Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr
Kızlar merhaba ben yeni katıldım size. Kendimden bahsedeyim hipotiroid hastasıyım ve hipoglisemim var. Boyum 165, Güncel kilom 73 hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım. 23 yaşındayım. 1 buçuk yıllık falan evliyim. 2014 yılında nişanım oldu o zaman 68 kiloydum fakat 2 ay kadar bir sürede 56 kiloya düştüm fakat sonra düğünüme kadar 63 oldum şimdi 73 oldum ve çocuk sahibi olmak için kilo vermek istiyorum birde tabi kendimi beğenmediğim için.
hoşgeldin canım bende takım kaptanıyım inş. müh. yim kamuda doğum sonrası kg lar gştmiyor küçük 5 yaşında hala biz kg larla uğraşıyoruz gerçi ben ikinciye 75 kg ile hamile kalmıştım ondan daha düşüğüm ama ilkine hamile kaldığım kg ya gelemedim 56 kg idim :(
morordek morordek ördekcim zayıflama yarışmasına katılmak istenenler bölümüne bende yazabilir miyim? yoksa sadece kaptan/kaptan yardımcıları mı yazıyor? bazen kaptan/kaptan yardımcısı olmayanlarda yazıyo da ondan sordum.
yazabilirsin tabi ki tatlım

kirmizikalem kirmizikalem canım sen 410. etap ta takım kurallarına uymadığın için diskalifiye edilmişsin, listeye girebilmek için bütün takım kaptanlarının oy birliği ile onay vermesi gerekiyor eğer bir kaptan bile itiraz ederse listelere giremiyorsun inş. öyle bir durum olmaz baştan sana haber vereyim dedim

yeni bir iş ihtimalin var mı peki?

yaşın küçük zaten, ipin ucunu yakala ki kolay olsun sonrası da, aynaya bakmak, kendine güveninin gelmesi çok değiştiriyo herşeyi.

ilaç ne kullanıosun, glifor falan mı? ya işin cidden çok zor, yemesende kilo alırsın, vermen inanılmaz zordur, ama bi çok insan atlatıyo, merak etme sende atlatıcaksın.

ben ilk kez hayatımda böle kilo verdim, o da 1. dukan yaptım, 2. çok yürüdüm, her gün en az 45 dk/1 saat yürüyodum. sıkılaşarak kilomu verdim, kastan kaybetmedim, eşim de çok etçil olduğundan aile birliğimiz bozulmadan kilo verdim. bunalmıştım izne ayrıldım azıcık, ama pek yaramadı bana da izin. şimdi önce izin kiloma dönüp sonra kilolarımı verip yaza fit anne olarak girmek istiyorum, zaten 2. bebişi de istiyoruz artık, bebiş öncesi inebildiğim kadar ineyim eksiye :)

sahte isim verdim sana :KK48:

ohh eline sağlık, değişmiş mi memleketin?
Yeni bir işe giricem İnşallah ama piyasa çok kötü işten ayrılınca 4 firmadan teklif geldi ama istemedim daha iyisi olur diye şimdide piyasa kötüleşti kimse eleman almıyor.
Evet biraz zor kilo vermek ama ben başarıcam Allah'ın izniyle çünkü şöyle düşünüyorum sağlıklı beslenmeyerekte kilo veremem aksine alırım bunu hayat felsefesi haline getireyim ki kilo vermesemde ( ki vericem) en azından almayayım ve dünya getireceğim çocuklarda baştan sağlıklı yaşamaya alışsın hem benim yaşadığım sorunları yaşamasın hem sağlıklarından olmasın.
Bende 56 kiloya düştüğümde önce detoks sonra dukan olarak devam ettim fakat sonra bu hastalıklar ortaya çıktı doktorum buranın en iyisi ve bana yaptığım diyetlerden olduğunu söyledi dukanı falan hayatım boyunca yapamam ben birde dukan yapanlar ciğerlerine dikkat etmeli çünkü protein ciğer tarafından öğütülen birşeymiş mesela benim Sedef hastalığım var ve fazla proteini ciğerler öğütemiyor ciltten dışarı atıyor Sedef oluşuyor benim sedefim o sıra çok artmıştı.
Ama şuan yaptığım sağlıklı beslenme programıyla çok rahatım çünkü hayatım boyunca sürdürebilirim.
Evet ilaç olarak yeni başladım glifora bi o ve hipotiroid için levotiron kullanıyorum açıkçası gliforın bi etkisini görmedim ama bakalım asıl doktoruma muayene olana kadar yine devam edeceğim.
İnşallah sende güzel bir kiloya iner ikinci yavrunu sağlıkla kucağına alırsın

günaydınlarrrr

hoşgeldin canım bende takım kaptanıyım inş. müh. yim kamuda doğum sonrası kg lar gştmiyor küçük 5 yaşında hala biz kg larla uğraşıyoruz gerçi ben ikinciye 75 kg ile hamile kalmıştım ondan daha düşüğüm ama ilkine hamile kaldığım kg ya gelemedim 56 kg idim :KK43:

yazabilirsin tabi ki tatlım
Hoşbuldum evet o yüzden çabalıyorum ki hastalığım var benim için daha zor olur ama sen öyle abartı bir kilodada değilsin yani

kirmizikalem kirmizikalem canım sen 410. etap ta takım kurallarına uymadığın için diskalifiye edilmişsin, listeye girebilmek için bütün takım kaptanlarının oy birliği ile onay vermesi gerekiyor eğer bir kaptan bile itiraz ederse listelere giremiyorsun inş. öyle bir durum olmaz baştan sana haber vereyim dedim
Yaa:( ben 6 ay sonra başka bir takıma girebilirsin diye biliyordum peki oylama ne zaman nerede yapılacak :(

Yaa:KK43: ben 6 ay sonra başka bir takıma girebilirsin diye biliyordum peki oylama ne zaman nerede yapılacak :KK43:
paylaşım alanında yapılıyor canım o oylama izne ayrılsaydın veya kendi isteğinle ayrılsaydın sorun yoktu ama sen diskalifiye edildiğin için böyle bir sorun oluyor tatlım katılımın iyi olursa diğer kaptanlara da rica ederiz olmadı

paylaşım alanında yapılıyor canım o oylama izne ayrılsaydın veya kendi isteğinle ayrılsaydın sorun yoktu ama sen diskalifiye edildiğin için böyle bir sorun oluyor tatlım katılımın iyi olursa diğer kaptanlara da rica ederiz olmadı
Tamam çok teşekkürler peki ne zaman yapılır oylama?
Birde menümü ayrı ayrı paylaşsam sorun olur mu mesela şimdi kahvaltımı paylaşsam

Günaydınlar
Dün akşam giremedim
menümü vereyim;

Sabah 9:30
2,5 haşl yumurta
1 kk peynir, Yeşillik
Badem-fındık, 4 zeytin
1 hurma

Öğle 14:30
1 pors nohut yemeği
3 dilim pırasa mücver
Yoğurt-turp
1/3 armut, 1/2 portakal

Akşam 19:30
Yayla çorbası

Su:3lt
Spor:-

Bu menüyle önceki günkü kiloma
döndüm tabi..

zoey1616 zoey1616 canım yoğun olduğunu
bildiğimiz için özellikle sormadık ;)
Tebrikler gerçekten, bırakmamışsın.
Hedefine hayli hayli ulaşırsın

@wendigo okuyabildin mi canım
dün bi link paylaşmıştım hani
Valla benim aklıma yattı, benim yeme
stiline de uyuyor
Deneyebilirim galiba

@wendigo morordek morordek leslie den
sıkılıyorum demişsiniz ya
Şuna bi bakın, şahane valla...

Nasıl bittiğini anlamıyorsunuz
Twist falan yapıyorlar
Eğlenceli bi grup, ben beğendim
Gerçi ben walk at home olayını seviyorum
Başka bi spora bu kadar
uzun süre dayanamadım hiç
Evdeki koşu bandı bile askılık oldu :KK48:

Tamam çok teşekkürler peki ne zaman yapılır oylama?
Birde menümü ayrı ayrı paylaşsam sorun olur mu mesela şimdi kahvaltımı paylaşsam
canım toplu olarak paylaşıyoruz ördeğim de yazmış zaten bu arada oylama listeye gireceğin hafta yapılacak canım katılım durumun nasıl ona bakacağız sana özel bir durum değil çünkü bazı arkadaşlar çok hevesli başlayıp 2 gün sonra takıma uğramıyorlar o yüzden devamlılığını görmemiz lazım
Gunaydin bu arada :)
Hastanedeyim açlık kanımı verdim sekerli suyu içtim beklemedeyim. Tadı da igrencti 1 koca poset seker koydu icine :olamaz:
canım kolay gelsin inş güzel sonuç alacağız

Günaydınlar
Dün akşam giremedim
menümü vereyim;

Sabah 9:30
2,5 haşl yumurta
1 kk peynir, Yeşillik
Badem-fındık, 4 zeytin
1 hurma

Öğle 14:30
1 pors nohut yemeği
3 dilim pırasa mücver
Yoğurt-turp
1/3 armut, 1/2 portakal

Akşam 19:30
Yayla çorbası

Su:3lt
Spor:-

Bu menüyle önceki günkü kiloma
döndüm tabi..

zoey1616 zoey1616 canım yoğun olduğunu
bildiğimiz için özellikle sormadık :KK66:
Tebrikler gerçekten, bırakmamışsın.
Hedefine hayli hayli ulaşırsın

@wendigo okuyabildin mi canım
dün bi link paylaşmıştım hani
Valla benim aklıma yattı, benim yeme
stiline de uyuyor
Deneyebilirim galiba

@wendigo morordek morordek leslie den
sıkılıyorum demişsiniz ya
Şuna bi bakın, şahane valla...

Nasıl bittiğini anlamıyorsunuz
Twist falan yapıyorlar
Eğlenceli bi grup, ben beğendim
Gerçi ben walk at home olayını seviyorum
Başka bi spora bu kadar
uzun süre dayanamadım hiç
Evdeki koşu bandı bile askılık oldu :KK48:

Ben de aslinda disarida yurumeyi, sporu daha cok seviyorum ama soguk havalarda insan mecbur kalıyor. Bu videosunu görmemiştim sanırım, bakayım bi ara
Insallah kaptanim. Beklemek de cok sıkıcıymıș

canım toplu olarak paylaşıyoruz ördeğim de yazmış zaten bu arada oylama listeye gireceğin hafta yapılacak canım katılım durumun nasıl ona bakacağız sana özel bir durum değil çünkü bazı arkadaşlar çok hevesli başlayıp 2 gün sonra takıma uğramıyorlar o yüzden devamlılığını görmemiz lazım

Tabiki sizde haklısınız çok çok teşekkür ederim

Back
X