Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar ben geldim
Ya kaptanim ne diskalifiyesi bu uğurda başımı koymusum bu yola :)
En son geçen hafta kv ye gitmiştik çok beter hasta durumdaydim iki gün kaldık orda hastalık üç çocuklu bir eve bir kez girerse ne olur hepsi hasta olur çocukların ucu de birer gün arayla döküldü o değilde astım olan oğlum çok ağır atlatıyor iki gün de hastanede misafir olduk oksijen aldık acildi dr du hiç giremedim.aslında cuma bildirim için girecek tim ama artı çıkınca giremedim ödem diye düşündüm hastanede kaldık yedik oturduk kv de yedik oturduk derken dün de tahliller için gittik iyi çıktı şükür anca kendimize geldik artık gene hastalık durumları olmazsa buradayım aldığım artiyida veri cem cumaya insallah
80.3 dum 81.5 çıktım bu cumaya veri cem fazlasıyla ins
Çok geçmiş olsun cnm çocuklar hasta oldumu hayat duruyo zaten çok zor allah şifa versin

Gecmisi bitirdim simdi beni bilenler bilir gecmisi okumadan rahat edemem :KK59:

Ordekcim bende menu yazayimmi hergun mezun oldugum icin kendimi eskisi gibi kasmiyorm:KK70: ama kacamak hiccc yapmiyorm ozgeyi alt etmem lazm :KK73:

Kisileri etiketlemiyorum hepiniz okuyun mesajimi diye :ukala:

Yeni arkadas gelmis hosgeldin ismini bilemedgm icin isimsiz hitp edicem ama:KK56:
Oncelikle gecmis olsun yasinda genc verirsn zamanla buraya ne kadar cok baglanirsan o kadar cok kilo verirsn :super:
Ben aralikta 14 kilo vererek mezun oldm 3 kilosunu geri almisim yeniden geldim simdi dahada cok vermek istiyorum insallh :sus:

Serveyyy o cislar hic yakisdimi sana :sinirli:
Krakerim kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap ne diyeyim :) her gun yaz diye zorlayamam ama menu yazmak zorunda olunca insan daha bi kısıtlıyor kendini, senin icin daha iyi olur ;)

Gecmisi bitirdim simdi beni bilenler bilir gecmisi okumadan rahat edemem :KK59:

Ordekcim bende menu yazayimmi hergun mezun oldugum icin kendimi eskisi gibi kasmiyorm:KK70: ama kacamak hiccc yapmiyorm ozgeyi alt etmem lazm :KK73:

Kisileri etiketlemiyorum hepiniz okuyun mesajimi diye :ukala:

Yeni arkadas gelmis hosgeldin ismini bilemedgm icin isimsiz hitp edicem ama:KK56:
Oncelikle gecmis olsun yasinda genc verirsn zamanla buraya ne kadar cok baglanirsan o kadar cok kilo verirsn :super:
Ben aralikta 14 kilo vererek mezun oldm 3 kilosunu geri almisim yeniden geldim simdi dahada cok vermek istiyorum insallh :sus:

Serveyyy o cislar hic yakisdimi sana :sinirli:
Yakıştı tabıııı:KK70:menuyu yazmasam daha da abartırdımm

Bende menümü paylaşayım;

Sabah; 2 yumurtalı menemen, 5 minik zeytin

Ara; Osmanlı kahvesi şekersiz, şekersiz nescafe

Öğle; fırın tavuk but, 1 tk acı sos, 1 yk süzme yoğurt

Akşam; 2 bardak gilaboru suyu, biraz kuru kayısı, 2-3 çatal mantı (eşime annem yaptı 3 çatalla kurtarmaya çalıştım ama akşamı 5 buçuk gibi kapadım işte:()

Ara; şekersiz Türk kahvesi

Su; 1 lt soğuk, 1 lt yeşil çay
Spor; şimdilik yok eve geçince 2 mil Leslie yaparım inşallah

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight medusa38 medusa38

Back
X