Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım o geldiği zaman felak ve nas oku bir de ocağın üzerinde tuz çevir herşeye sen koşturuyorsun zaten bende ebruş gibi düşünüyorum vazgeçme hemen bu devirde işini yapan iyi birisini bulmak zor olur tatlım bir de varsa evde üzerlik yak ben de duann gücüne inanan insanlardanım

kaptanım ebruş değilim benim o :KK48:

nescafe şekersizdir kesin. ben çaklıta da o kadar takılmadım ama çaklıt yiyeceğine o çok kaçındığın meyvelerden yeseydin daha iyiydi. ve annende spor yakmana engel olan ne onu pek anladım. biraccık mekik squat falan yapabilirsin:KK51:

ya kızımla soğuk diye orda kaldık 2 gündür, geç yatıyoruz, düzen bozulunca iptalim işte, diyete devam edebiliyorum sadece.
hiç bir içeceğim şekerli değil canım, toz şekeri çıkardım çoktan hayatımdan, bi de tatlıyı çıkarabilsem ahh, çok güzel ama napim :KK42:

Menü bildirip kaçıyorum :KK55:

10.01.2016 Salı Menüm

10.01.2017 Menü.webp

canım iş değişti ama şimdi.. sana böyle davranan bir adamın aşkından ölsen bile hele ki sana destek olacak da bi ailen varsa 1 dk bile yanında durma derim ben.. hatta kızın küçükken yolunu ayırman daha iyi olur. kızın psikolojisini de bozacak ne demek ya karnına vurmak falan? o azcık sana ve kızına değer verse biraz vicdanı olur. hem kızın küçük senden alamazlar. eğer tekrar darp olursa darp raporu al bunları da anlat bu hamilelikte yaşadıklarını yaklaşma yasağı da koydur bence. bir an önce düzenini kurarsın annen kızına bakar, sen de bi işe girer onlara destek olursun. hiç eşinle ayrılma olayını konuştun mu yaklaşımı nasıl bu konuya?

canım menün güzel. ama sana bişey söyliyim ben de o ürünü kullandım ve o ürünün senin zayıflamana gerçekten hiçbir faydası yok. zararı da yok biliyorum. boşuna para veriyorsun sadece. herhangi bir multivitamin desteği alıp kahvaltıda da yumurtanı peynirini zeytinini yesen güzelce hatta 2 dilim ekmek bile yiyebilirsin aynı shakein besin değerine eşit olur senin de hem gözün hem karnın doyar.

bu ürünün çalışan kadınlar için besleyici bi kahvaltı olarak çok faydalı olabileceğini düşünüyorum ama sen çalışmıyorsun gerek yok. kötü yorum değil ama bu öyle değerlendirme sakın yorumumu zaten bu ürünü ben de kullandım vaktiyle kızım bile içti çok beğendiği için ben içtikçe istiyordu ona da verdim ben bi zararı yok ürünün.

Bişey sorucam. bu ürünü neden kullanıyorsun?

canım diyet yapan birinin kalkıp da 5 tane petibör bisküvinin yanında şekerli nescafe içme lüksü yok bence istediği kadar kendini gün boyunca aç bıraksın. akşam bence güzel dengeli olmuş :KK51:

ben menünü de zamanlamanı da çok beğendim. eğer çalışmıyor olsaydım ben de böyle yapardım senin gibi :KK68:

nescafe şekersizdir kesin. ben çaklıta da o kadar takılmadım ama çaklıt yiyeceğine o çok kaçındığın meyvelerden yeseydin daha iyiydi. ve annende spor yakmana engel olan ne onu pek anladım. biraccık mekik squat falan yapabilirsin:KK51:

aynı bizimkilerde aynı durumda :KK43: kayınvalidem çok fena izin aldım hatta bugün 3 gün izinliyim.

:super:

bu menü de güzel bunu da beğendim :KK53:

canım menün güzel de akşam yemeğinde protein hiç yok. mücverle de yoğurt çok iyi gider keşke accık yeseydin. ama güzel menü :super: sanırım yoğurtlu çorba yediğin için öyle oldu. biraz et haşlama da olabilirdi örneğin. fat sevc

evet benim de en sevdiğim çorba bu mersinde ıspanak da konuyor

canım diyetisyeninin önerdiği gibi yanında protein ile tüket meyveni

ben nazara çok inanırım canım o yüzünden yolunu ayır derim temizlikçinle ama nasıl açıklayacaksın o da zor bi durum :KK14:
Doğru diyorsun canım, akşam öyle oldu mücver çok severim, başka bişey yemeyeyim de ondan daha fazla yiyeyim diye öyle oldu:KK51:

Bu arada indirdim fat secret i,
Güzelmiş gerçekten
Yediklerinin kalorisini yazınca dizginliyor seni...
Yazmaya devam edicem canım
Yalnız Candy bu kalori değerleri doğrudur Di mi..
Yiyeceklerin kalorisi değil de, sporda yaktığımı söylediği kaloriye takıldım ben
1 saatlik leslie yle 742 kcal yaktığımı söylemiş.
Bana biraz fazla geldi
O kadar yakmıyorumdur ya, ne dersin?

canım iş değişti ama şimdi.. sana böyle davranan bir adamın aşkından ölsen bile hele ki sana destek olacak da bi ailen varsa 1 dk bile yanında durma derim ben.. hatta kızın küçükken yolunu ayırman daha iyi olur. kızın psikolojisini de bozacak ne demek ya karnına vurmak falan? o azcık sana ve kızına değer verse biraz vicdanı olur. hem kızın küçük senden alamazlar. eğer tekrar darp olursa darp raporu al bunları da anlat bu hamilelikte yaşadıklarını yaklaşma yasağı da koydur bence. bir an önce düzenini kurarsın annen kızına bakar, sen de bi işe girer onlara destek olursun. hiç eşinle ayrılma olayını konuştun mu yaklaşımı nasıl bu konuya?

canım menün güzel. ama sana bişey söyliyim ben de o ürünü kullandım ve o ürünün senin zayıflamana gerçekten hiçbir faydası yok. zararı da yok biliyorum. boşuna para veriyorsun sadece. herhangi bir multivitamin desteği alıp kahvaltıda da yumurtanı peynirini zeytinini yesen güzelce hatta 2 dilim ekmek bile yiyebilirsin aynı shakein besin değerine eşit olur senin de hem gözün hem karnın doyar.

bu ürünün çalışan kadınlar için besleyici bi kahvaltı olarak çok faydalı olabileceğini düşünüyorum ama sen çalışmıyorsun gerek yok. kötü yorum değil ama bu öyle değerlendirme sakın yorumumu zaten bu ürünü ben de kullandım vaktiyle kızım bile içti çok beğendiği için ben içtikçe istiyordu ona da verdim ben bi zararı yok ürünün.

Bişey sorucam. bu ürünü neden kullanıyorsun?

canım diyet yapan birinin kalkıp da 5 tane petibör bisküvinin yanında şekerli nescafe içme lüksü yok bence istediği kadar kendini gün boyunca aç bıraksın. akşam bence güzel dengeli olmuş :KK51:

ben menünü de zamanlamanı da çok beğendim. eğer çalışmıyor olsaydım ben de böyle yapardım senin gibi :KK68:

aynı bizimkilerde aynı durumda :KK43: kayınvalidem çok fena izin aldım hatta bugün 3 gün izinliyim.

:super:

bu menü de güzel bunu da beğendim :KK53:

canım menün güzel de akşam yemeğinde protein hiç yok. mücverle de yoğurt çok iyi gider keşke accık yeseydin. ama güzel menü :super: sanırım yoğurtlu çorba yediğin için öyle oldu. biraz et haşlama da olabilirdi örneğin. fat sevc

evet benim de en sevdiğim çorba bu mersinde ıspanak da konuyor

canım diyetisyeninin önerdiği gibi yanında protein ile tüket meyveni

ben nazara çok inanırım canım o yüzünden yolunu ayır derim temizlikçinle ama nasıl açıklayacaksın o da zor bi durum :KK14:
Eşim S***** G** (Defol) der kıymetliyim yani anlayacağın babanın evi bu kapının arkası gidersen durma diyor küfür hakaret hepsi var sabah sabah yine bir ton kavga ettik daha yatakta ağzımı açıp tek kelime edemiyorum Ada'm Nasıl kin tutuyorsa bana demediği saymadığı laf kalmıyor hemen ailemi katıyor duyduğu birşey varsa benim ailemle direk başa kalkıyor aman ne bileyim ya kahvaltı hazırlama diye hakaret ediyor bende kalkmış hem akşam yemeğini hem kahvaltıyı hazırlıyorum akıl yok işte kaldırdım sofrayı hazırlamadım da zıkkım yesin çok bunaldım dayanacak gücüm yok

sevgili 5. takım üyeleri performans uygulaması 2017 itibari ile tekrar başladı bu uygulamayı bilmeyenler için tekrar ekliyorum
geçen hafta ilk notamızı aldık maalesef dereceye giremezsek cezası var ve bu cezanın kaptana kalmaması için herhafta benim gözetimimde listeyi bir arkadaşımız hazırlayacaktır
PERFORMANS UYGULAMASI
Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca:

1) NOTA:
Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir.
2) SARI KART:
İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı kart alır.
3) NOTA ve SARI KARTLAR NASIL SİLİNİR?
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
4) YAPTIRIM:
İki kez sarı kart alan takıma yaptırım uygulanır:
Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Performans uygulaması sonucunda ceza alan takımın kaptanı, performans dönemi olan son iki aylık sürede takımın başarısız olmasına sebep olan yarışmacıları tespit eder.
Bu yarışmacılardan en kötü durumda olan dört kişiyi seçer.
Takip eden 4 haftalık sonuç listelerini hazırlama cezasını bu kişilere verir.

Eğer yaptırım uygulanacak takım sayısı 2 den fazla ise; uygulama dönemi boyunca takım toplam oranlarına bakılır ve en kötü iki takım seçilir.
Aynı ceza her iki takıma da uygulanır. Genel sıralama listesini ilk ay bir takım, ikinci ay diğer takım üstlenir.

Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki ay üst üste aynı takım ceza alamaz.

***5. Takım 499. Etap*** ETAP ONUNCUSU

toplight (71,3/72,3/-1,0/-%1,40)
medusa38 (55,5/55,2/0,3/%0,54) hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/65,1/0,4/0,61)
servey (77/77,5/-0,5/-%0,64)
matilda34 (67,5/68,5/-1/-%1,48)
ebrusonmez (56,9/) 1. defa bildirimde bulunmadı
TopaLsoLucaNn (78/83,4/-5,4/-%0,07) dalin26 nick dğiştirdi 406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü

5. Takım Ortalama: -%0,351

geçen haftaki paylaşım listemiz bu arkadaşlar
bu hafta listeleri düzenleme sırası medusa38 medusa38 dedir bu herhafta belli sırayla devam edecektir. Haftaya toz-pembe toz-pembe ,sonrasında servey servey , matilda34 matilda34 , ebrusonmez ebrusonmez ve T TopaLsoLucaNn olarak devam edecek listeye giren arkadaşlar giriş sırasına göre listeleri hazırlayıp ana paylaşıma ekleyeceklerdir.

TopaLsoLucaNn (78/83,4/-5,4/-%0,07) dalin26 nick dğiştirdi 406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü

bu hafta listeleri düzenleme sırası medusa38 medusa38 dedir bu herhafta belli sırayla devam edecektir. Haftaya toz-pembe toz-pembe ,sonrasında servey servey , matilda34 matilda34 , ebrusonmez ebrusonmez ve T TopaLsoLucaNn olarak devam edecek listeye giren arkadaşlar giriş sırasına göre listeleri hazırlayıp ana paylaşıma ekleyeceklerdir.
Ana paylaşıma eklemeyi falan bilmiyorum ama bu hafta medusadan öğreniriz..

İnş sıram geldiğinde vaktım olur yapmaya

Ana paylaşıma eklemeyi falan bilmiyorum ama bu hafta medusadan öğreniriz..

:-) once ben ogreneyimde
kızlar öncelikle bir önceki cuma günki yazımıza bakacaksınız ben ya da morordek morordek paylaşıma ekliyoruz diye metne yazmıştır. O paylaşımı bulup oradan öncelikle bir önceki haftanın kilosunu silip sadece son bildirilen kilo kısmını yazıyorsunuz ve herkes aslında kendi yüzdesini hesaplayıp listeye ekleyecek size bir örnekle açıklayayım şimdiye kadar aslında yapılması gereken ama genelde kaptan ve yardımcılarının yaptığı bir olaydı bu hele medusa38 medusa38 tatlım bu işi sen iyi öğrenmelisin yardımcı olduğun için

yukardaki geçen hafta listesi
öncelikle etap numarasını değiştireceksiniz bu hafta 500. etap olacak
sonrasında mesela benim için
toplight (71,3/72,3/-1,0/-%1,40) olan liste
toplight (72,3/ ) olarak yeni bir liste hazırlanacak ki ben kg mu buraya direk
toplight (72,3/72/0,3/%....) olarak ekleyebileyim

kızlar ne bu sessizlik nerdesiniz ? hiç sesiniz çıkmıyor açıkcası bu sessizlik benim hoşuma gitmiyor bu hafta mutlaka dereceye girerek notamızı sildirmeliyiz umarım kaçamak değil spor yapıyorsunuzdur
Ben kızımla uğraşıyorum uyuduktan sonra yapacam inşallah bugün

Back
X