Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar
Nasilsiniz esim hattimi tasidi bugun yeni hattim bikac gune acilacak esimin netten geldim
Tartilmadim bugun yarin tartilirim artik
Bugunku menumude yazayim gelemem belki tekrar
Sabah
1 dilim peynir
Krep
5 biberli zeytin
3 siyah zeytin
Aksam
3 kasik barbunya pilaki
Tavuklu mantar sote
Salata
Su 2lt
1 saat yuruyus
350 mekik
350 bel cevirme
toplight toplight @morordek
Bu mekiklere göbek falan kalmaz kuzum.

selam canım nasıl gidiyor kg durumu bu hafta mı girecektin canım listeye tam hatırlayamadım haftaya mı
Bu hafta kaptanım...
İyi gidiyor, hafta sonundan kalan ve reglinin ödemi gitti gibi...

Şimdi de tam gaz Eksilere...
Sana da kolay gelsin kaptanım;)

Merhaba kizlar yeni geldim eve acilde surunduk gene uc serum yedim antibiyotikler fayda etmiyo penisiline gecmeye karar verdi dr.bole inatci bakteri gormedm dedi ateş kusma devam ediyo yarın daha iyi olurum ınş penisilinde ise yaramazsa napcaz bilmem yatıracak muhtemelen çok halsiz ve yorgunum
Canım bugun nasılsın??

Merhaba kizlar yeni geldim eve acilde surunduk gene uc serum yedim antibiyotikler fayda etmiyo penisiline gecmeye karar verdi dr.bole inatci bakteri gormedm dedi ateş kusma devam ediyo yarın daha iyi olurum ınş penisilinde ise yaramazsa napcaz bilmem yatıracak muhtemelen çok halsiz ve yorgunum
Çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin
Günaydın kızlar, hadi bakalım bol hareketli bi gün olsun :)

0zlem 0zlem zoey1616 zoey1616 matilda34 matilda34 hadi kızlar 3 günlük tam gaz yarışımız başladı, tartılıp yazmayı unutmayın, Cuma'ya neler olcak bakalım :)
Bende başladım cnm ama sabah artılardaydım morelim bozuldu ama 3 gün bu yani toparlarz heralde 68.3 çıktım bende :(

Back
X