Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben de yenı dondum canım finaller fırtınalı gectı baya.. ne alemdesın neler yapıyosun :)

E köy delisiz mi kalaydı kaptanım :KK70:

Hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulur demısler sekerım.. hepımız delıydık toplanmıs olduk :KK70: :KK70:

He ya serveyin dediğine ben de katılıyorum serveycim :KK70: :KK70:

Ahaha yok o bizim betüştü @btlbetul neden çünkü o bir pisicikti :KK66: :KK70: ya ben kışın çok bunalıyorum domates salatalık bıber yok ya ne yıycem dıye mal mal bakıyom oyle.. dün taze soganlı maydonozlu otlu omlet gıbı yapmıstım bugun yıne aynısı olmasın dedım baktım dolapta pırasa var dedım aynı yolun yolcusu guzel oldu kız deme oyle :KK66:
Bak aslında boooll yağlı soğanlı yumurta da cok guzel oluyodu.. bol bol soğanı dograyıp kavuruyosun ustune de yumurta ben onu da cok severım.. bu dıyet halı oldu accık :KK66:

İnce hesaplarımı yaptım ördekcım. Annemlerın gelısı saglam vurdu dıyete onun fazlalıgını anca atıcam gıbı. e bı de reglı olucam elı kulagında malum bana +1bıle eklemıslıgı oluyodu.. haftaya allah ne verdıyse yardırıcam.. gozu derecede o kadan soylıym :KK66:
O 1.lik benim olacakkk, sonra binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı.. Ooohh yaaaa :KK70: :KK70: :KK70:
Napim canım bende iş güç uğraşıyorum.Kilo durumların nasıl :) ben hala 67 kiloyum yahuu değişmedi bi gazlayıp az daha vermem lazım ;)

Napim canım bende iş güç uğraşıyorum.Kilo durumların nasıl :) ben hala 67 kiloyum yahuu değişmedi bi gazlayıp az daha vermem lazım :KK66:
E gelmişim yancağızına Denizim :KK19: 2 aydır spor fılan yapamıyodum dondum bu hafta çılgınlar gıbı plan programlardayım ;) gelıver yanımıza bırlıkte gazlayalım tatlım :KK5:

Günaydın wendycimm.. Kız sen bize hala demedin adını dimi :KK70: yoksa söyledin de izindeyken ben kaçırdım mı?? :eek:

yaaaa özgeee, sölemek için yanıp tutuşuyorum ama giremiyorum diyet moduna bi türlü yaa, spor yapamıyorum eşim destek olmamaya başladı ondan da sırf diyetle olmuyo :( daha sabah kızdım eşime sen 3 aylık emeğimi boşa çıkarıyosun diye :( izne ayrıldığımdan beri alıyorum valla :( keşke 6 ay geçmiş olsaydı bi şekilde liste beni motive ederdi :(

Napim canım bende iş güç uğraşıyorum.Kilo durumların nasıl :) ben hala 67 kiloyum yahuu değişmedi bi gazlayıp az daha vermem lazım :KK66:

deniz ortim meraba, naber napıosun?? gel dön listelere geri, birbirmizi motive edelim :)

yaaaa özgeee, sölemek için yanıp tutuşuyorum ama giremiyorum diyet moduna bi türlü yaa, spor yapamıyorum eşim destek olmamaya başladı ondan da sırf diyetle olmuyo :KK43: daha sabah kızdım eşime sen 3 aylık emeğimi boşa çıkarıyosun diye :KK43: izne ayrıldığımdan beri alıyorum valla :KK43: keşke 6 ay geçmiş olsaydı bi şekilde liste beni motive ederdi :KK43:
Noldu sana wendycım yaa.. Ne zaman ayrılmıstın ızıne bı de nıye ayrıldın.. Şekerim salma kendini ipin ucu kaçarsa daha kötüye gidecek herşey.. Kaçla ayrıldın kaçsın sımdı??
Gel takım ıcı lısteye gır bebegım takıp edelım hatta ben yazarım sana ceza.. ben eve gıdınce yapıyom valla sporu don sen de leslıye.. neler yapıyon sen sımdı anlat bana bakem?? dınlıyom datlum:kahve:

Noldu sana wendycım yaa.. Ne zaman ayrılmıstın ızıne bı de nıye ayrıldın.. Şekerim salma kendini ipin ucu kaçarsa daha kötüye gidecek herşey.. Kaçla ayrıldın kaçsın sımdı??
Gel takım ıcı lısteye gır bebegım takıp edelım hatta ben yazarım sana ceza.. ben eve gıdınce yapıyom valla sporu don sen de leslıye.. neler yapıyon sen sımdı anlat bana bakem?? dınlıyom datlum:kahve:

Özgem kızlar da çok çabalıyolar beni döndürmeye inan ama olmuyo yaa :KK43: ördekim, matildam, yeni gelen kızların hepsi çabalıyo benim için :KK43: 60,5 ile ayrıldım şu an 63,1'dim sabah :KK43: spor yapamayınca kendimi tatlıya vuruyorum :KK43: göz göre göre resmen kilo almamı izliyorum öle diyim sana. leslie de sıkıyo bi süre sonra, bıdı bıdı konuşunca bunalıyorum yapamıyorum, ben kendimi sokaklara vurmalıyım yürümeliyim öle diyim sana.

Son düzenleme:
Günaydınlarrrr :)
Gunaydin
Sen de gunaydin deyip kaciyorsun diyecektim ki altta yazdiklarini sonra gordum. Kuzum valla ne yapsak bilemedim ki ceza da yazdim sana, menulerini hasince elestirdim ama bak hala kilo aliyorsun :( eşini yolla buraya, biz onu duzene sokarsak sen de girersin belki :KK48:

Özgem kızlar da çok çabalıyolar beni döndürmeye inan ama olmuyo yaa :KK43: ördekim, matildam, yeni gelen kızların hepsi çabalıyo benim için :KK43: 60,5 ile ayrıldım şu an 63,1'dim sabah :KK43: spor yapamayınca kendimi tatlıya vuruyorum :KK43: göz göre göre resmen kilo almamı izliyorum öle diyim sana. leslie de sıkıyo bi süre sonra, bıdı bıdı konuşunca bunalıyorum yapamıyorum, ben kendimi sokaklara vurmalıyım yürümeliyim öle diyim sana.
Tatlım hava cok soğuk dısarda hasta olursun.. ben leslieyi telden acıp koyuyorum sesını kapatıyorum,bılgısayardan da baska bısey acıyorum valla ne ara bıttıgını anlamıyosun bıle.. leylayla mecnuna sardım bu aralar mesela ;)
Cok da almamıssın tatlım bı dönsen ödem de atarsın keyfın yerıne gelır.. Esıne ne oldu ya nıye sardı sana.. yeme kuzum sen ona ne bakıyosun ınada bındır gerekırse. az once arkadaslar pasta borek gömüyodu yanımda emin misin yemıcek mısın dıye usteledıler tabakla doverım sızı dedım en son :D
Geldım ara ogunumu yapıyorum. Kahve yaptım 2kayısı 5cıg badem oohh mıs ogle yemegıne kadar tutar benı. goz göre göre de yeme tatlıları canım biliyorum tadını de kendı kendıne.. hurma deneyebılırsın..
Ben de yoğun donemımde bunalmıstım baya. ama gerı donmek lazım bı sekılde.. kafanı bosalt rahatla bugune kadar yaptım yıne yaparım demelısın..
Sen başarabilirsin inanıyorum ben sana canım :KK15:

Gunaydin
Sen de gunaydin deyip kaciyorsun diyecektim ki altta yazdiklarini sonra gordum. Kuzum valla ne yapsak bilemedim ki ceza da yazdim sana, menulerini hasince elestirdim ama bak hala kilo aliyorsun :KK43: eşini yolla buraya, biz onu duzene sokarsak sen de girersin belki :KK48:

dimi ördekim, o da aldı zaten, lahanaya mı başlatsam acaba onu :) ya sorun şu ki kızımı yürüyüşe çıkaramam, ona baksa sorun hallolur da o da sıpa zaten, yapıştı resmen bu ara bana :(

dimi ördekim, o da aldı zaten, lahanaya mı başlatsam acaba onu :) ya sorun şu ki kızımı yürüyüşe çıkaramam, ona baksa sorun hallolur da o da sıpa zaten, yapıştı resmen bu ara bana :KK43:
Kız bırak onu ne hali varsa görsün.. Erkekler bizden farklı canım 3gün menüsüne dikkat etsin çat diye verir o ama sen elindeki zararla kalırsın..
Yavruyu uyutup yap bence evde sporunu canım..
Bi de ailen sana yakın mı? Bebeği günde 1saat bırakabileceğin birisi var mı??
Eşinin de eline mi yapışır ya akşamları bakıversin 1saat tek başına mı yaptın bu bebeği?? Ay sinirleniyom bak :KK34:
Bence kıskanclıgından gıcıklık yapmaya başlamış olabilir.. Benimki 6yıldan sonra giydiğim kota taktı.. Yırtıcakmış giymicekmişim bi daha.. Dedim yırt tarz olur oyle de giyerim daha beter kuduruyo :D :D
Eşine rağmen başarman lazım canım.. ;)

wendy wendy Özge'ye katılyorum.:KK52: mesela iyide olsa kötüde olsa hergun menunu paylas, kilo bildiriminde bulun. 2,5 kilo cok degil 2 gun dikkat etmeyle ve sporla halledersin onu sen.
Leslie sıkıyorsa onun dısında bir sürü videolar var mesela tae bo ve zumba videoları hem eglenceli hemde iyi efor harcatıyor.:KK73:

Kizlar merhaba
Gec geldim ama sabahtan beri ayaktayim. Annemle sabah 8:30 da kalktik bir saat yuruyus yaptik bebek uyuyordu babama biraktik aksam ustu tekrar gidecegim annem bu sefer gelemeyecek sabah ayazdi biraz ama yuruyus cok iyi geldi zencefill dilimlerini aksamdan suya koydum simdi isitip limonla icecez wendi gel bana takil benle yuru adimsayar programini actim gps ke yurudum mesafe gitgrl 2 km yapiyo biraz artiracam mesafeyi

Kız bırak onu ne hali varsa görsün.. Erkekler bizden farklı canım 3gün menüsüne dikkat etsin çat diye verir o ama sen elindeki zararla kalırsın..
Yavruyu uyutup yap bence evde sporunu canım..
Bi de ailen sana yakın mı? Bebeği günde 1saat bırakabileceğin birisi var mı??
Eşinin de eline mi yapışır ya akşamları bakıversin 1saat tek başına mı yaptın bu bebeği?? Ay sinirleniyom bak :KK34:
Bence kıskanclıgından gıcıklık yapmaya başlamış olabilir.. Benimki 6yıldan sonra giydiğim kota taktı.. Yırtıcakmış giymicekmişim bi daha.. Dedim yırt tarz olur oyle de giyerim daha beter kuduruyo :KK70: :KK70:
Eşine rağmen başarman lazım canım.. :KK66:

haklısın özgem, kızım zaten ananede gün boyu, bi tur daha bırakamam, zatn yapışıyo işte bana bu ara, ama sabah çok üzüldüm yaa, resmen aynada kilo aldığımı gördüm, ne güzel izliyodum kendimi çok beğeniyodum şimdi tekrar alıyorum, emekler çöp :(

ya ben pazartesi motive oluyom zaten, kızlar biliyo, pazartesi başlayıp salı-çarşambaya hoop bitti diyet modundayım :( ama yapmayacağım bunu, olmaz yok :(

wendy wendy Özge'ye katılyorum.:KK52: mesela iyide olsa kötüde olsa hergun menunu paylas, kilo bildiriminde bulun. 2,5 kilo cok degil 2 gun dikkat etmeyle ve sporla halledersin onu sen.
Leslie sıkıyorsa onun dısında bir sürü videolar var mesela tae bo ve zumba videoları hem eglenceli hemde iyi efor harcatıyor.:KK73:

haklısınn, isteğim motivem gitti işte, ilk kez 5'li rakamlara bu kadar yaklaşmıştım :(

Kizlar merhaba
Gec geldim ama sabahtan beri ayaktayim. Annemle sabah 8:30 da kalktik bir saat yuruyus yaptik bebek uyuyordu babama biraktik aksam ustu tekrar gidecegim annem bu sefer gelemeyecek sabah ayazdi biraz ama yuruyus cok iyi geldi zencefill dilimlerini aksamdan suya koydum simdi isitip limonla icecez wendi gel bana takil benle yuru adimsayar programini actim gps ke yurudum mesafe gitgrl 2 km yapiyo biraz artiracam mesafeyi

kuzuum yürümekten korkmuyom zaten, fırsat bulamıom yaa :(

heey unutturamazsın bu arada, 20 ocak geçti, kardeşinle güzel bi before after yapın hadi, annen kardeşin ne dedi senş görünce? çok zayıflamışsın çirkinleşmişsin dedilerse bu iş tamam :KK48: bana hep öle derler.

Günaydın 5. Takımın güzel hatunları:KK24:
medusa38 medusa38 macun olarak mı yapmak lazım?
Cok güzel kilolar vermissin sende canım.:KK9:
Nekadar surede nasıl verdin anlatırmısın?:KK56:
Yok cnm suyla yapiyorsun aksamdan yap ertesin gun ic icine maydanoz nane tarcinda koyabilirsin
Ben diyete basladigimda 95 kg idim yaz doneminde uzun mesafe yuruyusleri yaptim 3 ay dukan yaptiktan sonra kendi programimi olusturdum.sebze ve protein agirlikli beslendim suan yuruyuse ek mekik ve pilates hareketleri yapiyorum.

haklısın özgem, kızım zaten ananede gün boyu, bi tur daha bırakamam, zatn yapışıyo işte bana bu ara, ama sabah çok üzüldüm yaa, resmen aynada kilo aldığımı gördüm, ne güzel izliyodum kendimi çok beğeniyodum şimdi tekrar alıyorum, emekler çöp :KK43:

ya ben pazartesi motive oluyom zaten, kızlar biliyo, pazartesi başlayıp salı-çarşambaya hoop bitti diyet modundayım :KK43: ama yapmayacağım bunu, olmaz yok :KK43:

haklısınn, isteğim motivem gitti işte, ilk kez 5'li rakamlara bu kadar yaklaşmıştım :KK43:

kuzuum yürümekten korkmuyom zaten, fırsat bulamıom yaa :KK43:

heey unutturamazsın bu arada, 20 ocak geçti, kardeşinle güzel bi before after yapın hadi, annen kardeşin ne dedi senş görünce? çok zayıflamışsın çirkinleşmişsin dedilerse bu iş tamam :KK48: bana hep öle derler.
Firsat bulamiyorsun oylemi benimde 1.5 yasinda oglum var ya sabah dedsine biraktim iste
Bizimkiler benim zayif hallerime alisik :-)
Yapacam ins

haklısın özgem, kızım zaten ananede gün boyu, bi tur daha bırakamam, zatn yapışıyo işte bana bu ara, ama sabah çok üzüldüm yaa, resmen aynada kilo aldığımı gördüm, ne güzel izliyodum kendimi çok beğeniyodum şimdi tekrar alıyorum, emekler çöp :KK43:

ya ben pazartesi motive oluyom zaten, kızlar biliyo, pazartesi başlayıp salı-çarşambaya hoop bitti diyet modundayım :KK43: ama yapmayacağım bunu, olmaz yok :KK43:
Yavrucum ama böyle devam edersen o 5li rakamlardan daha da uzaklaşacaksın.. vazgecmek yok.. akşam eşın gelınce başla sen spora ağlarsa da kalkıp bakacak yanı yok oyle yağma.. kendın ıcın bunu yapman lazım.. lutfen oyle tatlı fılan da yeme artık. emeklerını kendı ellerıne çöpe atma..
Diyet listenı duzenle kendıne bı program hazırla..
İlk başta zor gelecekse 1mile leslieyle başla.. onemlı olan sureklılık bunu unutma.. sonra 2mıle yaparsın.. yarım saat sensız hem kızın hem esın ıdare edebılır.. lutfen kendıne bu ıyılığı yapmayı erteleme artık

Yavrucum ama böyle devam edersen o 5li rakamlardan daha da uzaklaşacaksın.. vazgecmek yok.. akşam eşın gelınce başla sen spora ağlarsa da kalkıp bakacak yanı yok oyle yağma.. kendın ıcın bunu yapman lazım.. lutfen oyle tatlı fılan da yeme artık. emeklerını kendı ellerıne çöpe atma..
Diyet listenı duzenle kendıne bı program hazırla..
İlk başta zor gelecekse 1mile leslieyle başla.. onemlı olan sureklılık bunu unutma.. sonra 2mıle yaparsın.. yarım saat sensız hem kızın hem esın ıdare edebılır.. lutfen kendıne bu ıyılığı yapmayı erteleme artık

haklısın şekercim, haklısın, kopmadım farkındaysan burdan, bi kopsam dönemem ki :( ayrıca çok değil diyosun da 2,5 kilo yaaa :KK42::KK42:

ya ben bişi farkettim, ne zaman akşam 5-6 gibi kessem yemek yemeyi, ertesi gün artı çıkıyorum, ne zaman atıştırıyo olsam ertesi gün kesin artıyım diyip eksi çıkıyorum, benim meto da böyle mi çalışıyo acaba? dukan da da yatmadan yoğurt falan yerdim hep eksi olurdum.

dimi ördekim, o da aldı zaten, lahanaya mı başlatsam acaba onu :) ya sorun şu ki kızımı yürüyüşe çıkaramam, ona baksa sorun hallolur da o da sıpa zaten, yapıştı resmen bu ara bana :KK43:
Sana gerekli cevapları Özgecim vermis zaten, bahane yok, hadi aramıza dön artık. Bak ben bile bu hamile halimle diyet yapar oldum, sen niye yapamayacaksın :)
Kv 20 gündür bizde
Geçen birlikte leslieyaptık.Bana sorun çıkarmıyor spor konusunda benden istekli.Ama bende iş yok.Tembellik anacım.
Allahım öyle kv'ye can kurban :KK51:
ya ben bişi farkettim, ne zaman akşam 5-6 gibi kessem yemek yemeyi, ertesi gün artı çıkıyorum, ne zaman atıştırıyo olsam ertesi gün kesin artıyım diyip eksi çıkıyorum, benim meto da böyle mi çalışıyo acaba? dukan da da yatmadan yoğurt falan yerdim hep eksi olurdum.
Valla olabilir canım benim metabolizma da öyle, cok uzun sure aclıkta kapatıyor kendini, en masum yedigimi bile artıya ceviriyor :) Sık sık az az yedigimde ise eksi cıkıyorum

Back
X