Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 501. Etap***

toplight (71,3/71,2/0,1/%0,14)
medusa38 (54,5/54,0/0,5/%0,92)
servey (76,9/76,4/0,5/0,65)
matilda34 (67,9/67.2/0.7/1.03)
ebrusonmez (56,4/56.4/0/0) sabit
TopaLsoLucaNn (80,6/80.3/0.3/%0.37)
candy_candy (116,5/114,9/1,6/%1,37) 467. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.11.2016, başlangıç kilosu: 118.6 hedef kilosu:

5. Takım Ortalama: %

gulsayszey (98,4/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (60,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53

0zlem (78,7/78,6/0,1/%0,13) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69
wendigo (61,9/)
morordek (68/68,5/-0,5/-%0,74)
En yüksek yüzdeyi Seval'im getirmiş.

ben yapmasam? kilo veren hanımları tebrik ediyorum, tosocum o kadar hastalığa iyisin iyi, toparlanda sen gerisini halledersin zaten.
Aaa neden miş o
Yarın sabah kilonu bildir lütfen.
Sağol cnm sende üzülme haftaya güzel bi eksiyle listeye gireceğine eminim

Sağlığın düzelince haftaya daha iyi olacağına eminim cnm

Yapma sen Yapma menüde yazmadın zaten sevdik olmadı kızdık olmadı ceza hiç olmadı napcaz cnm seni listeye döndürmek için ha bide yarıştık odamı olmadı wendiciğim canım benim üzülüyom kız nası kamçılıcaz biz seni :*
Ben rakibesi olarak ona 4 mile leslie cezası veriyorum.
Sende bana ver kuzum ikimizde toparlanalım.
5. Takım 501. Etap***

toplight (71,3/71,2/0,1/%0,14)
medusa38 (54,5/54,0/0,5/%0,92)
servey (76,9/76,4/0,5/0,65)
matilda34 (67,9/67.2/0.7/1.03)
ebrusonmez (56,4/56.4/0/0) sabit
TopaLsoLucaNn (80,6/80.3/0.3/%0.37)
candy_candy (116,5/114,9/1,6/%1,37) 467. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.11.2016, başlangıç kilosu: 118.6 hedef kilosu: 90

5. Takım Ortalama: %0,641

gulsayszey (98,4/98,9/-0,5/-%0,51) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (60,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53

0zlem (78,7/78,6/0,1/%0,13) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69
wendigo (61,9/)
morordek (68/68,5/-0,5/-%0,74)
Ellerine sağlık ördeğim.

toplight toplight morordek morordek @wendigo
Menüm
Kahvaltı:
1 çift sarılı haşlanmış yumurta
3-4 yeşil 2 siyah zeytin
1 dilim ayva reçeli
1 çay k. susam ezmesi
2 melisa çayı

Öğle ve akşam yemedim.
Bir tanıdığa gezmeye gitmiştik.
Yediklerimi yazmayayım. Pek iç açıcı değildi. Taşlanmayayım yani

Spor:
4+1 mil leslie
10 mekik
20 dk yürüyüş
100 ipsiz atlama

@wendigo güzelim tamm belki kilo verme işine ara vermek istiyorsun ama sonra bir daha almandan ve başladığın kilolara dönmenden korkuyorum. En azından sabitlemeye çalış. Nisan ayına kadar kilo almamaya çalış lütfen.
Bak sonra vermek çok daha zorlaşacak. Bak bebişde istiyoruz. Dikkat etmek lazım.

Hiiii görlllsss.. Ozlediniz mi beni :rolleyes:
Ya da bir Sherlock klasigiyle "Do you miss me??" :D
Ben bu hafta dönecektim ama farkettim ki 2gun sonra regli olucam riske atmiym listeyi dedim ama ayrildigim kilodan fazla degilim merak etmeyin ;)
Az once instada sinemi gördüm Allahim masallah ne guzel gelin olmus tekrar tekrar begenesim geldi resmen.. Allah mutlulugunuzu bozmasin canim @Pdr93 :KK68:
Ordekcim minik prensim napiyo nasilsin morordek morordek
Ebrusum ebrusonmez ebrusonmez listede olmama ragmen sen benim yüzdemi mi hesapladin operim guzel gozlerinden :KK15:
Ayse ortmenim cosmaya devam etti dimi :D
Kaptanim nilgunum herkes nasil ses verin bana bakem..

Beni de sormayin bu ara basima neler neler geldi ama cok şükür hala ölmedim yasiyorum

kızlar
Ya da bir Sherlock klasigiyle "Do you miss me??" :KK70:
Ben bu hafta dönecektim ama farkettim ki 2gun sonra regli olucam riske atmiym listeyi dedim ama ayrildigim kilodan fazla degilim merak etmeyin :KK66:
Az once instada sinemi gördüm Allahim masallah ne guzel gelin olmus tekrar tekrar begenesim geldi resmen.. Allah mutlulugunuzu bozmasin canim @Pdr93 :KK68:
Ebrusum ebrusonmez ebrusonmez listede olmama ragmen sen benim yüzdemi mi hesapladin operim guzel gozlerinden :KK15:
Ayse ortmenim cosmaya devam etti dimi :KK70:

Beni de sormayin bu ara basima neler neler geldi ama cok şükür hala ölmedim yasiyorum
2. olmuşuz tebrikler
özgecim nerdesin sen merak ettim tatlım neyse kızlar biz konyadayız pazar memlekete gececez bilimum kuzenler buluştuk öpüldünüz hepiniz

kuzucum benim bu kışı hasarsız atlatıp hayırla martı bulmam lazım, bol yürüyüş lazım, spor yaparsam gidiyo benim iştahım, şu an kış dolayısıyla metabolizmam izin vermiyo kilo vermeme, her sene nisanda atak yapar kilo veririm zaten ben :) kendimi kasmamaya karar verdim. hadi yetiş bana :)
Tamam cnm sen beni azmettirin kontrol edin dediğin için yazdım böyle deseydin bende bişi yazmazdım sen daha iyi bilirsin tabi metonu
Yetişirim ha darılmak yok ama :))

Selam kızlar kızımı uyuturken gireyim dedim okuyamıyorum Geçmişi ev misafir dolu menü yazmadım iki gündür menümü yazayım
Sabah
1 yumurta haşlama
Az peynir
1 yk mantar sote
Bir dilim salam
1 çay kaşığı bal
Bir dilim ekmek kepek
Şekersiz çay

Ara
Bir kare bitter

Akşam
İki kepçe mercimek çorbası
3 tane lahana sarma
Yatın kase cacık
Misafirlerle bir dilim cezerye yedim o kadar çerez lokum geldi ki tazecik bir oda dolusu resmen :KK17: 2 lt su içtim spor yok

Herkescikler tatile gidiyor ya
Bizim apartmanda boşaldı resmen :KK12:
Yaa Kıyamam bu gece uludağ a gidiyoruz maaile pazartesi döncez
Bol koşturmayla toparlarsın inş.
inşallah cnm
Aaa neden miş o
Yarın sabah kilonu bildir lütfen.

Ben rakibesi olarak ona 4 mile leslie cezası veriyorum.
Sende bana ver kuzum ikimizde toparlanalım.

Ellerine sağlık ördeğim.
Senin menüleri de göremedik bu hafta sanada 4 mil ozaman :)walk walk walk

Ben bu hafta dönecektim ama farkettim ki 2gun sonra regli olucam riske atmiym listeyi dedim ama ayrildigim kilodan fazla degilim merak etmeyin :KK66:

Hoşgeldin cnm neler geldi sormayalım kilonu soralım mı peki :)

Benim menüde pek iç açıcı değil bugün
Sabah tost 1 bardak portakal suyu

Ara 4 bisküvi

Akşam 2 kaşık patates köfte yemeği 2 kaşık pilav 2 kornişon 1 dilim börek

Su 2.5
Spor özellikle yapmadım ama bütün gün koşturdum

Şuan nasıl yıyesım var sormayın ama yemıyecegım tabıkı bıtsın kurtulayım şu 10 kg dannn

Ölmemene sevindim.:KK70::KK70::KK70:
Artık özletme ya gel..

Back
X