Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sana gerekli cevapları Özgecim vermis zaten, bahane yok, hadi aramıza dön artık. Bak ben bile bu hamile halimle diyet yapar oldum, sen niye yapamayacaksın :)

tamam tamam, pazartesi olunca dönüyorum zaten, salı-çarşamba da sıkı tutun beni :)

Valla olabilir canım benim metabolizma da öyle, cok uzun sure aclıkta kapatıyor kendini, en masum yedigimi bile artıya ceviriyor :) Sık sık az az yedigimde ise eksi cıkıyorum

evet bende öyleymişim ördekim, bişey daha öğrendim, yavaş yavaş tanıyorum kendimi.

wendy wendy an itibariyle basla hadi!!! Dunu,sabahı,gecmisi bosver su ana ve gelecege bak canım. Kendini toparlamazsan bu 2,5 kilonun uzerine daha kilolar eklenir bu cok iyi biliyorsun dimi? :olamaz:

her hafta 1 kilo veriyodum, şimdi de alıyorum, 3'leri görmek istemiyodum, geldi işte, tekrar 1'leri görmeye hasret kaldım :(

E gelmişim yancağızına Denizim :KK19: 2 aydır spor fılan yapamıyodum dondum bu hafta çılgınlar gıbı plan programlardayım :KK66: gelıver yanımıza bırlıkte gazlayalım tatlım :KK5:
buralara çok uğrayamamki tatlım bide çok çok az veriyorum grubun ortalamasını düşürürüm ben :) sizi takip ederim artık
yaaaa özgeee, sölemek için yanıp tutuşuyorum ama giremiyorum diyet moduna bi türlü yaa, spor yapamıyorum eşim destek olmamaya başladı ondan da sırf diyetle olmuyo :KK43: daha sabah kızdım eşime sen 3 aylık emeğimi boşa çıkarıyosun diye :KK43: izne ayrıldığımdan beri alıyorum valla :KK43: keşke 6 ay geçmiş olsaydı bi şekilde liste beni motive ederdi :KK43:

deniz ortim meraba, naber napıosun?? gel dön listelere geri, birbirmizi motive edelim :)
Listeye dönmek istemiyorum tatlım yaa çok liste modunda değilim henüz :)sen zaten çok kilolu değildinki psikolojik olarak rahatlat kendini sonra devam edersin olmazmı

haklısın şekercim, haklısın, kopmadım farkındaysan burdan, bi kopsam dönemem ki :KK43: ayrıca çok değil diyosun da 2,5 kilo yaaa :KK42::KK42:
Biz nerdeyse aynı kilodayız bak sıkma canını birlikte vericez iki üç kilo bişey değil kırk elli kilo fazlası olanlar ne yapsın gözünde büyütme kırk elli de olsa hepsi gidecek :)

Selam kızlar günaydın herkese buz ama gerçekten buz gibi bir Londra'dan selamlar :) 60.2 kiloyum tartıldım dün yendiğim gece lüplettiğim çiğ köftelerin acısı çıktı şu 5 li rakamları görebilirsin oysa ki hemde 4 gün sonunda tuvalete çıkmıştım neyse moral bozmak yok cuma ya ucundan kıyısından göreceğim düğünümüz var cuma ya dışarı çıkamam kızımı kv bırakıp ayakkabı almam Lazım az da olsa yürüyüş olur biraz dinlenirim misafirden gına geldi zaten:KK14::KK14: hava alayım biraz bari Napayım demi bana da yazık menü yazmadım dün bayağı yedim çünkü bugün yazarım öptüm hepinizi

Listeye dönmek istemiyorum tatlım yaa çok liste modunda değilim henüz :)sen zaten çok kilolu değildinki psikolojik olarak rahatlat kendini sonra devam edersin olmazmı

valla hiç çıkamadım ki ben kilolu psikolojisinden, hep şişman hissediyom kendimi, göbeğim çıktı zaten. gel sende listesiz de takılan çok burda :)

Biz nerdeyse aynı kilodayız bak sıkma canını birlikte vericez iki üç kilo bişey değil kırk elli kilo fazlası olanlar ne yapsın gözünde büyütme kırk elli de olsa hepsi gidecek :)

dimi dimi :( ya ömrü hayatımda bi göreyim 5'leri ne var yaa :(

slm kızlar memleket modundayım hala performans raporunu hazırlayıp ekledim sizlere de bi merhaba dedim çocuklarla ilgileneyim sabahtan beri gelen giden evde de 6 çocuk kafayı yeme durumları var bende

valla kaptanım şahsen çalışmayı çocuk bakmaya yeğlerim, kolay gelsin size. okulda tatil ya enerjileri de bitmez şimdi :)

Selam kızlar günaydın herkese buz ama gerçekten buz gibi bir Londra'dan selamlar :) 60.2 kiloyum tartıldım dün yendiğim gece lüplettiğim çiğ köftelerin acısı çıktı şu 5 li rakamları görebilirsin oysa ki hemde 4 gün sonunda tuvalete çıkmıştım neyse moral bozmak yok cuma ya ucundan kıyısından göreceğim düğünümüz var cuma ya dışarı çıkamam kızımı kv bırakıp ayakkabı almam Lazım az da olsa yürüyüş olur biraz dinlenirim misafirden gına geldi zaten:KK14::KK14: hava alayım biraz bari Napayım demi bana da yazık menü yazmadım dün bayağı yedim çünkü bugün yazarım öptüm hepinizi

yarın görürsün zoeycim, düğüne 5'lerinde çıtır anne olarak gidiceksin oh maşallah sana. kv bişi dedi mi?

Menüm;
09:00
1 dilim ekmek uzerine bir kac damla zeytin yagı ve 1 tk biber salcası
3 parca fırınlanmıs karnabahar
2 lokma peynir
2 zeytin ve cay

11:00
(Yarım avuc kadar)
kuru kayısı, kuru siyah üzüm,fındık,badem,kabak cekirdegi karışımı ve adacayı

13:15
5 yk karnabahar yapragı yemegi
8 yk yogurt

18:00
12 tane ince sarılmıs kucuk yaprak sarması(etli)
2 yk yogurt ve salata

2 L su
2 büyük türk kahvesi
500 ml adacayı
Spor; 50 dk tae bo - 2 dk plank -300 ip :spor:

Son düzenleme:
Annem yapmıs yaprak sarmasını bizi cagırdı. Kilo verme saglıklı beslenme modunda olmasam aslında kendime hakim olamasam kac 12 tane yerdim o sarmalardan tahmin edemiyorum. :KK48: tabak tabak yerdim hatta:oops: ama ben naptım kucuk pasta tabagına koydum azcık. Cok sukur kazasız belasız bugunu kapattim.:super:

Back
X