Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada Ankara tayfasi heeeyy ben gecen hafta ankaradaydim biliyo musunuz??
Hani benim su yurtdisi isi vardi ya onun mulakati icin geldim. Pazartesi aksam geldim bi arkadasta kaldim sali mulakattan cikinca oyle kiyafetlerle trene atlayip geri döndüm.. bi dahakine buluşmak nasip olur insallah.. bu arada gunubirlik bile gelebilirim trenle 4 saat surdu pendik ankara..
Biz burda trafikte sıkışınca tovbe ya rabbi neler cekiyoz. 2saatte kadikoye gittiğimi bilirim :kızgın:

Aaa didem hamilemi cok sevndm sasrdimda o bebek dusunuyomuydu ya tozpembyle biz dusunuyodk sanki:confused:
O da yaza dogru falan dusunuyordu sanirim ama erken geldi bebis :KK46::KK48:
Ne is yapiyo ki esin canim?? E siz ne yapiyosaniz simdi o yavrucak icin de bulunur bi cozum.. Ayy hayırlısı olsun tabi.. Bu aralar benim hormonlarim halay cekiyo gene her yerde poncik minnoslar goruyom.. :KK68:
Kiz ordekcim sen dogurunca gelip seveyim mi 2tur nolur nolurr morordek morordek :dua::KK19: :KK46: :KK70: :KK70:
Gel kız tabi kapımız herkese açık
Tontisimi herkescikler sevsin :KK46:
Bu arada Ankara tayfasi heeeyy ben gecen hafta ankaradaydim biliyo musunuz??
Hani benim su yurtdisi isi vardi ya onun mulakati icin geldim. Pazartesi aksam geldim bi arkadasta kaldim sali mulakattan cikinca oyle kiyafetlerle trene atlayip geri döndüm.. bi dahakine buluşmak nasip olur insallah.. bu arada gunubirlik bile gelebilirim trenle 4 saat surdu pendik ankara..
Biz burda trafikte sıkışınca tovbe ya rabbi neler cekiyoz. 2saatte kadikoye gittiğimi bilirim :kızgın:
Aaaa valla bidahakine haber ver mutlaka
Gerci ben Ankara tayfasindan bile kimseyle gorusmedim ama senin gelmen bahane olur iste :KK48:

E cok mu 2hafta sporunu düzenli tutsaan tatlıyı da bıraktın mı tamam işte... Ama yoook boyle devam edersen davul gıbıolursun valla.. bak açtırma çemkirik modumu

Yogurt deneyebılırsın belkı canım madem ıyı gldı dıosun..

kız didem hamile miii :eek: kumralım krakerım dun benım de aklıma geldı de dustan sonra sızmısım.. napıyon dıye sormuyom asagıda cevaplıcam senı de :KK66:

hasta olma da istediğini yapabilirsin

kıızz sarma cok mu lazımdı kalk 200 daha ip zıpla bakem:duduk:

dönüşteki seker yuklemesını dusun bebeyim

kızz senın adam da fena hee.. ben dogurucam degısıklık okde belkı ona doğurtturucan dıyee korkuyodur :KK70: daha once de mutlaka soylemısımdır suyuna ilaç at enıstenın :KK70: :KK70: :KK70:

Aaabbooooowww menuye bak hele.. kız ıyı 80 olmadın senhergun boyleysen allah kurtarsın sekerım :KK70:

Serveyım sen de mı kullanıyosun corekotu yagını gecen solemıstım kızlara ben de sıparıs verdım bugun gectı elıme yarın baslıcam.. ama fazla kullanmıyo musun sankı. cok tuketmeyın dıyolar..cogu yerde sabah 1cay kasıgı yeterlı dıye okudum ben

Ay benım de reglım yaklaştı hatta 2gun gecıktı hem şiştikçe şişiyom hem de ağzım sulanıyo herseye valla..
Bi de Allahını seven ustume leslıe atsın nasıl mayıstım su anda bı bılsenız :KK51:
Nasıl anladın seker cok tukettıgımı:KK70:kendıme caktırmadan sana mı dedım acabaaa:KK70:

Kuzum karnabahar yaprağı yemeği de ne ola ki? Ben hep atıyodum onu, yenilebilen bişi miydi :KK43:

Özgenin dediği gibi şeker yüklemeni düşün ördekim, akşam yeme en azından :)

Canım 2 çocukla halini tahmin edebiliyorum ve buna rağmen 2. Çocuğu istiyorum, cahil cesareti olsa gerek bu bendeki :)

Gel kumralım gel, kız @matilda34 mü kıskandın sen :) medusa38 medusa38 ki hatun bizim keremcemim oluyo :) 54 e düştü hatta bu hafta kesin 52li bildirim yapar o derece diyim sana :) asıl onu kıskan :)

Yapma serveyim yapma kuzum, yoğurt ye üstüne tarçın dök ye, meyve ye, sütünü iç, uzak dur tatlılardan, o iki elbise 3 ay daha durmasın dolapta :KK43: istesen yapıosun da ah elacık az daha büyüsün :)

Anam menüye bak :) yarına daha ele avuca gelir bi menü olsun inşallah :) bende izne ayrıldım hala dönemedim izin kiloma :KK43: motivemi kızlar yerine getirmeye çalışıyorlar işte, yeniden bi girebilsem diyet moduna halledicem de :KK43:

Bu arada nilsub hiiiiç uğramıyor, Yeni kaptan yardımcımız da Medusa oldu, onu etiketle şekerim :)

Oh çatlat milleti şekerim, aferin sana :) 2 kilo diyip geçme ama senin halledeceğine eminim :)

AA haberin yoktu dimi senin didoştan, hatun sürpriz yaptı bize :)

Çemkir özgem çemkir, anca böyle yola geliyom bak :) yarım saatten fazla yürüdüm, çok özlemişim yürümeyi :) inşallah devamı olur.
İnşallah kuzum hep birlikte :)

O da yaza dogru falan dusunuyordu sanirim ama erken geldi bebis :KK46::KK48:

Gel kız tabi kapımız herkese açık
Tontisimi herkescikler sevsin :KK46:

Aaaa valla bidahakine haber ver mutlaka
Gerci ben Ankara tayfasindan bile kimseyle gorusmedim ama senin gelmen bahane olur iste :KK48:
Ay havalar isinsin ama cok soguk bu sene isinamiyom ben..kivrildim yorganin altina bana misin demiyi.. eskiden masallah kutup ayisi gibiydim soguk islemiyodum simdi gunun 20 saatini titreyerek geçiriyorum valla :işsiz:

Ay havalar isinsin ama cok soguk bu sene isinamiyom ben..kivrildim yorganin altina bana misin demiyi.. eskiden masallah kutup ayisi gibiydim soguk islemiyodum simdi gunun 20 saatini titreyerek geçiriyorum valla :işsiz:
Tamam mayıstan sonra gel hem havalar ısınmış olur hem de bizim bıdıgı görmüş olursun :))

Sabah ogle yazmissin ya ondan dedim.. gunde bi kere az miktarda kullanin diyolar ya ondan seettim tatlim :KK66:
Haaaa ben de uzun bır aradan sonra yeni içmeye basladım ondan seeeeyy ettım
Az ıcıyorum 1 tatlı kasıgı
Sabah oğlen oğunu bırlıkte oldu anlamındaydı o sekerımmm

Sabah erken kalkilacak yurunecek erken yatiyorum bugun 00:30 da o zmana kadar mekik ve bel cevirme yapayim misafir vardi yeni gitti gorusuruz iyi geceler
Tekrar aramiza donen KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR hosgeldin full diyet modundayiz daha bende memleketteyim tartimi tasidim buraya sabah 2 km aksam 2 km yurudum daha cok olur oda havalar soguk idare edecez artik

Günaydınlaaar

Kiz niye istemiyo hakikaten biri bakan ikiyi de bakar kac yasinda oldu zaten. Sebep ne yani cocuga ikna olmayan koca da ilk defa goruyom hee :işsiz:

Özgecim çocuğa ikna olmayan kocalarla dolu kk :) öle deme istemeyen adam istemiyo.

Off omrumu yedi zaten sigortamz yok diye istemiyormus sebep bu :KK14:

valla bence geçerli bi sebepmiş sanki kumralım, biz sigortalıyken bissürü para ödüyoruz, ücretli hastaların Allah yardımcısı olsun diyorum hep. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aaa didem hamilemi cok sevndm sasrdimda o bebek dusunuyomuydu ya tozpembyle biz dusunuyodk sanki:confused:

hahah, düşünmeyenden kork şekerim :KK70: azaydidem azaydidem dideeeem nerdesin kız sen. ses ver bakim.

Gunaydin sabah 8 de kalktim yuruyusu kahvalti sonrasina erteledim.Biraz uzun mesafe gidecegim hemde eren rahatsizdi gece sabahta iyi olmazsa diye yalniz birakmak istemedim bugunku hedef 10.000 adim ustune cikmak

kuzucum geçmiş olsun erenciğe.

sen kayseriye dağ bayır yürümeye mi geldin naaptın, komşular yetişin hatun 49'a düşücek :KK35:

Günaydınlaaar

Özgecim çocuğa ikna olmayan kocalarla dolu kk :) öle deme istemeyen adam istemiyo.

valla bence geçerli bi sebepmiş sanki kumralım, biz sigortalıyken bissürü para ödüyoruz, ücretli hastaların Allah yardımcısı olsun diyorum hep. Hakkınızda hayırlısı olsun.

hahah, düşünmeyenden kork şekerim :KK70: azaydidem azaydidem dideeeem nerdesin kız sen. ses ver bakim.
Didem bebek dusunuyordu canim ama zayiflamakta istiyordu erken geldi bebis :-)
Benim esimde sadece bir cocugumuz olmasina ve 5 yasinda olmasina ragmen ereni istemiyordu bes aylik olana kadar aldir dedi bana ama dogduKtan sonra cok kiymetli oldu

Back
X