aynen Can'ım saygı falan hiç birşey kalmadı kendi Halim'de yaşamaya çalışıyorumCnm sizin sorununuz sadece aile değil sanırım siz aranızdaki saygı ve sevgiyi kaybetmişsiniz ben böyle anladım yani iyi düşünerek hareket et cnm yaşın genç hayat senin
Geçmiş olsun Can'ımKızım ateşlenmiş, bu günlük sporu yapamıcam ama diyeti bozmucam da, bu günlük böle olsun![]()
Ailen nerdeAynen Can'ım saygı falan hiç birşey kalmadı kendi Halim'de yaşamaya çalışıyorum
Kızlar ya emzirirken yapabileceğim şöyle 3-5 günlük bi detoks var mı bildiğiniz????
Canım şok diyet tarzı değil de, şöyle bir toparlanma için masum bişeyler...Emzirirken detoks mu![]()