Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar hanımlarrr.

Ayy bacim burdayim ama cok yogunum su siralar hastanelere git gel cok skldim tlfnu elime alamiyorum cok fazla hen radyasyondan biraz uzak kalmak istyorun hemde kusmaktan mide bulantisibdan hic bsey yiyemedigim icin kendimi uykuya veriyorum zor gunler geciriyorum anlican sizde ne var ne yok baya degisiklikler var sanirim kumralkraker geri donmus anam sen cocuk istyodun ne oldu :KK70: bak istemeyenden korkcan ben tabi ayseninde dedigi gibi hem istyodum hem istemiyodum ole arada kalmistim ama rabbim verdi isde :anneadayı::KK46:
Hepinizi cok optum cokda ozledim arada girmeye calisicam insallah :KK36::KK15::KK200:

Ay kuzum biran önce bitsin inşallah bulantıların, sodanın ağzını sabahtan aç, gazı biraz gitsin, iç, iyi geliyo o.

Ayy bacim burdayim ama cok yogunum su siralar hastanelere git gel cok skldim tlfnu elime alamiyorum cok fazla hen radyasyondan biraz uzak kalmak istyorun hemde kusmaktan mide bulantisibdan hic bsey yiyemedigim icin kendimi uykuya veriyorum zor gunler geciriyorum anlican sizde ne var ne yok baya degisiklikler var sanirim kumralkraker geri donmus anam sen cocuk istyodun ne oldu :KK70: bak istemeyenden korkcan ben tabi ayseninde dedigi gibi hem istyodum hem istemiyodum ole arada kalmistim ama rabbim verdi isde :anneadayı::KK46:
Hepinizi cok optum cokda ozledim arada girmeye calisicam insallah :KK36::KK15::KK200:
Kilo durumu nedir??
Sağlıklı rahat bi hamilelik diliyorum.

Günaydın 5. Takımın guzel hatunları..:KK3:
Esim kahvaltıya simit getirmis dilimlemis bide:-)
Kibrit kutusu kadar yedim sadece.:KK22:
Dunde getirmisti yemedim bugun tadina bakim dedim.
Menude sporda sahane fistik
Elimden geleni yapmaya calısıyorum tatlım. P.tesi 3 hafta olacak daha tam olarak 1 kilo bile veremedim.. Cok zor gidiyor kilolarım. :cry:

Ben hiç kusmamıştım zor olsa gerek cnm inş biran önce bulantılardan kurtulup rahat bi hamilelik geçirirsin

***5. Takım 501. Etap***

toplight (71,2///%)
medusa38 (54.0///%)
servey (76,4///%)
matilda34 (67.2///%)
ebrusonmez (56.4///%)
TopaLsoLucaNn (80.3///%)
candy_candy (114,9///%)

5. Takım Ortalama: %

gulsayszey (98,9/)
zoey1616 (60,3/)

0zlem (78,6/) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69
wendigo (61,9/)
morordek (68,5/)
morordek morordek kaptanım boştum listeyi hazırladım

Günaydın.. :KK36:
Sahalara dönmüşsün bitanem

döndün canım :KK15:

***5. Takım 501. Etap***

toplight (71,2///%)
medusa38 (54.0///%)
servey (76,4///%)
matilda34 (67.2///%)
ebrusonmez (56.4///%)
TopaLsoLucaNn (80.3///%)
candy_candy (114,9///%)

gulsayszey (98,9/)
zoey1616 (60,3/)

0zlem (78,6/) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69
wendigo (61,9/)
morordek (68,5/)

tek sıkıntı etabı değiştirmemişsin şekercim, 502. etap olcak artık.

***5. Takım 501. Etap***

toplight (71,2///%)
medusa38 (54.0///%)
servey (76,4///%)
matilda34 (67.2///%)
ebrusonmez (56.4///%)
TopaLsoLucaNn (80.3///%)
candy_candy (114,9///%)

gulsayszey (98,9/)
zoey1616 (60,3/)

wendigo (61,9/)
morordek (68,5/)

matildacım bu hafta artı gelmicen dimi, etap raporu işine el atınca bi korktum :KK70:

***5. Takım 502. Etap***

toplight (71,2///%)
medusa38 (54.0///%)
servey (76,4///%)
matilda34 (67.2///%)
ebrusonmez (56.4///%)
TopaLsoLucaNn (80.3///%)
candy_candy (114,9///%)

gulsayszey (98,9/)
zoey1616 (60,3/)

wendigo (61,9/)
morordek (68,5/)

Menüm;
Uyanınca 2 kuru kayısı ve bol su

10:00
Kk kadar simit
Kk kadar peynir
5 zeytin ve cay

12:00
Yarım elma
1 dilim portakal
1 b. süt (tarcınlı,zencefilli)

15:00
3 k.kayısı,k.üzüm ve t.kahvesi

17:30
7 yk karnabahar yemegi
Kk kadar tb ekmegi ve salata

2 L su
2 T.kahvesi

Bugun spor yok.
Sadece göbisime 25 dk. titresimli kemer taktım.

Evet bebek yapcktm didemcm ama demekki gunu gelmedi daha biz nedesek bos rabbim ne zaman verirse
Senin hamilelik takvimini yesinlerrr :KK16:
Cok sevindm ama Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
nasip canim rabbim isteyen herkese versin insallah cok saol ;)

Günaydınlar hanımlarrr.

Ay kuzum biran önce bitsin inşallah bulantıların, sodanın ağzını sabahtan aç, gazı biraz gitsin, iç, iyi geliyo o.
insallah canim cok zor inan biktim vallahi halim kalmiyo artik :( saol canim denicem ins.

Kilo durumu nedir??
Sağlıklı rahat bi hamilelik diliyorum.
saol canim aminn ;) kilom bu sabah 69.0 du takimdan 67.5 le izne ayrilmistim ama o hafta bildirim yapamamistim o hafta ayni bu kilolarda flndim hamile oldgumu ogrendigimde 70.2 kiloydum ama :D yani kilo almadim almiyorum insallahta cok almam :-)

Ben hiç kusmamıştım zor olsa gerek cnm inş biran önce bulantılardan kurtulup rahat bi hamilelik geçirirsin
insallah canim ne gzel bi hamilelik gecirmissin kiskandim ben dger kizimdada cok cektim 5 ay kusmaktan icim disima ckiyodu :(

Back
X