Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

doğum günü menüsü bişi diyemem de sabah sabah colaya takıldım :KK48::KK48:

o da benim kendime doğum günü hediyem :KK48::KK48: ya çay istedim getirmediler ben de gittim bakkaldan meyve suyu alacaktım bu meretle de kola iyi gidiyo ben de amaaan bugün benim dogumgünüm dedim aldım gitti :21:

Kızım kostüm istiyomuş, prenses olacakmış, aman Allahım ne ara büyüdü, ne ara öğrendi bunları yareppim..

Kızlar kızınıza aldığınız öle özel bi elbise falan var mıydı ya? candy_candy candy_candy @azaydidem resmini atın, tarif edin, yer söyleyin alayım kuzuma. Hafta kuzenlerimin bebek mevlüdü var, giysin orda bari. Netten baktım baktım bulamadım düzgünce bişi.
Cnm kapali carsida magazalarda istedigin tarz elbise bulabilirsin kardesim kizima dugun icin alacagi zaman gezmistik guzel seyler var

Ben de menü bildireyim bari :KK17: ama doğumgünü menüsü olduğunu unutmadan kötü yorumlara kapalıyım bugün sırf düzenli menü bildirme olayına hafta başından başlayayım diye paylaşıyorum.

09.01.2017 Pazartesi Menüm

Sabah:
2 adet biberli ekmek (ekmek hamuru küçük poğaça kadar parçalara ayrılıyor üzerine biber salçalı kavrulmuş soğanlı sos sürülüyor fırında pişiriliyor kalorili bişi yani)
330 ml kola :eek:

Ara:
Sade Türk kahvesi

Öğlen:
Etli taze fasulye
1 pors. bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara:
1 kupa şekersiz çay + kalorili bişi daha 200 cal falan)

Ara 2:
Yeşil elma

Akşam:
Karışık pide
15'li nugget menü
Ayran
:KK57::KK57::KK57::KK57:

Ara:
kalorili bişi daha

böyle dünkü menüm toplam 2745 cal :KK57::KK57:

bu da ayrıntısı, "ah burda gördüm,benim de canım çekti yedim yicem bıdı bıdı" :ukala: dicek arkadaşlar ayrıntılı listeye bakmasınlar :KK15:

Eki Görüntüle 1937238
Colayi bence zero olanlardan tercih edebilirsin dukana baslayinca ben hic tatli yapmadim ama zerolarla tatli ihtiyacimi giderdim hem normal kola cok kalorili birde zeroya alisinca normal kolayi icemiyorum artik ben :-)

Kan grubuna göre analiz di mi bu
Benim grubum 0rh+ bide beni analiz eder misin :)
Ayni kan grubuna sahibiz cnm o yuzden kolay olacak:-)
0 grubu en belirgin ozelligi etcil olmasi biz proteinsiz yasayamayan bi grubuz
Herkesin cani tatli ceker benim canim et ceker :-)
Bize alerji derecesinde iyi gelmeyen tahil grubu ekmek hamurisi baklagiller hic bize gore degil
Sevsek bile yedigimizde cok rahatsiz oluruz midemiz siser
Her daim sorunsuz bir mide icin az karbonhidrat ve iyi karbonhidrat olmasi lazim
Bu karbonhidratida bi proteinle alacaz
O yuzden sebze ve meyveyi yogurtla sutle beraber yemek bize iyi geliyo
Bi sifir grubu olarak bana en iyi gelen sebzeler
Brokoli kereviz yesil fasulye patlican pancar semizotu pirasa karnabahar domates salatalik vb
0 kan grubu Dukana en uygun kan grubu
Ben yaptigim sure boyunca kabizlik sorunu yasamadim
3 ay boyunca bol sebze ve et le dukan yaptim ve anladimki bizim irademizi dengemizi bozan ekmek ve tahil grubu
Sende diyetteyken
Karbonhidrati sebzelrden ve meyvelerden alirsan
Yogurt her gun yersen
Protein hergun menunde bulunursa
Malesef kuruyemiste 0 grubuna cok iyi gelmiyo
Sporla destekleyince guzel kilolar veriliyo

L_20162-6KG012Z4-FDU_A.jpg

wendy wendy canım bu lcw de prenses elbisesi gibi bu olmaz mı fiyatı da 45 tl

Colayi bence zero olanlardan tercih edebilirsin dukana baslayinca ben hic tatli yapmadim ama zerolarla tatli ihtiyacimi giderdim hem normal kola cok kalorili birde zeroya alisinca normal kolayi icemiyorum artik ben :-)

aynen canım ben de hep zero içiyorum da dukanda çok içicem diye dün normal içtim

Canim bende ayni evde yasiyorum 5.Senemizin icindeyim 1 kizim var 3.5 yasinda suanda 6 haftalik hamileyim ilk senelerim cok kotuydu cok kavgalar yasadm kv kb esimle sorunlarm yoktu pek ama asla ayrimvilik yapmiyodu ses ckarmiyodu yeri geldiginde ne beni ne annesini koruyodu bence ayni evde oturmayi dsunen bi erkek once kendini tarticak ben yapablirmiyim arada kalirmiyim nasil gecindireblirim kime ne tepki vericem kotu bi drumda dye eger kendine gveniyosa ben yapablirim ayni evde hepimiz cok gzel geciniriz dyebliyosa ozman ayni evi dusunmeli ama bu erkekler at gozluklu oyuzden hic bsey dsunmeden bi yuva kuruyolar bizim gibi gozu kara asiklarda bu erkeklere inanip ayni evi kabul ediyoruz snra biz naptik dyoruz
Biz suan iyiz ama ne kavgalarla ne sinir krizleriyle bu raddeye geldik anlamam saclarm elimdemi kalmadi kendimimi parcalamadm neler yasadm kv bana sktr git mi demedi kb bana hadi hadi dyipde elinin tersiyle kapiyimi gostermedi neler yasadim ama kocam beni seviyo ben onu oyuzden sabrettm benim kocamnda agzi bzuktur snirlenince agzindan ckani kulagi duymaz ama hatasini anlayinca binde bir ozurdiler yada direk sırnasir ben seni seviyorum ben boleyim ne dedigimi bilmiyorum sen benim icimi biliyosn dyip acitasyona baslar bazen dyorum niye yaptm ikinciyi nasl olucak bazende dyrum ben kocami o beni seviyo olucak anlasicaz bi sekilde yurucrk bu evlilik diyorum
Ben formulu cozdum eger kv iyi olursan evdeki herkesle iyi oluyosun esinlede sanirim arada gidiyo senin kv bzimki evden ckmaz binde bir kizina gider 2 hafta kalir gelir oda senede 2 defa fln hafta snlari hic biyere gitmezler basbasa kalamayiz asla o kixina gittiginde bile kb evde olur artik birazda kabullenmek lazm galiba ben kabullendim icime sindirdim artik susuyorum yasiyorum sende kabullen iyi olmaya bak sonra gruceksn hersey dahada yoluna giricek her seyin ilaci zaman suan seni en iyi anlayan herlde benim rabbim hakkimizda hayrlisini versin bu arada benim kv ve kb geri kafali demiyelimde at gozluklu insanlar neyi nasl gormek isterlerse ole insanlar hele kb snsirellaaa tam :KK70: kaynana olsa asla cekilmez o derece :KK70: ama gordugun gibi ben gulerek anlatabliyorum artik cnku sallamiyorum sende sallama kendini baska seylere ver bende diyete basladigim sira 2 sene oncesi 80 li kilolarla basladim spor yaptm disari ckip yuruyus yaptm kendimi baska seylere verdm spora gttim kzimida yanima alip gidiyodum sende ole yap kendini baska sylere ver zayfladikcada daha cok oz gvenin kendine gelicek daha mutlu olucaksn herseye daha gzel bakmaya baslicaksn inan bana
Biraz fazla knustum basinizi agrittim hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallahhh :KK66:
Ay yazık kıyamam neler yaşamıssın kuzum ya
İyi sabretmissin valla demek ki eşini çok seviyormussun ve evliliginiz hatrına nelere gögüs germissin, takdir ettim. Ben o kadar sabırlı bi insan degilimdir mesela.

57 idi.Hemde o boyla..Mankenden hallice diyebiliriz
Aaa bu mesajı nasıl kacırmısım ben ya
Nasıl da yanlıs bilgi yayımı aman Allahım
Kız ben hic 57 olmadım, beni blanche ile karıstırma :) Hedefim 58'di mezun olurken ona bile inemedim, 58 küsurla şok diyet yapıcam da mezun olucam diye ne kastırdım 100 kere yazdım buraya unutuyosun :)
Hamilelik öncesi 60 civarı bi seydim ben lütfen henüz 10 kilo almadım yani :p 3 kilo kadar daha yolum var :p

İyi akşamlar kızlar

Sabah 500 ml Herbalife (tamamen kendi isteğimle kullandigim bir ürün diyetisyen bilgisinde ve 1 ayda 4 gün kullanıyorum tek öğün şartı ile bu konu ile ilgili kötü yorum olmaz ise sevinirim )
Ara Türk Kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle salata 5 köfte 2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Aksam kapuska yemeği yoğurt
İyi akşamlar ;)

Menumu yazıp kacayim bugün yoğun bir gün
Biraz abarttim bugün galiba yorumlarinizi bekliyorum

Sabah 1 bardak nescafe yanında beş tane petibor bisküvi
Akşam bir yemek kaşığı pilav yarım kase az tereyaginda az sıvı yağda et kavurma marul roka salatalık karışık salata

Şu iki lt geçmiştir daha da içerim sanırım.
Rekorum ise bugün sadece bir kupa nescafe içmiş olmam
Menume özellikle yorum istiyorum çok abartmisim çok yemisim gibi geliyor
Spor yapamadım üçüncü kata asansör kullanmadan beş kez in çık disinda

Back
X