Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen de menü paylaşsana wendican :KK8: hem beni kontrol edin dedin hem menü paylaşmıyon :KK20:

Tamam yaaa :(

Geçmiş olsun canım.

:KK15:

Gördüm canım gayet iyi Umut ama sonuc 144 cıktı :KK43:
Simdi doktora yazdım bakalım ne diyecek...

Ördekcim ben normal sonucun diye biliyorum, o kadar şekerli suya normal o, bak hatta nette; ''Test sonuçlarında açlık kan şekeri 92 mg/dl, 1. saat kan şekeri 180 ml/dl, 2. saat kan şekeri 153 gr/ml altında ise bu değerler normal olarak kabul edilir. Ancak çıkan sonuçlardan herhangi bir değer yüksek ise anne adayı risk grubundadır'' demekte.

merhaba hanımlar.bu hafta benı bılıyosunuz aktıf olamadım.dıyetım devam edıyor ama sankı bu haftam bosa gecmıs gıtmıs gıbı uzuuyorum.ıgne serum penısılıne karsı duyarlılıgım cıktı extra onunla ugrastık vs vs saglıgıma yude 70 kavustum ınsallah az bı agrı var bogazlarda oda gececek
bende tam gaz dıyetıme devam edıcem haftaya ınsallah ıyılesmıs olarak.yedıgım serumlar penısılınler netıcesınde ellerım yuzum ayaklarım sıstı ınanılmaz odem olustu.tartıya hıc cıkmadım cıkasımda gelmıyor ama yarın bıldırım yapmak zrundayım
cumartesı gunu esımın koyune gıtmemız gerekıyor muhtemelen bır kac gun kalırız.yanı bır kac zaman daha musade ıstıyorum sevgılı kaptanım ama cuma gunu bıldırım yapacagım mutlaka.onuda atlattıkmı eskısı gıbı burdayım ınsallah
bu hafta artı cıkarsam ılacların verdıgı odemden olacak cunku yemek yıyemedım ıstıfra ıstahsızlık vs.
durumumu bıldıreyım kaptan ve yardımcılarımız zor durumda kalmasın dedım.
artık ogunlerımı daha saglıklı secmeye gayret edıcem sızınde fıkırlerınıze cok ıhtıyacım olacak tabı bırde psıkolojık tarafı var dıyetteysem gunde 2 ıgun bıle vıcdan azabı yapıyor.dıyette degılsem dunyayı yerım umursamam tuaf bı kafaya sahıbım sanırım :)
yarın bıldırım gunu ınsallah cok artı cıkmam gene dereceye sokarız takımı herkesı opuyorummmmmm

tosocum bugün bol bol su iç bari de ödemin azıcık gitsin, bi de bu mevsimde bulabilrsen salatalık ye bari.

onunla geçmiş olsun, allah sağlık versin.

merhaba hanımlar.bu hafta benı bılıyosunuz aktıf olamadım.dıyetım devam edıyor ama sankı bu haftam bosa gecmıs gıtmıs gıbı uzuuyorum.ıgne serum penısılıne karsı duyarlılıgım cıktı extra onunla ugrastık vs vs saglıgıma yude 70 kavustum ınsallah az bı agrı var bogazlarda oda gececek
bende tam gaz dıyetıme devam edıcem haftaya ınsallah ıyılesmıs olarak.yedıgım serumlar penısılınler netıcesınde ellerım yuzum ayaklarım sıstı ınanılmaz odem olustu.tartıya hıc cıkmadım cıkasımda gelmıyor ama yarın bıldırım yapmak zrundayım
cumartesı gunu esımın koyune gıtmemız gerekıyor muhtemelen bır kac gun kalırız.yanı bır kac zaman daha musade ıstıyorum sevgılı kaptanım ama cuma gunu bıldırım yapacagım mutlaka.onuda atlattıkmı eskısı gıbı burdayım ınsallah
bu hafta artı cıkarsam ılacların verdıgı odemden olacak cunku yemek yıyemedım ıstıfra ıstahsızlık vs.
artık ogunlerımı daha saglıklı secmeye gayret edıcem sızınde fıkırlerınıze cok ıhtıyacım olacak tabı bırde psıkolojık tarafı var dıyetteysem gunde 2 ıgun bıle vıcdan azabı yapıyor.dıyette degılsem dunyayı yerım umursamam tuaf bı kafaya sahıbım sanırım :)
yarın bıldırım gunu ınsallah cok artı cıkmam gene dereceye sokarız takımı herkesı opuyorummmmmm
canım öncelik senin sağlığın dikkat et kendine olur mu toparlayınca gelirsin

haber çıkmadımı tatlım daha
Hala dönüs yapmadı ya, aradım ulasamadım kendisine. Ben artık kendimi bırakıp doktor icin endiselenmeye basladım basına bi is mi geldi diye :)
Fazla mı çıkmış Dr ne dedi cnm
Canım ilk sonucu yazdım, doktor yüksek dedi, sonra ne yapmam gerek peki ikinci bi test yapılacak mı diye sordum, yanıt alamadım ona. Üstte de yazdım, doktorun başına bi şey mi geldi diye endiselenmeye başladım, mutlaka dönüs yapardı cünkü
Ördekcim ben normal sonucun diye biliyorum, o kadar şekerli suya normal o, bak hatta nette; ''Test sonuçlarında açlık kan şekeri 92 mg/dl, 1. saat kan şekeri 180 ml/dl, 2. saat kan şekeri 153 gr/ml altında ise bu değerler normal olarak kabul edilir. Ancak çıkan sonuçlardan herhangi bir değer yüksek ise anne adayı risk grubundadır'' demekte.
Wendicim bu senin dedigin ikinci aşaması degil mi? Yani 75'lik ya da 100'lük ile yapılanda her saat başı kontrol ediliyor. Ben şimdi 50'lik su içtim ve onda sadece 1 saat sonraki degere bakılıyor. 140'ın üzerindeyse, bu senin dedigin gibi daha yüksek dozda seker verilip 3 saate kadar saat başı kontrol ediliyor. Bugun kan alan hemsire öyle anlattı bana, internetten de öyle okumustum. Ama doktorum 75'lik ya da 100'lük yapacak mı ona emin olamıyorum iste, cünkü ulasamadım kendisine. Sınırı cok gecmedigi icin belki öncesinde diyet verip kontrol altında da tutabilir, bilmiyorum :KK43:

wendy wendy bak canım bi doktorun sitesinden aldım:
"Gebelik şekerinin değerlendirmesi için uygulanan 50 gram glukoz yükleme testinde sınır değer 130 ya da 140 şeklinde belirtilmiştir. Belirtilen rakamlardan yüksek çıkan test sonuçlarına 100 gram oral glukoz testi uygulanır. 100 gram glukoz testinde açlık şeker değeri 95’ten büyük olmalıdır, 1.saat, 2.saat, 3. saat değerleri sırasıyla 180, 155 ve 140 değerinin altında olmalıdır. Bu 4 değerden ikisinin yüksek çıkması neticesinde gebelik şekeri teşhisi koymak için yeterlidir."

Benimki ilk aşaması işte 50'likte 144 cıktı.

"Gebelik şekerinin değerlendirmesi için uygulanan 50 gram glukoz yükleme testinde sınır değer 130 ya da 140 şeklinde belirtilmiştir. Belirtilen rakamlardan yüksek çıkan test sonuçlarına 100 gram oral glukoz testi uygulanır. 100 gram glukoz testinde açlık şeker değeri 95’ten büyük olmalıdır, 1.saat, 2.saat, 3. saat değerleri sırasıyla 180, 155 ve 140 değerinin altında olmalıdır. Bu 4 değerden ikisinin yüksek çıkması neticesinde gebelik şekeri teşhisi koymak için yeterlidir."

Canım üzme kendini beslenmene biraz dikkat ederek üstesinden gelirsin bunun. Dikkat kastım saglıklı beslenme.:kk77:
Bence hergün en ince ayrıntısına kadar menülerini paylasman cok iyi olur. :KK52:
Birazda hafif tempoda kendini yormadan yürüyüs yapma imkanın olursa süper olur.:KK49:

Menüm;
10:00
2 haslanmıs yumurta
4 ceviz
Marul
1 kupa süt (icinde az nescafe var)

15:00
1 haslanmıs yumurta
1 kase yogurt

18:15
1 yk nohutlu pirinc pilavi
Haslanmıs tavuk
Salata ve yogurt

1-2 lokmada dünkü patatesli köfteden yedim.

3 L su
2 büyük türk kahvesi

Spor 1 saatin üzerinde yürüyüs 7000 adım atmısım.

Çok geçmiş olsun cnm umarım ödemeler etkilemez seni ama yinede sağlık daha önemli düzelince gitcek nasılsa bu kilolar :)
Tamam yaaa :KK43:

:KK15:

Bende bakcam menünü görelim bu nedir ya valla sana güvenip bi yarışa girdik tırt çıktın vendiciğim bakalım yarın nolacak acaba bize şaka mı yapıyon :)

Çok yüksek değil yine de cnm benim bu kadar endişelenmë diyet verebilir daha sağlıklı beslenirsin dikkat edersin bişicik olmaz

Doktorum dönüş yapti kizlar, 100 gr'lik yukleme yapilacak. Haftaya şehir dışında olacagimdan dönüşte yaptiracagim. Hayirlisi olur umarim...

Menumu de yazayim:
Sabahi yazmayayim cunku yuklemeden sonra sacma sapan bi menu oldu

Ogle: 1 kase ezogelin corbasi
2 dilim rosto kofte
Cok az patates puresi
Ayran

Aksam:
1 kase sehriye corbasi
1 kase yogurt

Aslinda aksam biraz da tavuk doner yiyecektim ama midem yaniyordu ve oglen yediklerimi sindirememistim o yuzden yiyemedim..

Yatmadan 1 bardak da süt içerim

Doktorum dönüş yapti kizlar, 100 gr'lik yukleme yapilacak. Haftaya şehir dışında olacagimdan dönüşte yaptiracagim. Hayirlisi olur umarim...

Menumu de yazayim:
Sabahi yazmayayim cunku yuklemeden sonra sacma sapan bi menu oldu

Ogle: 1 kase ezogelin corbasi
2 dilim rosto kofte
Cok az patates puresi
Ayran

Aksam:
1 kase sehriye corbasi
1 kase yogurt

Aslinda aksam biraz da tavuk doner yiyecektim ama midem yaniyordu ve oglen yediklerimi sindirememistim o yuzden yiyemedim..

Yatmadan 1 bardak da süt içerim
Hayırlısı olsun cnm inş bişi çıkmaz onda rahatlarsın

***5. Takım 501. Etap***

toplight (71,3/)
medusa38 (54,5/)
servey (76,9/)
matilda34 (67,9/)
ebrusonmez (56,4/)
TopaLsoLucaNn (80,6/)

5. Takım Ortalama: %

gulsayszey (98,4/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65

zoey1616 (60,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53
0zlem (78,7/) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69
wendigo (61,9/)
morordek (68/)
candy_candy (116,5/) 467. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü

@gulsayszey canım yarınki bildirimine göre listeye gireceksin ona göre ;)
zoey1616 zoey1616 canım sen liste dışı devam edeyim demistin, kv ile ilgili durumlardan dolayı, yanlıs hatırlamıyorumdur umarım?

Herkes en az 0.3 yüzde ile gelsin hanımlar, nota almamamız lazım :KK20:

Back
X