Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar merhaba ben yeni katıldım size. Kendimden bahsedeyim hipotiroid hastasıyım ve hipoglisemim var. Boyum 165, Güncel kilom 73 hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım. 23 yaşındayım. 1 buçuk yıllık falan evliyim. 2014 yılında nişanım oldu o zaman 68 kiloydum fakat 2 ay kadar bir sürede 56 kiloya düştüm fakat sonra düğünüme kadar 63 oldum şimdi 73 oldum ve çocuk sahibi olmak için kilo vermek istiyorum birde tabi kendimi beğenmediğim için.
Hoşgeldin cnm geçmiş olsun inş kurtulcaz bu kilolardan:)

Hosgeldin canim ben kaptan yardimcisiyim. 27 yaşındayım, araştırma gorevlisiyim, doktora tezi ile bogusuyorum:) sen sanirim daha once de yarismissin bu yarismada?

Reklam slogani gibi olmus :KK48:

Amaaaaan demeyeydin onu iyiydi :KK43: ben diyet yapınca almam diyordum, cunku biliyorum homili gırtlak yedigim icin alıyorum. Sana da 100'luk yukleme yapmislar miydi canim?
Benim iklinde çıkmıştı cnm benim öyle oldu ama senin olcak diye bişi yok tabi son aylar ister istemez alıyorsun bu kadar sıkma kendini çıksa bile diyetini uygularsın bebeğini kucağına alırsın sonra gider kilolar napalım üzme kendini belkide çıkmaz hem yarın ola hayrola

Selam kızlar nasılsınız bayağı oldu beni de unutmuşsunuz kimse de merak etmemiş ama yazayım dedim yine de regl dönemindeyim dün oldum ama sabah tartıldım 59.7 :KK71::KK71:yazmasam da dikkat ediyorum yani mesajları okudum madem hedef koyuldu o Zaman büyük olsun hedef 55 diyorum 28 şubat'a kadar aslında ilk hedefim 58 di kızımın doğum günü 28 şubat ama ben 55 olarak geleceğim buraya wendy wendy hedefi yükselt biraz sende :KK73::KK73:

Kızlar bu arada gene kimse menü yazmaz oldu! Bu hafta sıkı tutmamız lazım, herkes dökülsün menüleri. Menü yazmayana ceza verecegim, yoksa olmayacak böyle :sopa:
Can'ım hamilelik şekerimi ölçtüreceğim son gece unutup bir kilo tatlı yemiştim sonradan kv senin şeker ölçümün yok mu yarın yetince jeton düştü çok korkmuştum gittim ölçtüler 49 çıktı :))) çok zor oluyor şeker çıkması görümcemde çıkmıştı hiç birşey yemediği halde şeker yemekle alakası olmadığının ispatı benim inşallah temiz çıkar

29.0cak
Uyanınca
400 ml elma sirkeli su
2 kuru erik ve
t.kahvesi

09:00
1 kase pancarlı bugdaylı corba
1 d. tb ekmegi

12:00
1 peynirli yumurta
1 d.tb ekmegi ve cay

17:00
Tavuk döner ve az ekmek
300 ml ayran

2 L su
300 ml yesil cay

Spor; 8000 adım:KK49:

yeme bacım yemeee

bana mı bu laf serveyim:63::63:

kız maşallah özge içinden başka birisi çıkmış sankim ne güzel olmuşsun helal sana işte azmin zaferi:nazar::nazar::nazar: boncuğumu da koyayım tam olsun
saol özgem yaaa sorma tam bi macera idi evime dönemeyecem sandım size dünki otobüs yolculuğumu anlatsam o ayrı bi felaket neyse geçti gitti kötü şeyler düşünmek yok:KK47:
Yok yavrum yaaa +2 bana aıt o kdr da abartmadım adlında ama oyle oldu kendıme dıyorum
Ne zaman 75 e gelsem dogum sonrası otomatık olarak bu artısı goruyorum ama artık bıtsın ıstıyorum yaaa bıktım valla

Sabah corekotu yagı,yarım yumurta, peynirli tost,5 zeytın, domates sos,2 tatlı kasıgı tahın pekmez
Ara sade tkahvesi, 1 cubuk kraker,1 buskuvi
Ara 1 kase yoğurt
Aksam 2 kasık bulgur, 1 tabak nohut,1 köfte
1 dılım browni, az cerez
Yarım elma,1 mandalin
Sade tkahvesi
2lt su
Bugunku menü tırttttttt
Arkadasa gıttık malesef boyle olduuu

Sancının gelmesine yardımcı oluyor Can'ım
O zaman sanırım iyice sonlarda yemeliyim hurmayı, durduk yere sancı gelmesin :D
Selam kızlar nasılsınız bayağı oldu beni de unutmuşsunuz kimse de merak etmemiş ama yazayım dedim yine de regl dönemindeyim dün oldum ama sabah tartıldım 59.7 :KK71::KK71:yazmasam da dikkat ediyorum yani mesajları okudum madem hedef koyuldu o Zaman büyük olsun hedef 55 diyorum 28 şubat'a kadar aslında ilk hedefim 58 di kızımın doğum günü 28 şubat ama ben 55 olarak geleceğim buraya wendy wendy hedefi yükselt biraz sende :KK73::KK73:
Vaay süpersin 59'lar gorulmus :)
Can'ım hamilelik şekerimi ölçtüreceğim son gece unutup bir kilo tatlı yemiştim sonradan kv senin şeker ölçümün yok mu yarın yetince jeton düştü çok korkmuştum gittim ölçtüler 49 çıktı :))) çok zor oluyor şeker çıkması görümcemde çıkmıştı hiç birşey yemediği halde şeker yemekle alakası olmadığının ispatı benim inşallah temiz çıkar
49 ne ya şaka gibi :D
Insallah bakalim yarin ola hayrola
Sabah corekotu yagı,yarım yumurta, peynirli tost,5 zeytın, domates sos,2 tatlı kasıgı tahın pekmez
Ara 1 kase yoğurt
1 dılım browni, az cerez
Yarım elma,1 mandalin
Sade tkahvesi
2lt su
Bugunku menü tırttttttt
Yeme bacım yeme gülüm aksam aksam yenecek sey mi onlar :(

Gece gece rüyamda sosis yediğimi gördüm buna ne demeli :D hamilelik başından beri hic yemedim sanırım o yuzden. Aslında pek de sağlıksız bi şey ama benim canımın sağlıklı bir şey çektiği nerde görülmüş :D

Gece gece rüyamda sosis yediğimi gördüm buna ne demeli :KK70: hamilelik başından beri hic yemedim sanırım o yuzden. Aslında pek de sağlıksız bi şey ama benim canımın sağlıklı bir şey çektiği nerde görülmüş :KK70:

canın mı istiyodu acaba? ufacık ye kuzum pişir güzelce. güvenilir bi markadan al ama. bişi olmaz o kadarcıktan.

En son 76,2 idim sanırım
En son hedefım 63
Ama önce 69 olmak ılk hedefım
Ben emzırıyorum seker nasıl yapsak yarıssam ıyı oluur aslında

yarışta iyi gaza geliosun aslında sen serveyim, hedefler çok az oluyo zaten :( sütünü azaltmadan da diyet yapabilirsin bence. kimyasal şekeri bi kessen aslında.

Ara 1 kase yoğurt
1 dılım browni, az cerez
Yarım elma,1 mandalin
Sade tkahvesi
2lt su
Bugunku menü tırttttttt

1 çubuk kraker, 1 bisküvi dediğin paket mi?? umarım değildir. akşam ki menüyü isteyip sabah yeseydin keşke, eskiden öle yapardın ne güzel.

Yogurt da yedim yaa yazmayı unutmusum :) Kabakla süper oluyor zaten yogurt

aifyet olsun ördekim.

Kızlar bu arada gene kimse menü yazmaz oldu! Bu hafta sıkı tutmamız lazım, herkes dökülsün menüleri. Menü yazmayana ceza verecegim, yoksa olmayacak böyle :sopa:

ben yazınca kimse yazmaz oldu ya :olamaz:

öle mi diosun, dur bi kırayım izin kilomu da, hedeflerden hedef seçicem :)

49 mu :KK57:

29.0cak
Uyanınca
400 ml elma sirkeli su
2 kuru erik ve
t.kahvesi

09:00
1 kase pancarlı bugdaylı corba
1 d. tb ekmegi

12:00
1 peynirli yumurta
1 d.tb ekmegi ve cay

17:00
Tavuk döner ve az ekmek
300 ml ayran

2 L su
300 ml yesil cay

Spor; 8000 adım:KK49:

menü spor harika canım, aferin sana :KK9:

Canım ama öyle kolay olmuyor ki metabolizma hızlandırmak ilaç kıllanıyorum hipoglisemi beni mahveden asıl Ya aslında en büyük etken çocuk değil en büyüğü aynaya bakmak istiyorum barışmak istiyorum kendimle çünkü hastalıklar falan kendimle kavgalıyım baya bir.
Kızını Allah bağışlasın seninde işin zor hem çocuk hem iş ama ne kadar güzel kilo vermişsin helal valla. İnşallah veririm tek istediğim şuan bu.
Aynen 3 aydır zaten yapıyorum ama bende başka bir iş aşkı var o yüzden biraz zor bir süreç oluyor benim için açıkçası.
Uyguladığım özel bir diyetim var önceden çok detoks falan yaptım çok aç kaldım fakat şimdi dediğim gibi hastalıklar falan diyetisyene gidiyorum açıkçası 3 aydır yapıyorum fakat hipoglisemi yüzünden zorlanıyorum ama diyet programım çok güzel gerçekten.
Senin var mı özel yaptığın birşeyler?

yeni bir iş ihtimalin var mı peki?

yaşın küçük zaten, ipin ucunu yakala ki kolay olsun sonrası da, aynaya bakmak, kendine güveninin gelmesi çok değiştiriyo herşeyi.

ilaç ne kullanıosun, glifor falan mı? ya işin cidden çok zor, yemesende kilo alırsın, vermen inanılmaz zordur, ama bi çok insan atlatıyo, merak etme sende atlatıcaksın.

ben ilk kez hayatımda böle kilo verdim, o da 1. dukan yaptım, 2. çok yürüdüm, her gün en az 45 dk/1 saat yürüyodum. sıkılaşarak kilomu verdim, kastan kaybetmedim, eşim de çok etçil olduğundan aile birliğimiz bozulmadan kilo verdim. bunalmıştım izne ayrıldım azıcık, ama pek yaramadı bana da izin. şimdi önce izin kiloma dönüp sonra kilolarımı verip yaza fit anne olarak girmek istiyorum, zaten 2. bebişi de istiyoruz artık, bebiş öncesi inebildiğim kadar ineyim eksiye :)

Zaten biliyorum ha ha :-)

sahte isim verdim sana :KK48:

Cnm yarin dönüş var kardeşime davetliydim simdi forumdan dönüyorum bizimkilere hediye aldım :-)

ohh eline sağlık, değişmiş mi memleketin?

Back
X